RECEPT GEHAKTBALLEN MET HONING EN MOSTERDSAUS

Een andere bereiding van een pastagerecht.

Pasta gerecht uit Italie voor 4 personen

Ingredienten

  • •350 gr droge spaghetti
  • •1 el plantaardige olie
  • •350 gr gekruide kleine gehaktballetjes
  • •1 el honing
  • •2 el grove mosterd
  • •3 dl kippen- of groentenbouillon
  • •2 el crème fraîche
  • •4 lente-uitjes, in ringen gesneden

Bereiding

1*Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm, intussen. de olie in een grote pan, voeg de gehaktballetjes toe en bak, al roerend, 5 minuten tot ze rondom bruin zijn.
2*Roer de honing, mosterd en bouillon eroor. Breng het geheel aan de kook, reduceer de warmtebron en laat 5 minuten zachtjes koken. Roer de crème fraîche en de lente-uitjes erdoor en breng weer aan de kook om door te warmen. Giet de spaghetti af, leg de gehaktballetjes en de saus erop en serveer.

Recept 2 keer bezocht en 29 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 7 obv 1 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie Uitstekelijk recept, geweldig genoten! Ook grappig genoeg precies hetzelfde als Sarah; iets meer ui en de wereld is gered:) Smakelijk!

Datum
Naam
Waardering 7 van 10
Reactie lekker!
je moet er wel bijgerechten bij hebben: zoals een lekkere sla.
en vergeet niet dat de saus erg machtig is, maar lekker. (en er mag meer lente-ui in!)