RECEPT MACARONI MET SPEK EN KAAS

Maccheroni con Pancetta e Formaggio

Pasta gerecht uit Italie voor 4 personen

Ingredienten

  • 400 gram macaroni
  • 1/2 el olijfolie
  • 125 gram spekjes
  • 1 pakje roomkaas met kruiden (op kamertemp. a 150 gram)
  • 3 dl gezeefde tomaten
  • peper en zout
  • bieslook naar smaak
  • 4 el geraspte parmezaanse kaas

Bereiding

Macaroni koken.

In wat olie de spekjes krokant bakken. De tomaten verhitten en hierin de roomkaas verwarmen. Op smaak brengen met peper en zout. Bieslook fijnsnijden en erbij doen. Gare macaroni mengen met de tomatensaus en bestrooien met parmezaanse kaas, bestrooien met overgebleven bieslook

Recept 7 keer bezocht en 23 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 6 obv 4 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering 8 van 10
Reactie lekker simpel maar heerlijk!!!

Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie Heeeej ik ga het vanavond voor het eerst eten dus ik ga afwachten hoe het smaaakt je hooort van mij wat ik er van vind


Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie ik vind het een geweldig recept!!!
ik maak dit al jaren ook voor vrienden en familie en het is een groot succes.
ik denk daarom ook dat de andere mensen die dit gemaakt hebben toch iets fout hebben gedaan.

Datum
Naam
Waardering 6 van 10
Reactie Ik vond het wat zuur maar het was wel te eten maar niet dat ik het nog een keer klaar zal maken.
Je moet wel bij je recept schrijven wat je met je gebakken spekjes moet doen want dat staat er niet bij.

Datum
Naam
Waardering 6 van 10
Reactie sjiek

Datum
Naam
Waardering 4 van 10
Reactie Dit vond ik geen succes. De combinatie leek me erg lekker, maar tijdens het koken dacht ik al dit gaat mis. Het was te eten, maar zo maak ik het niet meer.