RECEPT PETAI KECAP

Kipfilet in een saus van ketjap en petehbonen

Gevogelte gerecht uit Indonesie voor 4 personen

Ingredienten

  • 250 gr kipfilet
  • 250 gr petehbonen (petai)
  • 4 blaadjes daun jeruk
  • 30 cl ketjap manis
  • 5 el sojaolie
  • 1 rode lombok
  • zout, peper en suiker naar smaak
  • 1 teentje knoflook
  • 30 cl water

Bereiding

Snijd de kip in blokjes. Ontpit de lombok en snijd in reepjes. Peteh bonen halveren. Verhit de olie en bak de knoflook samen met de kip, djeruk, lombok en bonen. Voeg de ketjap toe en blus af met water. Op smaak brengen met peper, zout en suiker.

Recept 15 keer bezocht en 2 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!