RECEPT VIS TACOSTORTILLAS

"Lekkere vissnack, belangrijk is dat de vis vers is en meteen na het frituren de tortilla/taco wordt gemaakt en gegeten, zodat de vis nog lekker krokant is."

Sandwich gerecht uit Mexico voor 1 persoon, geschikt voor kinderen of met kinderen te maken.

Ingredienten

  • 2 zachte Tortillas
  • ca 150 gram kabeljauwfilet
  • bloem
  • naar smaak knoflook-, gember-, uienpoeder
  • peper en zout naar smaak
  • 2 el van je favoriete Salsa
  • Wat fijngesneden ijsbergsla
  • Koriander

Bereiding

Snijd de vis in dobbelsteentjes. Meng wat bloem met de kruiden en peper en zout en haal de vis hier doorheen.

Frituur de visblokjes in olie van 180C en als je een taco wil frituur je de tortilla zo dat er een taco vorm ontstaat!

Serveer door de visblokjes in de taco/tortilla te doen met wat sla en wat salsa. Je zou eventueel ook nog wat kaas kunnen toevoegen (liefst cheddar) en natuurlijk ook pittige saus als tabasco.

Recept 19 keer bezocht en 2 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!