RECEPT VIETNAMESE RIJST

Recept van Eline Hermans

Rijst gerecht uit Vietnam

Ingredienten

  • 1 kopje zilvervliesrijst
  • 1 teen knoflook
  • 1 ei
  • 1 ui
  • 1 tomaat
  • bloemkool
  • broccoli
  • b.v. chinese kool
  • 1 el vissaus
  • 1 el garnalensaus.

Bereiding

Rijst koken en ondertussen de ui + knoflook fruiten.
Vis- en garnalensaus toevoegen en even laten sudderen.
Tomaat ontvellen, in stukjes snijden en samen met de stukjes groenten
toevoegen aan het "vismengsel".
Het ei kloppen en bakken, in stukjes snijden en toevoegen.
Rijst toevoegen en het geheel even laten staan omdat de smaak van de vissauzen
in de groenten, tomaat, rijst en ei kunnen trekken.
Ook weer een komplete maaltijd.
Vissauzen naar smaak toevoegen zo ook de groenten. De een houdt van meer of minder groenten.
De vissauzen zijn zeer sterk van smaak, dus uitkijken met de hoeveelheid.

Recept 14 keer bezocht en 9 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 5 obv 1 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering 5 van 10
Reactie Lijkt mij met bloemkool en broccoli niet lekker. Ik heb een recept van Vietnemese rijst met geraspte wortel, taugé en gemalen pinda's. Garneren met verse munt. Vind ik lekkerder.