RECEPT PASTA MET ROMIGE PESTOSAUS

Recept voor dit simpele pastagerecht met kip en broccoli in een romige pestosaus.

Pasta gerecht uit Nederland voor 4 personen, geschikt voor kinderen of met kinderen te maken.

Ingredienten

  • 500 gram pasta, penne of fusili, gekookt
  • 1 grote kipfilet, in blokjes
  • 1 ui, in blokjes
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 4 zongedroogde tomaten, op olie, in stukjes
  • 1 stronk broccoli, in kleine stukjes
  • 3 el pesto
  • 100 ml room
  • zout en peper naar smaak

Bereiding

Bak de kipfilet tot bijna gaar. Voeg dan de ui en knoflook toe en laat even meebakken. De broccoli erbij met de room en op smaak brengen met wat zout en peper.

Op het einde de pesto door de roomsaus roeren en dan de pasta erbij doen.

Eventueel nog bestrooien met vers geraspte parmezaan/pecorino.

Recept 17 keer bezocht en 0 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!