nov 20 2024
Prima toko, de rendang is top maar de pittige kip wat te zoet voor mij.
BEKIJK DIT ADRESJEaug 25 2024
Weet iemand of restaurant Het Winkeltje nog te maken had met Ansje van Brandenberg, die met haar café chantant naar dit pand was verhuisd? Ik heb hier ooit wel gegeten en het had wel een zeker entert.......
BEKIJK DIT ADRESJEapr 17 2024
Heerlijk gerecht, ook wat gehakte dadels toegevoegd en ipv tomaten een pakje tomatenblokjes met knoflook genomen.
LEES ALLE RECENSIESapr 16 2024
Nog nooit zo slecht gegeten, dus weinig van gegeten.Smaakte bedorven en ieder gerecht was zeer sterk gekruid.Desondanks waren we (mijn man en ik)allebei doodziek van het eten.Zwaar diarree en overgev.......
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 6 2024
mrt 6 2024
feb 9 2024
Goede toko, uitgebreid assortiment en heerlijke kant en klaar gerechten. Ook voor advies. Ik kom er al vele jaren.
BEKIJK DIT ADRESJEokt 25 2023
Gemaakt, heerlijk! Heb er nog wat wortel en pompoen bijgevoegd... Erg lekker en hele gezin, inclusief oma van 88, was enthousiast. Bedankt, gaan we zeker vaker doen..
LEES ALLE RECENSIESaug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
nov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJE24-12-2004 - Bezocht: 29 keer - Doorgestuurd: 26 keer - Hoofdgerecht - Thailand - Verhit de olie in een wok tot walmend heet. Roerbak de knoflook snel met de sjalot. V...... 500 gram kipfilet, in kleine blokjes 4-6 tenen knoflook, gehakt 2-3 thaise sjalotten, fi.....
20-10-2004 - Bezocht: 22 keer - Doorgestuurd: 40 keer - Hoofdgerecht - India - Uien bakken, kruidnagel, kardemon, laurier en kaneel toevoegen (eventueel in zakje oi...... 1 kip, in grove stukken en kruiden met peper en zout gemalen peper zout 2 uien, gehakt .....
1-5-2004 - Bezocht: 32 keer - Doorgestuurd: 20 keer - Lunchgerecht - Mexico - Meng alle ingredienten en laat minimaal 10 minuten staan. Op smaak brengen met peper ...... 1 blikje pintobonen, afgegoten 1 kleine rode ui, fijngesneden 1-2 sp. pepers, fijngesned.....
1-5-2004 - Bezocht: 18 keer - Doorgestuurd: 11 keer - Lunchgerecht - Groot Britannie - Meng alle kruiden en de olie. Wrijf de platgeslagen kip hiermee in en laat een paar u...... 4 kipfilets, plat geslagen 1 tl chilipoeder 1 tl paprika poeder 2 tl grof gemalen zwart.....
27-4-2004 - Bezocht: 18 keer - Doorgestuurd: 19 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Snij de kip in delen. Bak ze in een pan met een dikke bodem aan alle kanten bruin. H...... 1 boerenkip van ca. 1 1/2 kg. Braadboter 1½ fles eenvoudige rode wijn 3 blaadjes laurie.....
27-4-2004 - Bezocht: 163 keer - Doorgestuurd: 28 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Pel en snipper de sjalotten. Wrijf de tomaten met het vocht door een zeef. Snijd de v...... 9 sjalotten 1 blik gepelde tomaten (400 gr.) 500 gr. Tilapiafilet 2 eetlepels citroens.....
26-4-2004 - Bezocht: 33 keer - Doorgestuurd: 33 keer - Bijgerecht - Spanje - ♦Maak de aïoli 2 dagen van te voren : pers de knoflook, meng met wat zeezout to...... •85 gr. boter •2 el olijfolie •8 grote jumbo- of tijgergarnalen •1 tl paprikapoeder •8.....
19-4-2004 - Bezocht: 41 keer - Doorgestuurd: 29 keer - Lunchgerecht - Italie - 1*Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm, intussen. de o...... •350 gr droge spaghetti •1 el plantaardige olie •350 gr gekruide kleine gehaktballetjes .....
13-4-2004 - Bezocht: 15 keer - Doorgestuurd: 6 keer - Bijgerecht - Amerika - Alle ingredienten goed mengen en liefst 24 uur laten trekken....... 1 dl chilisaus snufje zout, snufje zuiker 0,5 dl rode wijnazijn 1 dl olijfolie 1 tl g.....
6-4-2004 - Bezocht: 25 keer - Doorgestuurd: 3 keer - Hoofdgerecht - Belgie - Bak het gehakt aan (kan ook in balletjes natuurlijk). Snij alle groenten in kleine...... 1l room 1kg gehakt 20 eetlepels ketchup 2 paprika's (1 rode & 1 groene) ca. 300g c.....
10-3-2004 - Bezocht: 38 keer - Doorgestuurd: 45 keer - Bijgerecht - Indonesie - Maak de boontjes schoon. Verwijder de uiteinden. Snijd de boontjes in stukjes van ca....... 350 gram sperziebonen 100 gram taugé 1 laurierblad of daun salam seroendeng 1 tomaat o.....
1-3-2004 - Bezocht: 37 keer - Doorgestuurd: 29 keer - Hoofdgerecht - Italie - Doe de tonijn met de ansjovis, 2,25 dl olijfolie en de peterselie in een keukenmachin...... 200 g tonijn in blik, afgegoten 60 g ansjovis in blik, afgegoten 2,5 dl olijfolie 60 g .....
27-7-2003 - Bezocht: 27 keer - Doorgestuurd: 6 keer - Bijgerecht - Groot Britannie - Verwarm de olieen. Doe alle ingredienten in een fles van ca. 750 ml, zorg dat alles g...... Genoeg voor ca. 600ml 300 ml goede olijfolie 300 ml arachide olie 3 el balsamico az.....
27-7-2003 - Bezocht: 15 keer - Doorgestuurd: 14 keer - Bijgerecht - Amerika - Saus maken door alle ingredienten in een pannetje te doen en zachtjes verwarmen tot a...... Saus 1 dl water 0,5 dl sojasaus (japanse) 2 el suiker 1 el rijstazijn 1 el geh.....
27-7-2003 - Bezocht: 49 keer - Doorgestuurd: 52 keer - Hoofdgerecht - Italie - Verhit de olie zachtjes, voeg de ansjovis, knoflook en peper toe. Zachtjes verwarmen ...... Aglio Olio: 0,5 dl goede olijfolie 50 gram ansjovis, fijngesnden en geplet 6-8 tenen.....
<< .... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 .... >>
Home