RECEPT GEHAKTBALLEN MET HONING EN MOSTERDSAUS

Een andere bereiding van een pastagerecht.

Pasta gerecht uit Italie voor 4 personen

Ingredienten

  • •350 gr droge spaghetti
  • •1 el plantaardige olie
  • •350 gr gekruide kleine gehaktballetjes
  • •1 el honing
  • •2 el grove mosterd
  • •3 dl kippen- of groentenbouillon
  • •2 el crème fraîche
  • •4 lente-uitjes, in ringen gesneden

Bereiding

1*Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm, intussen. de olie in een grote pan, voeg de gehaktballetjes toe en bak, al roerend, 5 minuten tot ze rondom bruin zijn.
2*Roer de honing, mosterd en bouillon eroor. Breng het geheel aan de kook, reduceer de warmtebron en laat 5 minuten zachtjes koken. Roer de crème fraîche en de lente-uitjes erdoor en breng weer aan de kook om door te warmen. Giet de spaghetti af, leg de gehaktballetjes en de saus erop en serveer.

Recept 27 keer bezocht en 29 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 7 obv 1 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie Uitstekelijk recept, geweldig genoten! Ook grappig genoeg precies hetzelfde als Sarah; iets meer ui en de wereld is gered:) Smakelijk!

Datum
Naam
Waardering 7 van 10
Reactie lekker!
je moet er wel bijgerechten bij hebben: zoals een lekkere sla.
en vergeet niet dat de saus erg machtig is, maar lekker. (en er mag meer lente-ui in!)