RECEPT SPAGHETTI MET RUCOLA

Pasta gerecht uit Italie voor 4 personen

Ingredienten

  • 400 gram spaghetti
  • zout, peper
  • 250 ml room
  • 45 gram walnoten
  • 150 gram zachte geitenkaas
  • ca. 75 gram rucola
  • ca. 50 gram geraspte oude kaas
  • 1 el boter

Bereiding

Pasta al dente koken.

Slagroom aan de kook brengen en eventjes in laten koken. Walnoten grof hakken. Kaas aan room toevoegen en laten smelten. Op smaak brengen met peper en zout.

Pasta afgieten en omschudden met de boter. Rucola er bij doen en nog eens omschudden. Saus er over gieten en omscheppen.

Walnoten er over strooien en serveren.

Recept 14 keer bezocht en 29 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 8,5 obv 2 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering 8 van 10
Reactie je kunt er veel meer groentes aan toevoegen, probeer gewoon iets uit. Je kunt dit gerecht helemaal naar je eigen smaak brengen door net die ene groente of zelfs fruit soort, wel meot je bij fruit oppassen doordat de geitenkaas een zeer apparte smaak en structuur heeft

Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie In plaats van rucola, kun je ook raapstelen gebruiken. Geeft aparte noodachtige smaak. Lekker !

Datum
Naam
Waardering 9 van 10
Reactie Heel lekker, met varrassende smaak. We hebben er nog fijngesneden sukjes ham aan toegevoegd (in de saus), waardoor het nog lekkerder is. Goed aan te bevelen!