nov 20 2024
Prima toko, de rendang is top maar de pittige kip wat te zoet voor mij.
BEKIJK DIT ADRESJEaug 25 2024
Weet iemand of restaurant Het Winkeltje nog te maken had met Ansje van Brandenberg, die met haar café chantant naar dit pand was verhuisd? Ik heb hier ooit wel gegeten en het had wel een zeker entert.......
BEKIJK DIT ADRESJEapr 17 2024
Heerlijk gerecht, ook wat gehakte dadels toegevoegd en ipv tomaten een pakje tomatenblokjes met knoflook genomen.
LEES ALLE RECENSIESapr 16 2024
Nog nooit zo slecht gegeten, dus weinig van gegeten.Smaakte bedorven en ieder gerecht was zeer sterk gekruid.Desondanks waren we (mijn man en ik)allebei doodziek van het eten.Zwaar diarree en overgev.......
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 6 2024
mrt 6 2024
feb 9 2024
Goede toko, uitgebreid assortiment en heerlijke kant en klaar gerechten. Ook voor advies. Ik kom er al vele jaren.
BEKIJK DIT ADRESJEokt 25 2023
Gemaakt, heerlijk! Heb er nog wat wortel en pompoen bijgevoegd... Erg lekker en hele gezin, inclusief oma van 88, was enthousiast. Bedankt, gaan we zeker vaker doen..
LEES ALLE RECENSIESaug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
nov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJE
7-6-2006 - Bezocht: 3 keer - Doorgestuurd: 95 keer - Hoofdgerecht - Italie - Pan met water op het vuur voor de pasta (als het water kookt de pasta erin doen) 2...... knoflook 2 tenen voor de garnalen, 1 teen voor de saus, kappertjes, ansjovis (in olij.....
19-5-2010 - Bezocht: 6 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Italie - Verwarm de oven voor op 200C. Wel de porcini in wat heet water en laat minimaal 10 mi...... 20 gr. porcini 350 gram kippedijfilet, in stukjes zout en peper 2 teentjes knoflook, ge.....
30-1-2002 - Bezocht: 4 keer - Doorgestuurd: 115 keer - Lunchgerecht - Groot Britannie - Pasta al dente koken, kook de knoflooktenen mee. Knoflook apart nemen en fijnsnijd...... 300 gram kleine pasta (bijv. macaroni) 3 teentjes knoflook 500 gram kerstomaatjes 1 han.....
28-2-2005 - Bezocht: 3 keer - Doorgestuurd: 27 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Roer de balsamico door de olie en voeg de knoflook, sjalot, mint en basilicum toe. Br...... 150 gr. verse tonijn, in blokjes 2 st. knoflooktenen, geperst 1 st. sjalot, heel fijn ge.....
25-1-2003 - Bezocht: 3 keer - Doorgestuurd: 632 keer - Lunchgerecht - Amerika - Meng de eerste 6 ingredienten in een keukenmachine hak fijn, eventueel op smaak breng...... 6 el goede olijfolie ca. 10 zongedroogde tomaatjes (zelfgemaakt of op olie) 5 el rode wi.....
24-1-2004 - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 36 keer - Bijgerecht - Spanje - Verwarm de oven voor op 200° C, gasoven stand 5. Was de ongeschilde aardappelen, snij...... 4 grote vatskokende aardappelen; 6 teentjes knoflook; 2 grote sjalotten; 6 eetl olijfol.....
2-8-2000 - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 129 keer - Bijgerecht - Spanje - Ovenschaal invetten en aardappels erover verdelen. Aardappels bestrijken met olie en ...... 2 medium aardappelen, geschilt en in blokjes van een 3/4 cm gesneden. zout Aioli saus .....
11-4-2002 - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 14 keer - Bijgerecht - Frankrijk - koekenpan paté ovenschaaltje bakpapier Was de linzen en zet ze op met water, zou...... PATE vegetarisch en veganistisch 3 plakjes bladerdeeg 2 uien 2 teentjes knoflook 1.....
27-12-2008 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Belgie - Zet een ketel met ruim water op en kook de penne rigate al dente. Neem een grote braa...... 16 scampi’s 200 gr penne rigate 400 gr tomaten uit blik ½ ui, fijngesnipperd 2 teentje.....
15-10-2000 - Bezocht: 3 keer - Doorgestuurd: 6 keer - Hoofdgerecht - Italie - Om de saus te maken, verhit de olie in een sauspan op medium vuur. Voeg de uien en pe...... Voor de Romanasaus 1 dl olijfolie 3/4 kopje ui in stukjes 1/2 tl grove pepervlok.....
7-3-2008 - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Italie - Kook water voor de penne. Volg de instructies op het pak. Bij voorkeur al dente. Tip:...... 1 pak penne pasta (de Italiaan gebruikt meestal of Barilla of De Cecco) 3 eetlepels olijf.....
21-6-2001 - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 10 keer - Hoofdgerecht - Indonesie - Vijzel fijn de kui, knoflook, lomboks, trasi en kemirinootjes, met wat zout. Verhit d...... 1 el arachide olie 1/2 tl trasi 3 teentjes knoflook, gehak 2 rode lomboks, fijngehakt .....
2-8-2000 - Bezocht: 3 keer - Doorgestuurd: 71 keer - Hoofdgerecht - Zuid Afrika - Meng alle ingrediënten voor de marinade in een kom. Doe de plakjes kip in de marinade...... voor de marinade: 2 tenen knoflook, uitgeperst 1-2 verse rode chilipepers (of 1 .....
2-8-2000 - Bezocht: 4 keer - Doorgestuurd: 314 keer - Bijgerecht - Italie - Meng de basilicum, pijnappelpitten, kaas en knoflook in een mixer tot u een dikke, gr...... 75 gr flIngesneden basilicum 2 eetlepels pijnboompitten 50 gr fijngeraspte Parmezaanse.....
21-6-2001 - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 2 keer - Hoofdgerecht - Indonesie - Snijd de kip in blokjes. Ontpit de lombok en snijd in reepjes. Peteh bonen halveren. ...... 250 gr kipfilet 250 gr petehbonen (petai) 4 blaadjes daun jeruk 30 cl ketjap manis 5 e.....
<< .... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 .... >>
Home