dec 26 2020
Doodziek geweest onderzoek is ingesteld
BEKIJK DIT ADRESJEokt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJEjan 21 2020
Makkelijk en lekker!
jan 16 2020
Regelmatig gaan we met vrienden, familie en kennissen bij, De Japanner, zoals we dat hier zeggen, een gezellig verblijf en lekker etentje doen. Altijd een succes, voor elk wat wils, en iedereen is ze.......
BEKIJK DIT ADRESJEjan 6 2020
okt 5 2019
Al veel keer gemaakt, iedereen die het geproefd heeft vind het heerlijk
LEES ALLE RECENSIESsep 29 2019
Inmiddels heet het restaurant "Zen".
BEKIJK DIT ADRESJEaug 26 2019
Wat een onbeschofte eigenaar, erg klantonvriendelijk. Ik wilde net lekker voor 5 personen dus behoorlijk wat paling gaan halen bij Dirk Eveleens. Werden eerst geholpen door een vriendelijke dame waarb.......
BEKIJK DIT ADRESJEjun 23 2019
Heerlijk, dat hindoestaanse tintje aan de klassieke surinaamse bruine bonen! Geeft het net wat meer tropische pep! Ook de kipfile wordt in de saus heerlijk doorgegaard, maar niet gortdroog. En leve de.......
mei 4 2019
Wat Hongaren bijna overal in gebruiken is karwijzaad. En zeker in de pörkölt (de echte naam voor wat wij goulash noemen). Ook de smakeloze (water)paprika die we hier kunnen krijgen haalt het niet, in .......
LEES ALLE RECENSIESapr 28 2019
Altijd op de terugweg naar Venlo even bij Dirk en Anneke langs ompaling te halen. Zo ook weer vandaag. Kennissen bestellen nu voor de volgende reis al, maar dat wordt pas juli dit jaar.
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 28 2019
Hee hallo , ik ben vanmorgen samen met Hans paling wezen kopen , en ik deed er eerst maar eentje want ik was bang dat ik het anders niet op kon . Maar ik heb het net geproefd en oeh wat lekker zeg ! .......
BEKIJK DIT ADRESJE5-2-2006 - Vis gerechten - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 15 keer - Hoofdgerecht - Griekenland - Snijd de blaadjes van de venkel en bewaar ter garnering. Halveer de knol in de lengte...... 4 grote zeeduivelfilets 1 kleine venkelknol 1 rode chilipeper 2 bosuien 75 ml olijfoli.....
5-2-2006 - Vis gerechten - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 136 keer - Hoofdgerecht - Italie - Verhit de olijfolie op halfhoog vuur in een grote braadpan en fruit de uien en knoflo...... 1 kg gemengde visfilets, bv. kabeljauw, zeebaars, heek in stukken van 4 cm 1 dl olijfolie.....
5-2-2006 - Groente gerechten - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 13 keer - Bijgerecht - Midden Oosten - Kook de aardappels in water met zout net gaar en laat ze goed afkoelen. Verhit de ol...... 600 gram vastkokende aardappels, geschild en in blokken 4 el olijfolie 3 teentjes knoflo.....
4-2-2006 - Gevogelte gerechten - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 16 keer - Hoofdgerecht - Duitsland - Giet bouillon, wijn en citroensap in een pan en breng aan de kook. Roer er de champig...... 1/2 liter kippenbouillon 1 dl droge witte wijn sap van halve citroen 500 gram gekookte .....
4-2-2006 - Vlees gerechten - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 6 keer - Hoofdgerecht - Midden Oosten - Verwarm de oven voor op 175 graden. Meng rijst, spliterwten, lamsvlees, helft van de...... 300 gram gekookte rijst (half pak) 150 gram gele spliterwten, gekookt 400 gram mager lam.....
4-2-2006 - Vlees gerechten - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 22 keer - Hoofdgerecht - Rusland - Smelt de boter in een grote koekenpan en roerbak het varkensvlees en het spek 5 minut...... 25 gram boter 600 gram varkensfilet, in repen van 2 cm breed 125 gram mager rookspek, in.....
2-2-2006 - Vlees gerechten - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 55 keer - Hoofdgerecht - Rusland - Smelt 2 el boter in een sauspannetje en fruit de bloem hierin. Giet er geleidelijk aa...... 4 el boter 2 el slaolie 2 el bloem 500 gram biefstuk, in reepjes 1 grote ui, in ringen.....
1-2-2006 - Vegetarische gerechten - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 38 keer - Hoofdgerecht - Turkije - Verwarm de oven voor op 190 graden. Kook de bloemkoolroosjes 5-7 minuten in water m...... 1 kleine bloemkool, in roosjes 300 gram verse spinazie, taaie steeltjes verwijderd 250 m.....
1-2-2006 - Gevogelte gerechten - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 11 keer - Hoofdgerecht - Italie - Kook de aardappels in water met zout tot ze net gaar zijn, ca. 15 minuten. Giet af en...... 750 gram kleine nieuwe aardappels 2 citroenen 50 ml olijfolie + 1 el 4 kipfilets, enigs.....
1-2-2006 - Vegetarische gerechten - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 12 keer - Bijgerecht - Midden Oosten - Kook de rijst gaar in water met zout (niet te gaar). Giet af en doe terug in de pan. ...... 300 gram basmatirijst 250 gram tuinbonen (diepvries) 2 el gehakte verse dille 100 gram .....
1-2-2006 - Vlees gerechten - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 3 keer - Bijgerecht - Groot Britannie - Smeer de filets in met de olie, kruid ze met peper en zout en leg ze ca. 15 cm onder ...... 4 varkensfilets, niet te dun 1-2 el olie zout en peper 100 gram geraspte belegen kaas .....
1-2-2006 - Gevogelte gerechten - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 14 keer - Hoofdgerecht - Amerika - Maak een marinade van de olie, knoflook, oregano, gin, jeneverbessen, laurierblad, ci...... 4 kipfilets, beetje platgeslagen 2 grote uien, in dunne ringen 1 teentje knoflook, fijng.....
31-1-2006 - Groente gerechten - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 8 keer - Bijgerecht - Griekenland - Roer in een schaal de kappertjes, olijven, azijn en 2 el olie door elkaar. Verhit i...... 1 bloemkool, in roosjes 2 el kappertjes, uitgelekt en fijngehakt 12 ontpitte zwarte olij.....
30-1-2006 - Zoete gerechten - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 1 keer - Nagerecht - Belgie - Breng het water en de suiker aan de kook en laat 5 minuten ongeroerd koken. Laat in a...... 450 ml water 170 gr suiker 1 bakje aalbessen 50 ml aalbessenlikeur, aalbessenjenever.....
30-1-2006 - Soep gerechten - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 27 keer - Bijgerecht - Frankrijk - Bereidingswijze: Verhit de olijfolie en de boter in een grote sauspan en zweet daari...... 100 gr schalen van langoestines 1 sjalot of ui, fijngesneden 1 teentje knoflook, fijnges.....
<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 >>
Home