Recepten en gerechten met ingredient Gehakt

Pittige kipfilet met Holy basil

24-12-2004 - Bezocht: 29 keer - Doorgestuurd: 26 keer - Hoofdgerecht - Thailand - Verhit de olie in een wok tot walmend heet. Roerbak de knoflook snel met de sjalot. V...... 500 gram kipfilet, in kleine blokjes 4-6 tenen knoflook, gehakt 2-3 thaise sjalotten, fi.....

Biryani

20-10-2004 - Bezocht: 22 keer - Doorgestuurd: 40 keer - Hoofdgerecht - India - Uien bakken, kruidnagel, kardemon, laurier en kaneel toevoegen (eventueel in zakje oi...... 1 kip, in grove stukken en kruiden met peper en zout gemalen peper zout 2 uien, gehakt .....

Avocadosalsa

1-5-2004 - Bezocht: 32 keer - Doorgestuurd: 20 keer - Lunchgerecht - Mexico - Meng alle ingredienten en laat minimaal 10 minuten staan. Op smaak brengen met peper ...... 1 blikje pintobonen, afgegoten 1 kleine rode ui, fijngesneden 1-2 sp. pepers, fijngesned.....

Chilikipfilet met avocado salsa

1-5-2004 - Bezocht: 18 keer - Doorgestuurd: 11 keer - Lunchgerecht - Groot Britannie - Meng alle kruiden en de olie. Wrijf de platgeslagen kip hiermee in en laat een paar u...... 4 kipfilets, plat geslagen 1 tl chilipoeder 1 tl paprika poeder 2 tl grof gemalen zwart.....

Boerenkip in rode wijn met zilveruitjes en spekjes

27-4-2004 - Bezocht: 18 keer - Doorgestuurd: 19 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Snij de kip in delen. Bak ze in een pan met een dikke bodem aan alle kanten bruin. H...... 1 boerenkip van ca. 1 1/2 kg. Braadboter 1½ fles eenvoudige rode wijn 3 blaadjes laurie.....

Tilapia visschotel

27-4-2004 - Bezocht: 163 keer - Doorgestuurd: 28 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Pel en snipper de sjalotten. Wrijf de tomaten met het vocht door een zeef. Snijd de v...... 9 sjalotten 1 blik gepelde tomaten (400 gr.) 500 gr. Tilapiafilet 2 eetlepels citroens.....

Jumbogarnalen in knoflook

26-4-2004 - Bezocht: 33 keer - Doorgestuurd: 33 keer - Bijgerecht - Spanje - ♦Maak de aïoli 2 dagen van te voren : pers de knoflook, meng met wat zeezout to...... •85 gr. boter •2 el olijfolie •8 grote jumbo- of tijgergarnalen •1 tl paprikapoeder •8.....

Gehaktballen met honing en mosterdsaus

19-4-2004 - Bezocht: 41 keer - Doorgestuurd: 29 keer - Lunchgerecht - Italie - 1*Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm, intussen. de o...... •350 gr droge spaghetti •1 el plantaardige olie •350 gr gekruide kleine gehaktballetjes .....

Carribische Dressing

13-4-2004 - Bezocht: 15 keer - Doorgestuurd: 6 keer - Bijgerecht - Amerika - Alle ingredienten goed mengen en liefst 24 uur laten trekken....... 1 dl chilisaus snufje zout, snufje zuiker 0,5 dl rode wijnazijn 1 dl olijfolie 1 tl g.....

Katriens Pasta

6-4-2004 - Bezocht: 25 keer - Doorgestuurd: 3 keer - Hoofdgerecht - Belgie - Bak het gehakt aan (kan ook in balletjes natuurlijk). Snij alle groenten in kleine...... 1l room 1kg gehakt 20 eetlepels ketchup 2 paprika's (1 rode & 1 groene) ca. 300g c.....

Indonesische Sperziebonen

10-3-2004 - Bezocht: 38 keer - Doorgestuurd: 45 keer - Bijgerecht - Indonesie - Maak de boontjes schoon. Verwijder de uiteinden. Snijd de boontjes in stukjes van ca....... 350 gram sperziebonen 100 gram taugé 1 laurierblad of daun salam seroendeng 1 tomaat o.....

Pasta met Tonijn

1-3-2004 - Bezocht: 37 keer - Doorgestuurd: 29 keer - Hoofdgerecht - Italie - Doe de tonijn met de ansjovis, 2,25 dl olijfolie en de peterselie in een keukenmachin...... 200 g tonijn in blik, afgegoten 60 g ansjovis in blik, afgegoten 2,5 dl olijfolie 60 g .....

Basis Vinaigrette

27-7-2003 - Bezocht: 27 keer - Doorgestuurd: 6 keer - Bijgerecht - Groot Britannie - Verwarm de olieen. Doe alle ingredienten in een fles van ca. 750 ml, zorg dat alles g...... Genoeg voor ca. 600ml 300 ml goede olijfolie 300 ml arachide olie 3 el balsamico az.....

Garnalen Wontons

27-7-2003 - Bezocht: 15 keer - Doorgestuurd: 14 keer - Bijgerecht - Amerika - Saus maken door alle ingredienten in een pannetje te doen en zachtjes verwarmen tot a...... Saus 1 dl water 0,5 dl sojasaus (japanse) 2 el suiker 1 el rijstazijn 1 el geh.....

Spaghetti Aglio Olio

27-7-2003 - Bezocht: 49 keer - Doorgestuurd: 52 keer - Hoofdgerecht - Italie - Verhit de olie zachtjes, voeg de ansjovis, knoflook en peper toe. Zachtjes verwarmen ...... Aglio Olio: 0,5 dl goede olijfolie 50 gram ansjovis, fijngesnden en geplet 6-8 tenen.....

<< .... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 .... >> 
Home