Recepten en gerechten met ingredient Knoflook

Vegetarische, veganistische en vedische rijsttafel

30-3-2002 - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 15 keer - Hoofdgerecht - Indonesie - sajoer loddeh Verhit wat olie in de wok en bak de in dunne reepjes gesneden kool. ...... SAJOER LODEH WITTE KOOL vegetarisch en veganistisch en vedisch ½ witte kool 100 gram.....

Vietnamees stokbroodje met Gehaktballetjes (Bahn Mi)

23-5-2012 - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Lunchgerecht - Vietnam - Meng alle ingredienten voor de balletjes en draai hier balletjes van ter grootte van ...... Voor de gehaktballetjes 500 gram half of gdhakt 1/4 kopje basilicum, gehakt 4 teentjes .....

Vietnamese gebakken rijst

2-2-2006 - Bezocht: 11 keer - Doorgestuurd: 52 keer - Hoofdgerecht - Vietnam - Verhit 1 el olie in een wok op middelhoog vuur en roerbak de eieren 30 seconden. Haal...... 4 bosuien, gehakt 3-4 wortels, geraspt 200 gram taugé 2 grote eieren, geklutst Voor .....

Vietnamese Pittige Noedelsoep

14-11-2000 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 27 keer - Hoofdgerecht - Vietnam - Verhit de arachide olie in een grote pan op medium vuur. Bestrooi de ossestaart met z...... 5 el arachide olie 1 1/2 kg vleesige ossestaart stukken 2 grote uien, gehakt 1 grote wo.....

Vietnamese rijst

22-12-2003 - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 9 keer - Bijgerecht - Vietnam - Rijst koken en ondertussen de ui + knoflook fruiten. Vis- en garnalensaus toevoegen ...... 1 kopje zilvervliesrijst 1 teen knoflook 1 ei 1 ui 1 tomaat bloemkool broccoli b.v......

Vietnamese Sandwich

10-8-2000 - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 26 keer - Lunchgerecht - Vietnam - Voeg de azijn en suiker bij de geperste knoflook en los de suiker op. Voeg de wortel,...... 1 teentje knoflook, geperst 1/2 tl zout 0,5 dl witte azijn 2 tl suiker 1 1/2 kopje ger.....

Vindaloo Curry van Kip

3-4-2013 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - India - Meng gember met komijn, kaneel, mosterd, koriander, geelwortel, garam masala en cayen...... 1 tl komijnpoeder 1 tl geelwortelpoeder 1 a 2 tl garam masala 1/2 tl kaneelpoeder 2 tl.....

Vis met harissa

27-3-2006 - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 41 keer - Hoofdgerecht - Marokko - Kruid de visfilets met zout en peper en haal ze door de bloem. Verhit de olie in ee...... 4 witvisfilets (ca. 200 gram per stuk) zout en peper bloem 4 el olijfolie 1 kleine ui,.....

Vis TacosTortillas

25-9-2000 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 2 keer - Lunchgerecht - Mexico - Snijd de vis in dobbelsteentjes. Meng wat bloem met de kruiden en peper en zout en ha...... 2 zachte Tortillas ca 150 gram kabeljauwfilet bloem naar smaak knoflook-, gember-, uien.....

Viscurry met kokos

20-3-2002 - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 56 keer - Hoofdgerecht - India - Verhit de olie in een braadpan en bak de ui roerend 2 min. Voeg knoflook toe, garam ...... 1 ui,gesnipperd 1 eetl olie 1 teentje knoflook, geperst 1 eetl garam massala (of kerrie.....

Vispakketjes met Provencaalse saus

2-8-2000 - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 58 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - Voorbereiden boter en olijfolie verhitten en ui en knoflook hierin ± 5 min. b...... 25 g boter of margarine 1 el olijfolie 1 ui, fijngesneden 2 teentjes knoflook, geper.....

Vispannetje

25-9-2008 - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Spanje - Laat de vis ontdooien, spoel hem af en dep hem droog met keukenpapier. Snij de filet...... 2 blikken tomatenblokjes 4 tomaat 1 rundvleesbouillonblokje naar smaak peper 2 paprika.....

Visschotel met aardappelpuree

5-6-2006 - Bezocht: 3 keer - Doorgestuurd: 39 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Bak de courgette, knoflook en tomaat in 2 el olijfolie tot lichtbruin. Neem van vuur ...... 1 courgette, in blokjes 3 tomaten, in blokjes 125 ml creme fraiche ca. 900 gram aardapp.....

Vistacos met chipotle limoensaus

17-6-2013 - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Lunchgerecht - Amerika - Meng alles voor de marinade en marineer hier de vis voor ca 6 uur in. Maak de saus...... Marinade 0,5 dl olijfolie 2 el azijn (witte) 2 el limoensap 2 tl limoenzest 1 1/2 tl .....

Vlaamse stoverij

19-1-2017 - Bezocht: 7 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Belgie - Verwijder het vlies en overtollige vet van het vlees en kruid ze met peper en zout. D...... 2 kg dikke rib of varkenswangen, in middelgrote stukken gesneden 150 gram ongezouten bote.....

<< .... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 >> 
Home