RECEPT KNOFLOOK PASTA

"Dit is een vrij gemakkelijk recept, je kunt de noten natuurlijk ook vervangen door andere nootsoorten.

Ikzelf vind ansjovis een goede smaakmaker, maar gebruik het met beleid, ik doe het altijd zo klein mogelijk snijden en eventueel nog wat spoelen in melk."

Pasta gerecht uit Italie voor 4 personen

Ingredienten

  • 3/4 kopje walnoten
  • 3/4 kopje amandelen
  • 0,8 dl olijfolie
  • 4 teentjes knoflook (of naar smaak)
  • Ansjovis naar smaak
  • Parmezaanse kaas naar smaak
  • 4 el gehakte peterselie
  • parmesan cheese
  • parsley
  • pasta voor 4 personen, ca 300 gram

Bereiding

Breng het water aan de kook en bereid de pasta volgens de verpakking, al dente.

Hak de noten grof fijn. Hak de peterselie fijn.

Pers de knoflook uit en fruit wat in de olijfolie, gebruik een grote pan waar straks ook al de pasta in kan.

Voeg de noten toe, en bak nog 10 minuten of tot de noten verkleuren en het geheel lekker begint te ruiken (pas na de knofook ;-))

Voeg de ansjovis toe en bak nog 5 minuten op laag vuur. Voeg dan de gekookte, uitgelekte past to en verwarm door en door.

Bestrooi met de peterselie en serveer de kaas er apart bij.

Recept 9 keer bezocht en 3 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 4 obv 1 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie je kunt ook ipv aanfruiten, knoflook olie gebruiken, of laat zelf gewoon intrekken, koop een goede fles olijf olie, bv bertolli , doe hier 6 teentjes knoflook, en laat dit een weekje intrekken, ideaal en heerlijk bij vele gerechten

Datum
Naam
Waardering 4 van 10
Reactie Uitgeperste look 10 min bakken is veel te lang , de aangebrande , gekoste look neemt de overhand in geur en smaak , en de rest dient dan tot niets meer .