dec 26 2020
Doodziek geweest onderzoek is ingesteld
BEKIJK DIT ADRESJEokt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJEjan 21 2020
Makkelijk en lekker!
jan 16 2020
Regelmatig gaan we met vrienden, familie en kennissen bij, De Japanner, zoals we dat hier zeggen, een gezellig verblijf en lekker etentje doen. Altijd een succes, voor elk wat wils, en iedereen is ze.......
BEKIJK DIT ADRESJEjan 6 2020
okt 5 2019
Al veel keer gemaakt, iedereen die het geproefd heeft vind het heerlijk
LEES ALLE RECENSIESsep 29 2019
Inmiddels heet het restaurant "Zen".
BEKIJK DIT ADRESJEaug 26 2019
Wat een onbeschofte eigenaar, erg klantonvriendelijk. Ik wilde net lekker voor 5 personen dus behoorlijk wat paling gaan halen bij Dirk Eveleens. Werden eerst geholpen door een vriendelijke dame waarb.......
BEKIJK DIT ADRESJEjun 23 2019
Heerlijk, dat hindoestaanse tintje aan de klassieke surinaamse bruine bonen! Geeft het net wat meer tropische pep! Ook de kipfile wordt in de saus heerlijk doorgegaard, maar niet gortdroog. En leve de.......
mei 4 2019
Wat Hongaren bijna overal in gebruiken is karwijzaad. En zeker in de pörkölt (de echte naam voor wat wij goulash noemen). Ook de smakeloze (water)paprika die we hier kunnen krijgen haalt het niet, in .......
LEES ALLE RECENSIESapr 28 2019
Altijd op de terugweg naar Venlo even bij Dirk en Anneke langs ompaling te halen. Zo ook weer vandaag. Kennissen bestellen nu voor de volgende reis al, maar dat wordt pas juli dit jaar.
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 28 2019
Hee hallo , ik ben vanmorgen samen met Hans paling wezen kopen , en ik deed er eerst maar eentje want ik was bang dat ik het anders niet op kon . Maar ik heb het net geproefd en oeh wat lekker zeg ! .......
BEKIJK DIT ADRESJE27-4-2004 - Bezocht: 20 keer - Doorgestuurd: 20 keer - Hoofdgerecht - Vis gerechten - Pel en snipper de sjalotten. Wrijf de tomaten met het vocht door een zeef. Snijd de v...... 9 sjalotten 1 blik gepelde tomaten (400 gr.) 500 gr. Tilapiafilet 2 eetlepels citroens.....
27-4-2004 - Bezocht: 26 keer - Doorgestuurd: 26 keer - Hoofdgerecht - Vis gerechten - Verwarm de oven voor op 200 graden. Spoel de vis af, dep ze droog met keukenpapier en...... 4 kabeljauwfilets á 150 gr. Peper en zout 125 ml. Witte wijn 6-8 kleine tomaten 500 gr.....
22-12-2003 - Bezocht: 35 keer - Doorgestuurd: 35 keer - Voorgerecht - Vis gerechten - Verwarm de oven voor op 190°C. Pel de scampi, geef met een scherp mesje een sneetj...... 20 grote scampi 2 vlees tomaten, ontveld, en in stukjes gesneden ½ dl. tomatensap olijf.....
22-12-2003 - Bezocht: 27 keer - Doorgestuurd: 27 keer - Bijgerecht - Groente gerechten - Ui + knoflook + paddestoelen fruiten, sambal badjak en tamari toevoegen en even laten...... 2 ons spruiten 2 ons tauge 1 tl Bio groentebouillon (Vetara) 1 ons gemengde paddestoel.....
19-10-2003 - Bezocht: 21 keer - Doorgestuurd: 21 keer - Hoofdgerecht - Rijst gerechten - Knoflook en ui in wat olie bakken. De risottorijst erbij doen en glazig bakken. De wi...... Risottorijst voor 2 pers. 1 ui fijngesneden 1 teentje knoflook, fijngesneden fijngesned.....
27-7-2003 - Bezocht: 12 keer - Doorgestuurd: 12 keer - Bijgerecht - Tapas+Mezze gerechten - Tomaten ontvellen en ontzaden en in blokjes snijden. Teentje knoflook persen. K...... 4 lekker rijpe tomaten (roma of tros) 1 teentje knoflook wat el. olijfolie basilicum, r.....
24-5-2003 - Bezocht: 20 keer - Doorgestuurd: 20 keer - Hoofdgerecht - Vlees gerechten - Verwarm de oven voor op 175 graden.Schil en kook de aardappels,en snijd die in blokje...... 600 gr.aardappels olie 4 ons bacon in reepjes 1 grote ui 3 tenen knoflook 5 eieren p.....
13-5-2003 - Bezocht: 35 keer - Doorgestuurd: 35 keer - Hoofdgerecht - Vlees gerechten - De eieren in ongeveer 10 min.hard koken.Snijd ze door midden.Vet een ovenschaal in en...... 750 gr.gehakt (h.o.h.of rund) peper zout 8 eieren 1 grote pot gekruide tomatensaus 2 .....
29-4-2003 - Bezocht: 36 keer - Doorgestuurd: 36 keer - Hoofdgerecht - Gevogelte gerechten - Doe wat olie of boter in een pan en bak de kip bruin. Maak de uien en de knoflook sc...... 1 kip 5 uien 3 tenen knoflook 3 eetlepels ketjap 3 eetlepels suiker(of zoetstof) 2 ee.....
27-4-2003 - Bezocht: 22 keer - Doorgestuurd: 22 keer - Nagerecht - Zoete gerechten - Splits het ei.Klop het eiwit, met een sufje zout, stijf. (Met de mixer zo gebeurt).K...... 1 ei snufje zout 2 eetelepels suiker(of zoetstof) wat boter.....
24-4-2003 - Bezocht: 37 keer - Doorgestuurd: 37 keer - Hoofdgerecht - Rijst gerechten - Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing Laat de zakjes nasi groenten welen.Bak o...... 1 pak rijst 2 zakjes nasi kruiden 1 groentepakket 250 gr.spekblokjes 500 gr.gehakt(hoh.....
15-2-2003 - Bezocht: 15 keer - Doorgestuurd: 15 keer - Hoofdgerecht - Vis gerechten - Maak een marinade door de azijn met de mosterd te mengen en hierin langzaam de olijfo...... 4 moten tonijn Marinade 3 el rodewijnazijn 2 tl mosterd 50 ml olijfolie 3 ge.....
15-2-2003 - Bezocht: 19 keer - Doorgestuurd: 19 keer - Lunchgerecht - Salade gerechten - Snij 3 dikke tenen knoflook in flinterdunne plakjes. Verwarm 50 ml olijfolie op een l...... 50 ml olijfolie; 5 mooie tenen knoflook; een glas witte wijn; 3 eetlepels honing; .....
26-11-2002 - Bezocht: 83 keer - Doorgestuurd: 83 keer - Bijgerecht - Saus gerechten - Sjalotje fruiten in 1 el boter met de knoflook. Dan de jam erbij en dit even bakken t...... 1 flinke el bosvruchten jam 1 sjalotje, gesnipperd 1 teentje knoflook, geperst 1,5 dl s.....
26-11-2002 - Bezocht: 25 keer - Doorgestuurd: 25 keer - Bijgerecht - Saus gerechten - Zet het vleesafval aan in de boter voeg knoflook, katenspek en bouquet toe, laat even...... 200 gram rundvleesafval, fijngesneden (eventueel soepvlees) 25 gram katenspek, kleingesne.....
<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >>
Home