RECEPT LENTEPASTA MET GEROOKTE FOREL

Voorjaarspasta met lenteui, groene asperges en erwtjes op smaak gebracht met gerookte forel. De kids vinden dit ook lekker, geen groente te zien ;-). Recept gebaseerd op een recept van Jamie.

Pasta gerecht uit Nederland voor 4 personen, geschikt voor kinderen of met kinderen te maken.

Ingredienten

  • 300 gram pasta, bereid volgens verpakking
  • 250 gram gerookte forel
  • ca 300 gr erwtjes
  • 1 bosje lenteui, gesneden
  • 1 bosje groene asperges, in stukjes gesneden
  • 1 bosje munt, de blaadjes gehakt
  • 1/2 melk
  • 1 el bloem
  • grof gemalen peper
  • wat olijfolie
  • vers geraspte parmezaan

Bereiding

Fruit de lenteui, asperges en erwtjes in wat olie. Voeg dan de bloem toe en bak dit eventjes mee.

Voeg de melk toe en laat de groenten gaar worden. Als ze gara zijn met een staafmixer de groenten pureren, eventueel wat groenten grof laten.

Terug op laag vuur zetten, de forel in stukjes door de saus roeren. Proeven en op smaak brengen met wat zout en grof gemalen peper.

De pasta erbij doen en goed mengen.

Recept 5 keer bezocht en 0 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!