nov 20 2024
Prima toko, de rendang is top maar de pittige kip wat te zoet voor mij.
BEKIJK DIT ADRESJEaug 25 2024
Weet iemand of restaurant Het Winkeltje nog te maken had met Ansje van Brandenberg, die met haar café chantant naar dit pand was verhuisd? Ik heb hier ooit wel gegeten en het had wel een zeker entert.......
BEKIJK DIT ADRESJEapr 17 2024
Heerlijk gerecht, ook wat gehakte dadels toegevoegd en ipv tomaten een pakje tomatenblokjes met knoflook genomen.
LEES ALLE RECENSIESapr 16 2024
Nog nooit zo slecht gegeten, dus weinig van gegeten.Smaakte bedorven en ieder gerecht was zeer sterk gekruid.Desondanks waren we (mijn man en ik)allebei doodziek van het eten.Zwaar diarree en overgev.......
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 6 2024
mrt 6 2024
feb 9 2024
Goede toko, uitgebreid assortiment en heerlijke kant en klaar gerechten. Ook voor advies. Ik kom er al vele jaren.
BEKIJK DIT ADRESJEokt 25 2023
Gemaakt, heerlijk! Heb er nog wat wortel en pompoen bijgevoegd... Erg lekker en hele gezin, inclusief oma van 88, was enthousiast. Bedankt, gaan we zeker vaker doen..
LEES ALLE RECENSIESaug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
LEES ALLE RECENSIESnov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJEDe Franse Keuken is waarschijnlijk de bekendste keuken ter wereld, er zijn zoveel Franse recepten en gerechten die gelden als klassiekers: Coq au Vin, Creme Brulee, Stoofschotels, verfijnde sauzen, teveel om op te noemen. De meeste restaurants hebben gerechten met minimaal een Franse invloed.
In Frankrijk kun je heerlijk eten, maar ook werkelijk slecht eten! Je moet een beetje geluk hebben en waarschijnlijk niet in de toeristenvallen gaan eten. Ga voor kleinschaligheid in de kleine dorpjes, daar heb je toch vaak de beste ervaringen!
2-8-2017 - Bezocht: 47 keer - Doorgestuurd: 47 keer - Bijgerecht - Saus gerechten - Pistou Pel de tenen knoflook, halveer ze, verwijder de kiempjes en hak ze gro...... Pistou 4 tot 5 tenen knoflook 1 grote bos verse basilicum 75 g Parmezaanse kaa.....
1-5-2013 - Bezocht: 20 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Lunchgerecht - Sandwich gerechten - Laat eendeborst op kamertemperatuur komen. Verwarm de gesiers in wat eendevet, sni...... 1 kleine baguette gerookte eend 4 gesiers de canard, in plakjes wat plakjes truffelkaas.....
2-5-2011 - Bezocht: 13 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Nagerecht - Zoete gerechten - 1. Hak de chocolade klein. Verwarm de koffieroom in een pan met dikke bodem tot het b...... Voor 4 personen • 300 ml. koffieroom • 200 gr. beste kwaliteit chocolade (70% vaste .....
25-4-2011 - Bezocht: 144 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Groente gerechten - Was de zuurkool en laat die goed uitdruipen. Bak de spek uit en schep het uit de p...... Voor 4 personen 750 gr. zuurkool 150 gr. gerookt spek 2 plakken casselerib 2 plakk.....
11-4-2011 - Bezocht: 16 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Voorgerecht - Vegetarische gerechten - 1. Doe de bladerdeegplakjes in de taartvorm. Leg daarop een stuk bakpapier en vul met...... Voor 6 personen • 4 bladerdeegplakjes, ontdooid, aan elkaar geplakt en uitgerold • 400.....
21-3-2011 - Bezocht: 14 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Voorgerecht - Soep gerechten - 1. Hak de ossenstaart in een aantal stukken en bak het vlees met de kruiden in boter ...... voor 6 personen • 1 kg. ossenstaart • 40 gr. boter • 1 ui • 1 wortel • 1/2 .....
21-2-2011 - Bezocht: 10 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Bijgerecht - Tapas+Mezze gerechten - Verwarm de oven voor op 210ºC. Ontdooi het bladerdeeg. Maak kleine blokjes van de ka...... voor 4 personen 150 gr. blauwaderkaas, bv. Danish blue, stilton 6 vellen bladerdeeg .....
9-7-2009 - Bezocht: 10 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Lunchgerecht - Salade gerechten - Verwarm de eend in eigen vet. Verdeel de sla e.d. over 2 borden en daarop de warme...... 1 blik gesiers confits de canard 1 krop sla, schoongemaakt in kleine stukjes gescheurd .....
23-2-2008 - Bezocht: 27 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Bijgerecht - Saus gerechten - Kook de azijn met de wijn, bouillon en ui in tot er bijna geen vocht meer is. Voeg...... 1 dl goede witte azijn 1 dl witte wijn 1 ui, fijngesneden flinke scheut room scheutje .....
17-1-2008 - Bezocht: 11 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Slanke gerechten - 1. Verwarm de oven voor op 175 graden. 2. Kook de haricots verts beetgaar. Fruit in ...... 1 el olijfolie 2 el Provencaalse kruiden 1 teentje knoflook, uitgeperst 1 ui, gesnipper.....
17-1-2008 - Bezocht: 13 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Bijgerecht - Slanke gerechten - 1. Doe in een ruime kom 50 ml magere yoghurt samen met de witlof. 2. Snijd de banaan...... 85 gram mandarijnen 50 gram magere yoghurt 25 gram witlofblaadjes 1 halve zoete appel .....
13-12-2007 - Bezocht: 13 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Bijgerecht - Groente gerechten - Kook de sperziebonen beetgaar in ruim water met zout in ca. 4 minuten. Giet ze af. ...... 300 gram tuinbonen (diepvries) 500 gram verse sperziebonen, in stukjes van 4 cm 3 el oli.....
25-10-2007 - Bezocht: 16 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Voorgerecht - Vis gerechten - Kreeft over de lengte doorsnijden en het vlees wat los maken maar wel in de schaal la...... 1 kreeft, gekookt 1 teen knoflook, geperst 1 tl provencaalse kruiden 2 flinke el. boter.....
28-8-2007 - Bezocht: 24 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Voorgerecht - Slanke gerechten - 1. Halveer de meloen en snijd de zaadjes eruit. Snijd de schil er dun af en snijd de ...... 1 galiameloen 180 gram parmaham, in dunne plakken 240 gram aardbeien 1 tl suiker ½ tl .....
30-6-2007 - Bezocht: 78 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Vlees gerechten - Het haasje braden tot het gaar is (moet wel sappig blijven) in schijven snijden; de r...... 1 varkenshaasje à 300 gr. mag natuurlijk meer zijn peper zout zeezoutmix (african orig.....