RECEPT PASTA MET TONIJN TOMATENSAUS

Recept voor een lekkere pasta met tonijn-tomatensaus

Pasta gerecht uit Italie voor 2 personen

Ingredienten

  • 250 gram pasta, gekookt
  • 1 blikje tonijn, uitgelekt
  • 1 teen knoflook, geperst
  • 1/2 spaanse peper, fijn gehakt
  • 1 ui, fijn gesneden
  • 1 blik tomatenblokjes
  • 1 tl oregano

Bereiding

Fruit de ui, knoflook en spaanse peper in wat olie tot geurend, voeg dan de tonijn en tomaten toe. Laat pruttelen tot het een saus is geworden en de tomaat blokjes opgelost zijn.

Pan van vuur nemen en de oregano er door roeren.

Serveren met de pasta.

Recept 2 keer bezocht en 137 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 7,8 obv 9 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering 8 van 10
Reactie Had het nog nooit geprobeerd en het leek mij ook niet lekker. Heb het geprobeerd smaakte erg lekker en was heel makkelijk te bereiden.
Ik heb er 1 grote verse tomaat in blokjes met champignons en paprika bij gedaan... Heerlijk!!

Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie het is heelemaal niet lekker ba

Datum
Naam
Waardering 8 van 10
Reactie Het is een heerlijk recept, maar vooral met verse vis. Dit kan ook met een stevige witte vis.
Gebruik in plaats van pasta eens rijst, bjvoorbeeld die geurige pandanrijst.

Datum
Naam
Waardering 8 van 10
Reactie Lekker, simpel recept. Ook snel klaar.
Idd lekker met olijven en kappertjes

Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie Als je pasta met vis maakt doe dan in het kookwater van de pasta eens een visbouillonblokje en gebruik verse vis ipv rommel uit blik

Datum
Naam
Waardering 7 van 10
Reactie lekker en snel, perfect!

Datum
Naam
Waardering 5 van 10
Reactie ik heb het nog nooit gegeten

Datum
Naam
Waardering 9 van 10
Reactie Superlekker. Ik hou ook van vis. Lekker recept!

Datum
Naam
Waardering 9 van 10
Reactie Met madam Janet lijkt me ook lekker, niet TE heet dan :D

Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie Ik heb er dus champignons, paprika, zout en 1/4 groente boullion bij gedaan. Het was mij te flauw.
Ik ben ook van mening dat er eventueel wel een extra blikje tonijn bij kan of met zalm maken dan komt de vis smaak wat naar voren. Die is nu wat naar de achtergrond verdwenen.

Maar verder een leuk recept. *Blink*

Datum
Naam
Waardering 8 van 10
Reactie bijzonder lekker door z'n eenvoud
en smaakvol door de pittigheid.

Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie pasta is juist zo lekker als het met verse maar niet te veel verschillende ingredienten gemaakt wordt! Goed recept zo!

Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie Ik voeg hier altijd nog olijven, kappertjes en ansjovis aan toe (geleerd in Puglia).

Datum
Naam
Waardering 8 van 10
Reactie Je kunt deze pasta saus nog lekkerder maken door paprika en champignons mee te bakken en de saus te binden met mon chou.