RECEPT FETTUCINI MET ZWARTE TRUFFELSAUS

We komen net uit Rome terug en dit gerecht hebben we gehad op een terrasje in Rome. Volgens mij eenvoudig te maken als je de goede ingredienten hebt..... zo lekker dat je brood gebruikt om je bord schoon te vegen.

Pasta gerecht uit Italie voor 2 personen, geschikt voor voor kerst en andere feestdagen.

Ingredienten

Foto: Fettucini met zwarte truffelsaus
  • 1 zwarte norcia truffel, geraspt
  • 3 el goede extra virgin olijfolie
  • 1 teen knoflook, gehakt
  • 1 ansjovisje, gehakt
  • 100 gram fettucini, gekookt volgens verpakking in ruim gezouten water (houdt wat kookvocht apart)
  • 4 el room
  • 2 el peterselie, fijngehakt
  • 2 el truffelolie

Bereiding

Verwarm olie op laag vuur, fruit de knoflook en ansjovis tot zacht. Voeg dan room toe en de truffel, verwarm nog eventjes. Voeg peterselie en truffelolie toe en vewarm.

Dan de pasta erbij en goed mengen. Meteen, heet serveren. Indien te droog wat kookvocht toevoegen.

Serveer met wat brood, je wil de saus tot de laatste drup opeten!

Recept 20 keer bezocht en 0 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!