nov 20 2024
Prima toko, de rendang is top maar de pittige kip wat te zoet voor mij.
BEKIJK DIT ADRESJEaug 25 2024
Weet iemand of restaurant Het Winkeltje nog te maken had met Ansje van Brandenberg, die met haar café chantant naar dit pand was verhuisd? Ik heb hier ooit wel gegeten en het had wel een zeker entert.......
BEKIJK DIT ADRESJEapr 17 2024
Heerlijk gerecht, ook wat gehakte dadels toegevoegd en ipv tomaten een pakje tomatenblokjes met knoflook genomen.
LEES ALLE RECENSIESapr 16 2024
Nog nooit zo slecht gegeten, dus weinig van gegeten.Smaakte bedorven en ieder gerecht was zeer sterk gekruid.Desondanks waren we (mijn man en ik)allebei doodziek van het eten.Zwaar diarree en overgev.......
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 6 2024
mrt 6 2024
feb 9 2024
Goede toko, uitgebreid assortiment en heerlijke kant en klaar gerechten. Ook voor advies. Ik kom er al vele jaren.
BEKIJK DIT ADRESJEokt 25 2023
Gemaakt, heerlijk! Heb er nog wat wortel en pompoen bijgevoegd... Erg lekker en hele gezin, inclusief oma van 88, was enthousiast. Bedankt, gaan we zeker vaker doen..
LEES ALLE RECENSIESaug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
nov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJE7-6-2006 - Bezocht: 30 keer - Doorgestuurd: 35 keer - Hoofdgerecht - Turkije - Smelt de 50 gram boter in een braadpan en bak het vlees rondom bruin. Voeg de ui en k...... 50 gram boter + 1 el 400 gram lams- of runderstoofvlees, in blokjes 2 uien, gesnipperd .....
7-6-2006 - Bezocht: 14 keer - Doorgestuurd: 29 keer - Hoofdgerecht - Turkije - Bestrooi de plakken aubergine met flink wat zout en laat ze een half uur staan zodat ...... 2 grote aubergines, in de lengte in plakken gesneden 2 uien, gesnipperd 1 teen knoflook,.....
5-6-2006 - Bezocht: 17 keer - Doorgestuurd: 9 keer - Bijgerecht - Duitsland - Doe de aardappels, knoflook, bieslook, water, witte wijn, dragonazijn en zout en pepe...... 1 kilo (nieuwe) aardappels, ongeschild en de grotere gehalveerd 2 teentjes knoflook, fijn.....
5-6-2006 - Bezocht: 59 keer - Doorgestuurd: 39 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Bak de courgette, knoflook en tomaat in 2 el olijfolie tot lichtbruin. Neem van vuur ...... 1 courgette, in blokjes 3 tomaten, in blokjes 125 ml creme fraiche ca. 900 gram aardapp.....
4-6-2006 - Bezocht: 13 keer - Doorgestuurd: 26 keer - Hoofdgerecht - Marokko - Verhit de boter en olie in een braadpan of tajine en bak hierin de stukken kip rondom...... Voor de tajine: 1 kilo kipdelen, ontveld 1 el boter 2 el olijfolie 2 uien, geraspt 1 .....
3-6-2006 - Bezocht: 20 keer - Doorgestuurd: 30 keer - Bijgerecht - Griekenland - Doe de aardappelpuree in een kom en prak er met een vork de feta, ui, knoflook, peter...... 500 gram aardappels, gekookt, geschild en gepureerd 200 gram feta 1 kleine ui, geraspt .....
3-6-2006 - Bezocht: 20 keer - Doorgestuurd: 25 keer - Hoofdgerecht - Israel - Breng een pannetje met ruim water aan de kook en doe daar de olijven in. Laat 1 minuu...... 1 kilo kippenpoten, ontveld en ontbeend zout en peper bloem 5 el olijfolie 20-25 ontpi.....
1-6-2006 - Bezocht: 10 keer - Doorgestuurd: 17 keer - Hoofdgerecht - Spanje - Verhit de boter en olie in een pan op halfhoog vuur en voeg de champignons toe. Laat ...... 4 el olijfolie 2 el boter 2 bakjes champignons, steeltjes verwijderd en in vieren 1 kle.....
29-5-2006 - Bezocht: 13 keer - Doorgestuurd: 11 keer - Hoofdgerecht - Turkije - Breng een pan met ruim water en 1 theelepel zout aan de kook en doe daarin het lamsvl...... 400 gram lamsvlees met bot 3 el boter 4 kopjes langkorrelige rijst 2 tomaten, ontveld e.....
27-5-2006 - Bezocht: 32 keer - Doorgestuurd: 30 keer - Hoofdgerecht - Midden Oosten - Snijd de kapjes van de tomaten en schep er met een theelepel de pulp uit. Bewaar zowe...... 8 grote rijpe tomaten 4 el olijfolie 1 ui, fijngehakt 3 teentjes knoflook, fijngehakt .....
25-5-2006 - Bezocht: 35 keer - Doorgestuurd: 112 keer - Hoofdgerecht - Turkije - Roer de ingrediënten voor de marinade door elkaar en marineer hierin het vlees minima...... 500 gram lamsbout zonder been, in dunne plakjes of reepjes Voor de marinade: 3 el olij.....
24-5-2006 - Bezocht: 18 keer - Doorgestuurd: 98 keer - Bijgerecht - Turkije - Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg de ontdooide velletjes bladerdeeg naast elka...... 8 velletjes roomboterbladerdeeg Voor de vulling: 200 gram feta (bij voorkeur schapenka.....
23-5-2006 - Bezocht: 27 keer - Doorgestuurd: 30 keer - Hoofdgerecht - Turkije - Verhit de olie in een zware koekenpan en bak hierin de knoflook, de vis en de garnale...... 4 el olijfolie extra vergine 4 teentjes knoflook, in flinterdunne schijfjes 250 gram zw.....
23-5-2006 - Bezocht: 18 keer - Doorgestuurd: 9 keer - Bijgerecht - Turkije - De snelweek-methode: Breng een pan met ruim water aan de kook en voeg de bonen toe. ...... 250 gram gedroogde witte bonen, een nacht geweekt of gebruik de snelweek-methode (zie rece.....
20-5-2006 - Bezocht: 122 keer - Doorgestuurd: 132 keer - Hoofdgerecht - Marokko - Vermeng de ingrediënten voor de gehaktballen en draai er balletjes van met een doorsn...... Voor de gehaktballen: 500 gram runder- of lamsgehakt 1 kleine ui, geraspt 2 tl paprikap.....
<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 .... >>
Home