nov 20 2024
Prima toko, de rendang is top maar de pittige kip wat te zoet voor mij.
BEKIJK DIT ADRESJEaug 25 2024
Weet iemand of restaurant Het Winkeltje nog te maken had met Ansje van Brandenberg, die met haar café chantant naar dit pand was verhuisd? Ik heb hier ooit wel gegeten en het had wel een zeker entert.......
BEKIJK DIT ADRESJEapr 17 2024
Heerlijk gerecht, ook wat gehakte dadels toegevoegd en ipv tomaten een pakje tomatenblokjes met knoflook genomen.
LEES ALLE RECENSIESapr 16 2024
Nog nooit zo slecht gegeten, dus weinig van gegeten.Smaakte bedorven en ieder gerecht was zeer sterk gekruid.Desondanks waren we (mijn man en ik)allebei doodziek van het eten.Zwaar diarree en overgev.......
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 6 2024
mrt 6 2024
feb 9 2024
Goede toko, uitgebreid assortiment en heerlijke kant en klaar gerechten. Ook voor advies. Ik kom er al vele jaren.
BEKIJK DIT ADRESJEokt 25 2023
Gemaakt, heerlijk! Heb er nog wat wortel en pompoen bijgevoegd... Erg lekker en hele gezin, inclusief oma van 88, was enthousiast. Bedankt, gaan we zeker vaker doen..
LEES ALLE RECENSIESaug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
LEES ALLE RECENSIESnov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJE11-12-2002 - Bezocht: 16 keer - Doorgestuurd: 106 keer - Hoofdgerecht - Thailand - Breng de kokosmelk aan de kook met 4 purut blaadjes, bouillon, laos, sereh en pepers....... 8 djeruk purut blaadjes (te krijgen bij de toko in de diepvries) ca. 9 dl kokosmelk 5 dl.....
26-11-2002 - Bezocht: 28 keer - Doorgestuurd: 1 keer - Hoofdgerecht - Indonesie - Maak de boemboe door alles schoon te maken, schillen, etc. Maak alles fijn in vijzel ...... 1 stengel sereh 1 schijfje laos, 3cm 3 el olie 3 daun jeruk 3 daun salam ca. 0,5 l sa.....
26-11-2002 - Bezocht: 22 keer - Doorgestuurd: 4 keer - Hoofdgerecht - Indonesie - Maak de kip schoon. Kneus de sereh. Maak alles voor de boemboe schoon, schillen, e...... 1 kip van ca. 1 kg 1 stengel sereh 3 daun salam ca. 0,75 l santen zout naar smaak <.....
26-11-2002 - Bezocht: 9 keer - Doorgestuurd: 1 keer - Hoofdgerecht - Indonesie - Snij de kip in stukken Maak alles voor de boemboe schoon, schillen, etc. Fijnmaken...... 1 kip van ca. 1kg 1 stengel sereh wat olie 3 daun salam 2 dl kokoswater uit kokosnoot .....
26-11-2002 - Bezocht: 13 keer - Doorgestuurd: 2 keer - Hoofdgerecht - Indonesie - Maak de kip schoon en snijd aan de buikzijde over de lengte doormidden. Pel de sja...... 1 kip van ca. 1kg 7 sjalotten 7 teentjes knoflook 1 stukje kencur van ca. 2cm 1 stukje.....
19-11-2002 - Bezocht: 10 keer - Doorgestuurd: 18 keer - Bijgerecht - Frankrijk - kook de jasmijnrijs volgens de gebruiksaanwijzing in water met zout Verhit de boter ...... 150 g. jasmijn of pandanrijst zout, peper 2 hertenbiefstukjes a 150 gr. 10-15 lenteuitj.....
14-11-2002 - Bezocht: 19 keer - Doorgestuurd: 34 keer - Hoofdgerecht - Zuid Afrika - Voeg pompoen, aartappelen, wortelen, ui, gember en kaneel bij warm olie en boter in e...... 500gr geschilde pompoen, in blokjes ("butternut" of boerpampoen); 25 ml olie; 10 ml.....
10-10-2002 - Bezocht: 14 keer - Doorgestuurd: 109 keer - Bijgerecht - Italie - Sla kipfilets tussen plasticfolie iets platter, snij ze als een broodje in en sla ze ...... 4 kleine kipfilets zout, peper 40 gr. Boter of margarine 1 ½ dl kippebouillon 1 ½ d.....
10-10-2002 - Bezocht: 12 keer - Doorgestuurd: 5 keer - Bijgerecht - Amerika - Bestrooi het vlees met zout en peper. Verhit de olie en bak hierin het vlees in 3-4...... 400 gr. kipfilet zout/peper 2 el olie 1 grote ui in ringen 1 zakje Korma Curry Base: c.....
10-10-2002 - Bezocht: 10 keer - Doorgestuurd: 8 keer - Hoofdgerecht - Nederland - ·Kipfilet in stukjes, daarna in olie bakken. ·Knoflook en gember in knoflookpers er...... 400 gram kipfilet 6 bolletjes stemgember 2 potten kersen zonder pit 3 tenen knoflook 2.....
10-10-2002 - Bezocht: 14 keer - Doorgestuurd: 51 keer - Bijgerecht - Thailand - Sperziebonen doppen en in stukjes snijden; even blancheren in kokend water (paar minu...... 1 el olie 2-3 el rode currypasta (van Thai Kitchen bij AH) 600 gr. Kipfilet in reepjes .....
26-9-2002 - Bezocht: 11 keer - Doorgestuurd: 5 keer - Hoofdgerecht - Amerika - Smelt boter met olie in een koekenpan. Bak knoflook en ui eventjes en haal dan de kno...... 4 klein kipfilets 2 el olie 1 el boeter 1 grote teen knoflook, geperst 1 klein ui, fij.....
26-9-2002 - Bezocht: 7 keer - Doorgestuurd: 4 keer - Bijgerecht - Nederland - Tomaten ontvellen en ontpitten en in blokjes (brunoise) snijden.Apart zetten, vellet...... 10 pomodori tomaten of een ander aromatisch soort 5 sjalotten 1 teentje knoflook 1 lite.....
10-9-2002 - Bezocht: 44 keer - Doorgestuurd: 36 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Bereid de couscous volgens de verpakking, ipv water, de couscous bereiden in kippenbo...... 175 gram couscous 1 kippenbouillonblokje 1 rode ui, in blokjes 2 teentjes knoflook, fij.....
8-8-2002 - Bezocht: 18 keer - Doorgestuurd: 42 keer - Lunchgerecht - Belgie - Snij de kipfilet in kleine stukjes. Laat deze 1 uur marineren in een mengsel van oli...... 400 gr kipfilet Marinade: 4 eetlepels olijfolie het sap van 1 citroen zout cayennep.....
<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 >>
Home