RECEPT VARKENSHAAS MET PEPERROOMSAUS

Recept van Lian Scholte

Vlees gerecht uit Frankrijk voor 2 personen, geschikt voor voor kerst en andere feestdagen.

Ingredienten

  • 1 varkenshaasje à 300 gr. mag natuurlijk meer zijn
  • peper
  • zout
  • zeezoutmix (african original, chili-pepper bij AH)
  • kookroom (blue band)

Bereiding

Het haasje braden tot het gaar is (moet wel sappig blijven) in schijven snijden; de room bij het bakvocht gieten plus de overige ingrediënten dit goed verwarmen en het haasje erbij tot ook dit goed warm is. Rijst erbij en b.v. flageolets (Franse witte boontjes).

Recept 11 keer bezocht en 0 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie het is zeer lekker en niet moeilijk

Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie Altijd lekker dit klassiek recept,
al zou ik ze in de oven bakken (25min voor een middelgrote varkenshaas).