RECEPT PASTASALADE MET VERSE TONIJN, OLIJVEN EN KAPPERTJES

Recept van Delicio.

Pasta gerecht uit Nederland voor 4 personen

Ingredienten

  • 150 gr. verse tonijn, in blokjes
  • 2 st. knoflooktenen, geperst
  • 1 st. sjalot, heel fijn gesneden
  • 4 blaadjes verse mint, gehakt
  • 8 blaadjes verse basilicum, gehakt
  • 4 el. goede olijfolie
  • 2 el. ingekookte balsamico-azijn (die is wat zoeter)
  • zwarte peper, zout
  • 200 gr. penne rigate
  • 8 st. kapperappeltjes
  • 4 el. zwarte olijven z/pit
  • 75 gr. rode sla of radicchio

Bereiding

Roer de balsamico door de olie en voeg de knoflook, sjalot, mint en basilicum toe. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de tonijn toe en laat dit geheel 30 minuten in de koeling marineren.

Kook de pasta. Giet de pasta af en meng deze direkt met de tonijndressing. Snij de kappers, olijven en sla en meng dit met de pasta. Eventueel nog peper/zout toevoegen.

Recept 20 keer bezocht en 27 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!