VIDEO RECEPT KAASSTENGELS VAN BLADERDEEG

Recept met blauwaderkaas. Bron: Kookse TV

Tapas+Mezze gerecht uit Frankrijk

Ingredienten

  • voor 4 personen
  • 150 gr. blauwaderkaas, bv. Danish blue, stilton
  • 6 vellen bladerdeeg
  • bloem om uit te rollen
  • losgeklopt eigeel

Bereiding

Download de Flash Player om een fimpje van de bereiding te zien.

Verwarm de oven voor op 210ºC. Ontdooi het bladerdeeg.
Maak kleine blokjes van de kaas.
Bestrooi het bladerdeeg met de kaasbrokjes.
Leg er een vel bladerdeeg overheen en bestrooi die weer met kaas. Leg daar ook weer een vel bladerdeeg op.
Druk het goed aan en rol het geheel uit tot een grotere plak.
Verdeel de plakken in repen van 1,5 cm, kwast er eigeel over.
Bak de stengels in 20 minuten goudbruin.

Recept 7 keer bezocht en 0 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Andere recepten die mogelijk interessant zijn

Provencaalse Tapenade
Knoflookgarnalen uit de oven
   

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!