nov 20 2024
Prima toko, de rendang is top maar de pittige kip wat te zoet voor mij.
BEKIJK DIT ADRESJEaug 25 2024
Weet iemand of restaurant Het Winkeltje nog te maken had met Ansje van Brandenberg, die met haar café chantant naar dit pand was verhuisd? Ik heb hier ooit wel gegeten en het had wel een zeker entert.......
BEKIJK DIT ADRESJEapr 17 2024
Heerlijk gerecht, ook wat gehakte dadels toegevoegd en ipv tomaten een pakje tomatenblokjes met knoflook genomen.
LEES ALLE RECENSIESapr 16 2024
Nog nooit zo slecht gegeten, dus weinig van gegeten.Smaakte bedorven en ieder gerecht was zeer sterk gekruid.Desondanks waren we (mijn man en ik)allebei doodziek van het eten.Zwaar diarree en overgev.......
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 6 2024
mrt 6 2024
feb 9 2024
Goede toko, uitgebreid assortiment en heerlijke kant en klaar gerechten. Ook voor advies. Ik kom er al vele jaren.
BEKIJK DIT ADRESJEokt 25 2023
Gemaakt, heerlijk! Heb er nog wat wortel en pompoen bijgevoegd... Erg lekker en hele gezin, inclusief oma van 88, was enthousiast. Bedankt, gaan we zeker vaker doen..
LEES ALLE RECENSIESaug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
nov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJE30-3-2002 - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 15 keer - Hoofdgerecht - Indonesie - sajoer loddeh Verhit wat olie in de wok en bak de in dunne reepjes gesneden kool. ...... SAJOER LODEH WITTE KOOL vegetarisch en veganistisch en vedisch ½ witte kool 100 gram.....
23-5-2012 - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Lunchgerecht - Vietnam - Meng alle ingredienten voor de balletjes en draai hier balletjes van ter grootte van ...... Voor de gehaktballetjes 500 gram half of gdhakt 1/4 kopje basilicum, gehakt 4 teentjes .....
2-2-2006 - Bezocht: 11 keer - Doorgestuurd: 52 keer - Hoofdgerecht - Vietnam - Verhit 1 el olie in een wok op middelhoog vuur en roerbak de eieren 30 seconden. Haal...... 4 bosuien, gehakt 3-4 wortels, geraspt 200 gram taugé 2 grote eieren, geklutst Voor .....
14-11-2000 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 27 keer - Hoofdgerecht - Vietnam - Verhit de arachide olie in een grote pan op medium vuur. Bestrooi de ossestaart met z...... 5 el arachide olie 1 1/2 kg vleesige ossestaart stukken 2 grote uien, gehakt 1 grote wo.....
22-12-2003 - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 9 keer - Bijgerecht - Vietnam - Rijst koken en ondertussen de ui + knoflook fruiten. Vis- en garnalensaus toevoegen ...... 1 kopje zilvervliesrijst 1 teen knoflook 1 ei 1 ui 1 tomaat bloemkool broccoli b.v......
10-8-2000 - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 26 keer - Lunchgerecht - Vietnam - Voeg de azijn en suiker bij de geperste knoflook en los de suiker op. Voeg de wortel,...... 1 teentje knoflook, geperst 1/2 tl zout 0,5 dl witte azijn 2 tl suiker 1 1/2 kopje ger.....
3-4-2013 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - India - Meng gember met komijn, kaneel, mosterd, koriander, geelwortel, garam masala en cayen...... 1 tl komijnpoeder 1 tl geelwortelpoeder 1 a 2 tl garam masala 1/2 tl kaneelpoeder 2 tl.....
27-3-2006 - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 41 keer - Hoofdgerecht - Marokko - Kruid de visfilets met zout en peper en haal ze door de bloem. Verhit de olie in ee...... 4 witvisfilets (ca. 200 gram per stuk) zout en peper bloem 4 el olijfolie 1 kleine ui,.....
25-9-2000 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 2 keer - Lunchgerecht - Mexico - Snijd de vis in dobbelsteentjes. Meng wat bloem met de kruiden en peper en zout en ha...... 2 zachte Tortillas ca 150 gram kabeljauwfilet bloem naar smaak knoflook-, gember-, uien.....
20-3-2002 - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 56 keer - Hoofdgerecht - India - Verhit de olie in een braadpan en bak de ui roerend 2 min. Voeg knoflook toe, garam ...... 1 ui,gesnipperd 1 eetl olie 1 teentje knoflook, geperst 1 eetl garam massala (of kerrie.....
2-8-2000 - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 58 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - Voorbereiden boter en olijfolie verhitten en ui en knoflook hierin ± 5 min. b...... 25 g boter of margarine 1 el olijfolie 1 ui, fijngesneden 2 teentjes knoflook, geper.....
25-9-2008 - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Spanje - Laat de vis ontdooien, spoel hem af en dep hem droog met keukenpapier. Snij de filet...... 2 blikken tomatenblokjes 4 tomaat 1 rundvleesbouillonblokje naar smaak peper 2 paprika.....
5-6-2006 - Bezocht: 3 keer - Doorgestuurd: 39 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Bak de courgette, knoflook en tomaat in 2 el olijfolie tot lichtbruin. Neem van vuur ...... 1 courgette, in blokjes 3 tomaten, in blokjes 125 ml creme fraiche ca. 900 gram aardapp.....
17-6-2013 - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Lunchgerecht - Amerika - Meng alles voor de marinade en marineer hier de vis voor ca 6 uur in. Maak de saus...... Marinade 0,5 dl olijfolie 2 el azijn (witte) 2 el limoensap 2 tl limoenzest 1 1/2 tl .....
19-1-2017 - Bezocht: 7 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Belgie - Verwijder het vlies en overtollige vet van het vlees en kruid ze met peper en zout. D...... 2 kg dikke rib of varkenswangen, in middelgrote stukken gesneden 150 gram ongezouten bote.....
<< .... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 >>
Home