nov 20 2024
Prima toko, de rendang is top maar de pittige kip wat te zoet voor mij.
BEKIJK DIT ADRESJEaug 25 2024
Weet iemand of restaurant Het Winkeltje nog te maken had met Ansje van Brandenberg, die met haar café chantant naar dit pand was verhuisd? Ik heb hier ooit wel gegeten en het had wel een zeker entert.......
BEKIJK DIT ADRESJEapr 17 2024
Heerlijk gerecht, ook wat gehakte dadels toegevoegd en ipv tomaten een pakje tomatenblokjes met knoflook genomen.
LEES ALLE RECENSIESapr 16 2024
Nog nooit zo slecht gegeten, dus weinig van gegeten.Smaakte bedorven en ieder gerecht was zeer sterk gekruid.Desondanks waren we (mijn man en ik)allebei doodziek van het eten.Zwaar diarree en overgev.......
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 6 2024
mrt 6 2024
feb 9 2024
Goede toko, uitgebreid assortiment en heerlijke kant en klaar gerechten. Ook voor advies. Ik kom er al vele jaren.
BEKIJK DIT ADRESJEokt 25 2023
Gemaakt, heerlijk! Heb er nog wat wortel en pompoen bijgevoegd... Erg lekker en hele gezin, inclusief oma van 88, was enthousiast. Bedankt, gaan we zeker vaker doen..
LEES ALLE RECENSIESaug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
nov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJE2-4-2002 - Bezocht: 22 keer - Doorgestuurd: 9 keer - Hoofdgerecht - Nederland - wok bakplaat De aardappelen schillen, van nieuwe aardappelen de schillen boenen e...... AARDAPPELEN UIT DE OVEN MET CHAMPIGNONS EN GEHAKTE QUORN OF TOFU voor 4 personen vegetaris.....
1-4-2002 - Bezocht: 30 keer - Doorgestuurd: 6 keer - Hoofdgerecht - India - kom koekenpan Snipper de ui. Snijd de paprika’s in kleine stukjes. Doe de quorn...... GEKRUIDE QUORNSTUKJES 4 personen vegetarisch 2 doosjes quornstukjes 2 teentjes knofloo.....
31-3-2002 - Bezocht: 26 keer - Doorgestuurd: 25 keer - Hoofdgerecht - Italie - Water opzetten en als het water kookt de lasagnaevellen er in laten glijden. Zorg dat...... LASAGNA voor 6 personen omdat de kinderen en kleinkinderen blijven eten. vegetarisch- vega.....
31-3-2002 - Bezocht: 29 keer - Doorgestuurd: 10 keer - Hoofdgerecht - Italie - wok vergiet pan handgroentenmolen met fijne rasp Zet water op in de pan en voeg...... SPAGHETTI MET CHAMPIGNONS vegetarisch en veganistisch 200 gram vermicelli van La Bio Id.....
30-3-2002 - Bezocht: 23 keer - Doorgestuurd: 6 keer - Lunchgerecht - Griekenland - wok bakplaat vijzel+ stamper Doe het korianderzaad en het komijnzaad in de vijze...... GEHAKTE TOFU IN PITABROODJES MET SALADE voor 2 personen vegetarisch, veganistisch en vedis.....
30-3-2002 - Bezocht: 26 keer - Doorgestuurd: 25 keer - Nagerecht - Turkije - Bereid een beslag met het meel, de melk of sojamelk, de olie, vanillepoeder en het ka...... TURKSE FLENSJES vegetarisch, veganistisch en vedisch. voor ongeveer 12 flensjes 125 gr.....
30-3-2002 - Bezocht: 43 keer - Doorgestuurd: 15 keer - Hoofdgerecht - Indonesie - sajoer loddeh Verhit wat olie in de wok en bak de in dunne reepjes gesneden kool. ...... SAJOER LODEH WITTE KOOL vegetarisch en veganistisch en vedisch ½ witte kool 100 gram.....
29-3-2002 - Bezocht: 19 keer - Doorgestuurd: 1 keer - Hoofdgerecht - Italie - pan koekenpan Was de rijst en zet met twee maal zoveel water op. 100 gram rijst ...... 250 gram kastanjechampignons 2 schnitzels 2 eetlepels olijfolie 20 gram boter 1 ui 1 .....
28-3-2002 - Bezocht: 26 keer - Doorgestuurd: 4 keer - Hoofdgerecht - India - Rol de plakjes bladerdeeg iets groter uit op een met bloem bestrooid werkvlak. Beklee...... GEHAKTPASTEITJES MET GEMBERCHUTNEY voor 2 personen vegetarisch en veganistisch 1 doosj.....
20-3-2002 - Bezocht: 22 keer - Doorgestuurd: 56 keer - Hoofdgerecht - India - Verhit de olie in een braadpan en bak de ui roerend 2 min. Voeg knoflook toe, garam ...... 1 ui,gesnipperd 1 eetl olie 1 teentje knoflook, geperst 1 eetl garam massala (of kerrie.....
16-2-2002 - Bezocht: 54 keer - Doorgestuurd: 165 keer - Lunchgerecht - Joegoslavie - Meng alle ingredienten. Vorm hiervan worstjes van een vinger dik en een vinger lang. ...... 500 gram lamsgehakt 500 gram rundergehakt 1 geklopt ei 5-6 druppels tabasco 1 tl orega.....
30-1-2002 - Bezocht: 25 keer - Doorgestuurd: 12 keer - Snack - China - Hak de garnalen fijn in een keukenmachine. Veog de waterkastanjes, gember, lenteui...... 325 gram gepelde, schoongemaakte garnalen 1/2 kopje fijngesneden waterkastanjes 1 1/2 .....
16-1-2002 - Bezocht: 259 keer - Doorgestuurd: 22 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Smelt een klontje boter in een ruime braadpan. Bak het verkruimelde gehakt even aan. ...... 500 gr rundergehakt 2 wortelen 1 grote ui 1 rode of groene paprika 100 gr champignons .....
15-1-2002 - Bezocht: 33 keer - Doorgestuurd: 26 keer - Hoofdgerecht - Italie - Olijfolie in schaaltje doen om aubain marie te verwarmen. Verwarm de olijfolie aubain...... 1 dikke ribeye van ca. 750 gram op kamertemperatuur 6 el extra virgin olijfolie 2 sjalot.....
20-12-2001 - Bezocht: 32 keer - Doorgestuurd: 51 keer - Bijgerecht - Spanje - Verhit de olie in een pan, voeg dan de sjalotten toe. Lichtbruin laten worden en de r...... 500 gram spinazie, steeltjes verwijderd 2 el gehakte sjalot 3 el rozijnen 3 el gerooste.....
<< .... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 >>
Home