RECEPT VISCURRY MET KOKOS

Vis gerecht uit India voor 2 personen

Ingredienten

  • 1 ui,gesnipperd
  • 1 eetl olie
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 1 eetl garam massala (of kerrie)
  • 1 tl koenjit
  • 1 tl ketoembar
  • ½ tl djintan
  • ½ tl gemberpoeder
  • zout
  • ¼ blok kokoscrème (santen)
  • 1 dl water
  • 300 gr kabeljauwfilet (event. diepvries)
  • 2 eetl fijngehakte verse koriander

Bereiding

Verhit de olie in een braadpan en bak de ui roerend 2 min.
Voeg knoflook toe, garam massala, koenjit, ketoembar, djintan, gemberpoeder,
zout, kokoscrème en water.
Leg de (ontdooide) vis in de saus en laat in 8 minuten (tegen de kook aan) gaar worden.
Voeg als de saus te dik geworden is zonodig nog wat water toe. Roer door, zodat de vis uiteenvalt in kleine stukjes.
Strooi er verse koriander over.
Lekker met Aloo Gajjar (wortel curry) en witte rijst.
(recept voor Aloo Gajjer staat bij de groentegerechten)

Recept 12 keer bezocht en 56 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Andere recepten die mogelijk interessant zijn

Curry met garnalen tomaat en koriander
 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 8,3 obv 3 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering 8 van 10
Reactie Makkelijk te maken en erg lekker! Is echt een aanrader.

Datum
Naam
Waardering 8 van 10
Reactie Erg simpel te maken. Als een van de gerechten klaargemaakt.Kan ook heel goed met een diepvries koolvisfilet te malken. (goedkoper).

Datum
Naam
Waardering 9 van 10
Reactie Vanavond gemaakt voor 4 personen, de ingredienten verdubbeld behalve de garam massala.
Ook de Aloo Gajjar erbij gegeten. Het was (is)heerlijk.

Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie Hartstikke lekker en simpel. Vooral erg lekker met het aardappel en wortelgerecht! Het was smullen...!