nov 20 2024
Prima toko, de rendang is top maar de pittige kip wat te zoet voor mij.
BEKIJK DIT ADRESJEaug 25 2024
Weet iemand of restaurant Het Winkeltje nog te maken had met Ansje van Brandenberg, die met haar café chantant naar dit pand was verhuisd? Ik heb hier ooit wel gegeten en het had wel een zeker entert.......
BEKIJK DIT ADRESJEapr 17 2024
Heerlijk gerecht, ook wat gehakte dadels toegevoegd en ipv tomaten een pakje tomatenblokjes met knoflook genomen.
LEES ALLE RECENSIESapr 16 2024
Nog nooit zo slecht gegeten, dus weinig van gegeten.Smaakte bedorven en ieder gerecht was zeer sterk gekruid.Desondanks waren we (mijn man en ik)allebei doodziek van het eten.Zwaar diarree en overgev.......
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 6 2024
mrt 6 2024
feb 9 2024
Goede toko, uitgebreid assortiment en heerlijke kant en klaar gerechten. Ook voor advies. Ik kom er al vele jaren.
BEKIJK DIT ADRESJEokt 25 2023
Gemaakt, heerlijk! Heb er nog wat wortel en pompoen bijgevoegd... Erg lekker en hele gezin, inclusief oma van 88, was enthousiast. Bedankt, gaan we zeker vaker doen..
LEES ALLE RECENSIESaug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
LEES ALLE RECENSIESnov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJE31-3-2002 - Bezocht: 6 keer - Doorgestuurd: 6 keer - Hoofdgerecht - Vegetarische gerechten - Water opzetten en als het water kookt de lasagnaevellen er in laten glijden. Zorg dat...... LASAGNA voor 6 personen omdat de kinderen en kleinkinderen blijven eten. vegetarisch- vega.....
31-3-2002 - Bezocht: 19 keer - Doorgestuurd: 19 keer - Hoofdgerecht - Vegetarische gerechten - wok vergiet pan handgroentenmolen met fijne rasp Zet water op in de pan en voeg...... SPAGHETTI MET CHAMPIGNONS vegetarisch en veganistisch 200 gram vermicelli van La Bio Id.....
30-3-2002 - Bezocht: 37 keer - Doorgestuurd: 37 keer - Bijgerecht - Tapas+Mezze gerechten - wok deegroller schaal bakblik Het bladerdeeg uit de natuurwinkel bestaat uit ...... GEVULD BLADERDEEG vegetarisch 1 doosje bladerdeeg of 7 plakjes 75 gram blauwschimmelka.....
29-3-2002 - Bezocht: 8 keer - Doorgestuurd: 8 keer - Hoofdgerecht - Vegetarische gerechten - pan koekenpan Was de rijst en zet met twee maal zoveel water op. 100 gram rijst ...... 250 gram kastanjechampignons 2 schnitzels 2 eetlepels olijfolie 20 gram boter 1 ui 1 .....
21-3-2002 - Bezocht: 18 keer - Doorgestuurd: 18 keer - Hoofdgerecht - Vegetarische gerechten - Zet het water me de gewassen linzen, rijst, laurierblad en bonekruid op. Wanneer de...... TOMATEN LINZENSOEP vegetarisch, veganistisch en vedisch. 1½ liter water 2 groentebouil.....
15-3-2002 - Bezocht: 10 keer - Doorgestuurd: 10 keer - Bijgerecht - Tapas+Mezze gerechten - Laat de keukenmachine draaien, doe dan pas alle ingrediënten via de vulopening in de ...... 500 gr zwarte olijven zonder pit 25 gr kappertjes 4 in zout ingelegde ansjovisfilets 1 .....
19-2-2002 - Bezocht: 67 keer - Doorgestuurd: 67 keer - Hoofdgerecht - Rijst gerechten - Maak bouillon met het water en de blokjes. Fruit het uitje zachtjes uit in wat olijf...... 400 gr arborio (risotto) rijst 1 liter water 2 visbouillonblokjes 600 gr verse spinazie.....
15-1-2002 - Bezocht: 10 keer - Doorgestuurd: 10 keer - Hoofdgerecht - Gevogelte gerechten - Bak de kip op medium vuur in de olijfolie en boter tot goudbruin aan beide kanten, kr...... 4 kipfilets 1 el boter 1 el olijfolie 0,5 dl witte wijn 1 teentje knoflook 1 bolletje.....
15-1-2002 - Bezocht: 34 keer - Doorgestuurd: 34 keer - Hoofdgerecht - Vlees gerechten - Olijfolie in schaaltje doen om aubain marie te verwarmen. Verwarm de olijfolie aubain...... 1 dikke ribeye van ca. 750 gram op kamertemperatuur 6 el extra virgin olijfolie 2 sjalot.....
15-1-2002 - Bezocht: 28 keer - Doorgestuurd: 28 keer - Hoofdgerecht - Vis gerechten - Porcini in heet water wellen, ca. 30 minuten. Als de porcini zandig is, vocht overgie...... 15 gram gedroogde porcini 2 teentjes knoflook 1 bosje peterselie wat marjorein takjes .....
7-12-2001 - Bezocht: 23 keer - Doorgestuurd: 23 keer - Bijgerecht - Tapas+Mezze gerechten - Oven voorverwarmen op 180 C. Broodkruim met melk mengen, 5 minuten laten staan. Da...... 2/3 kopje broodkruimels 3 el melk 1/3 kopje geraspte parmezaan 1/2 grote ui fijngesnede.....
5-12-2001 - Bezocht: 18 keer - Doorgestuurd: 18 keer - Nagerecht - Zoete gerechten - Week het gelatineblaadje in wat koud water tot het zacht is. Meng de room met de sui...... 1 blaadje gelatine 5 DL koffieroom 45 gr suiker 1 vanillestokje 1 theelepel vanille-es.....
10-11-2001 - Bezocht: 31 keer - Doorgestuurd: 31 keer - Snack - Groente gerechten - Ontvel de tomaten, halveer en ontpit ze (bewaar vellen en pitten in de diepvriezer v...... Tomaten Olijfolie Tijm Rozemarijn Knoflook, ongepeld, grofgesneden Laurier, verkruime.....
10-10-2001 - Bezocht: 15 keer - Doorgestuurd: 15 keer - Hoofdgerecht - Pasta gerechten - Gehakt mengen met beschuit, ei, pesto, parm. kaas, zout en peper en goed mengen. Hier...... 400 gram rundergehakt 1 ei 2 beschuiten 1 el rode pesto 40 gram geraspte parmezaanse k.....
10-10-2001 - Bezocht: 17 keer - Doorgestuurd: 17 keer - Hoofdgerecht - Pasta gerechten - Tomaten uit laten lekken en mengen met mozzarella, olie en azijn. Op smaak brengen me...... 2 blikjes tomatenblokjes (a 400 gram) 2 zakjes mini mozzarella 3 el olijfolie 2 tl bals.....
<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >>
Home