RECEPT SIMPELE TOMATENSAUS SPAGHETTI

Deze tomatensaus is heerlijk simpel te maken, in ca. 20 minuutjes is de saus klaar om te mengen met de spaghetti.

Pasta gerecht uit Nederland voor 2 personen, geschikt voor kinderen of met kinderen te maken.

Ingredienten

  • 250 gram spaghetti of andere pasta, gekookt
  • 1 blik tomaten
  • 2 teentjes knoflook, gehakt
  • ca. 250-300 gram runder gehakt
  • ca. 30-50 gram harde salamiworst in heel kleine stukjes (stukje van ca. 2,5 cm)
  • 1 laurierblad
  • 1 gedroogde chili, fijngehakt
  • 1 handjevol basilicum
  • zout, peper en knoflookzout naar smaak (liefst dus knoflookzout!)

Bereiding

Gehakt aanbakken en het vet uit de pan scheppen. Dan de salamistukjes toevoegen en eventjes meebakken. Dan de knoflook en chili meebakken en tomaat en laurier toevoegen. Tomaat met pollepel kapot drukken en op laag vuur laten pruttelen, ca. 20 minuten. Af en toe roeren.

Op smaak brengen met peper en zout. Vlak voor je de spaghetti toevoegd de basilicum er doorroeren, tot die geslonken is. Dan spaghetti er doorroeren en eventjes het vuur hoog.

Meteen serveren.

Recept 5 keer bezocht en 13 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!