jan 23 2022
Vegetarishe Pannenkoeken met EI?
LEES ALLE RECENSIESjan 10 2022
Bij dit recept komt wat scheikunde kijken. De suiker moet gesmolten worden en daarna Kristalliseren, dit gebeurd als die ongeveer 160C is. Als daarna het mengsel afkoelt wordt het hard, precies wat je.......
okt 19 2021
Lees ,het marine smul verhalen boek 63 recepten Jos Schrijnemakers.pag 78 marine nassi goreng 😅😉heerlijk.ouwe olieman 1968
LEES ALLE RECENSIESokt 18 2021
Goed en makkelijk recept! Jammer genoeg waren die van mij niet heel geslaagd. Denk de verkeerde suiker . Maar verder erg makkelijk en snel gemaakt!
okt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJEjan 21 2020
Makkelijk en lekker!
jan 16 2020
Regelmatig gaan we met vrienden, familie en kennissen bij, De Japanner, zoals we dat hier zeggen, een gezellig verblijf en lekker etentje doen. Altijd een succes, voor elk wat wils, en iedereen is ze.......
BEKIJK DIT ADRESJEjan 6 2020
okt 5 2019
Al veel keer gemaakt, iedereen die het geproefd heeft vind het heerlijk
LEES ALLE RECENSIESsep 29 2019
Inmiddels heet het restaurant "Zen".
BEKIJK DIT ADRESJEaug 26 2019
Wat een onbeschofte eigenaar, erg klantonvriendelijk. Ik wilde net lekker voor 5 personen dus behoorlijk wat paling gaan halen bij Dirk Eveleens. Werden eerst geholpen door een vriendelijke dame waarb.......
BEKIJK DIT ADRESJEjun 23 2019
Heerlijk, dat hindoestaanse tintje aan de klassieke surinaamse bruine bonen! Geeft het net wat meer tropische pep! Ook de kipfile wordt in de saus heerlijk doorgegaard, maar niet gortdroog. En leve de.......
10-10-2001 - Bezocht: 24 keer - Doorgestuurd: 66 keer - Bijgerecht - Italie - Pasta al dente koken. Olie zachtjes verhitten, knoflook erbij met de tomaatjes, ev...... 250 gram pasta zout 3 el olie 2 teentjes knoflook, geperst 5 zongedroogde tomaten (rag.....
10-10-2001 - Bezocht: 10 keer - Doorgestuurd: 9 keer - Bijgerecht - Italie - Spaghetti koken in gezouten water. Olie verwarmen in een pan, knofook fruiten. Spi...... 60 gram rozijnen, geweld in water 250 gram verse spinazie, schoongemaakt 1 teentje knofl.....
10-10-2001 - Bezocht: 13 keer - Doorgestuurd: 12 keer - Bijgerecht - Italie - Basilicum met wat zout in keukenmachine doen, knoflook, kaas, pijnboompitten erbij en...... 30 gram basilicum 1 teentje knoflook 2 el geraspte verse parmezaanse kaas 1 el geraspte.....
10-10-2001 - Bezocht: 10 keer - Doorgestuurd: 29 keer - Hoofdgerecht - Italie - Pasta al dente koken. Slagroom aan de kook brengen en eventjes in laten koken. Wal...... 400 gram spaghetti zout, peper 250 ml room 45 gram walnoten 150 gram zachte geitenkaas.....
10-10-2001 - Bezocht: 22 keer - Doorgestuurd: 105 keer - Hoofdgerecht - Italie - Tagliatelle in ruim kokend water koken, tot al dente. Varkenshaas in plakjes snijd...... 400 gram varkenshaas zout, peper 2 teentjes knoflook, geperst 1 pak gezeefde tomaten, 5.....
1-10-2001 - Bezocht: 17 keer - Doorgestuurd: 23 keer - Hoofdgerecht - Italie - Macaroni koken. In wat olie de spekjes krokant bakken. De tomaten verhitten en hie...... 400 gram macaroni 1/2 el olijfolie 125 gram spekjes 1 pakje roomkaas met kruiden (op ka.....
4-9-2001 - Bezocht: 23 keer - Doorgestuurd: 66 keer - Hoofdgerecht - Amerika - Bak het spek in de boter, op medium vuur tot bruin en krokant. Haal het spek uit de p...... 9 plakken ontbijtspek, fijngesneden 1 el boter 1 dl room 1/2 kopje geraspte parmezaanse.....
14-8-2001 - Bezocht: 14 keer - Doorgestuurd: 11 keer - Hoofdgerecht - Italie - Kook de aardappels en stamp ze fijn. Roer met de mixer 1 dl olijfolie en de eieren do...... 750 gr kruimige aardappels olijfolie 3 eieren 300 gr bloem verse salie zout en peper .....
17-7-2001 - Bezocht: 16 keer - Doorgestuurd: 21 keer - Hoofdgerecht - Italie - Kook de pasta in een pan met ruim gezouten water, zoveel minuten als op het pak staat...... 300 gr kleine penne 100 gr rookkaas een bosje rucola 30 gr pijnboompitten + wat extra .....
7-5-2001 - Bezocht: 12 keer - Doorgestuurd: 13 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Kook de spaghettini in een pan met ruim water en wat zout in 5 min beetgaar. Giet af ...... 300 gr groene asperges 150 gr spaghettini (dunne spaghetti) 2 bosuitjes 100 gr ontbijts.....
19-4-2001 - Bezocht: 7 keer - Doorgestuurd: 1 keer - Bijgerecht - Amerika - Verhit de olie en schroei de mosselen dicht tot ze carameliseren. Voeg de pesto toe m...... 4 el olijfolie 150 gram St. Jacobsmosselen 75 gram Raapsteeltjes met roereieren en spaghetti
24-2-2001 - Bezocht: 16 keer - Doorgestuurd: 6 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing gaar en giet ze af. Maak de raapste...... raapstelen 6 bosjes tomaten 2 stuks bieslook eieren 4 aardappelmeel 1/2 eetlepe.....
14-2-2001 - Bezocht: 8 keer - Doorgestuurd: 7 keer - Bijgerecht - Amerika - Verhit de boter en voeg de knoflook toe, voeg dan de tijm, wijn, pepervlokken en citr...... 250 gram kipfilet, in stukjes 250 gram Gemengde groenten (boontjes, paprika, wortel, broc.....
15-10-2000 - Bezocht: 23 keer - Doorgestuurd: 6 keer - Hoofdgerecht - Italie - Om de saus te maken, verhit de olie in een sauspan op medium vuur. Voeg de uien en pe...... Voor de Romanasaus 1 dl olijfolie 3/4 kopje ui in stukjes 1/2 tl grove pepervlok.....
14-10-2000 - Bezocht: 38 keer - Doorgestuurd: 21 keer - Hoofdgerecht - Italie - Verhit de oven voor op 180 graden. Snijd de kop van de knoflookbol en verwijder uitst...... 1 bol knoflook 3 el olijfolie peper en zout naar smaak 1 kleine ui, fijn gesneden 6 po.....