dec 26 2020
Doodziek geweest onderzoek is ingesteld
BEKIJK DIT ADRESJEokt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJEjan 21 2020
Makkelijk en lekker!
jan 16 2020
Regelmatig gaan we met vrienden, familie en kennissen bij, De Japanner, zoals we dat hier zeggen, een gezellig verblijf en lekker etentje doen. Altijd een succes, voor elk wat wils, en iedereen is ze.......
BEKIJK DIT ADRESJEjan 6 2020
okt 5 2019
Al veel keer gemaakt, iedereen die het geproefd heeft vind het heerlijk
LEES ALLE RECENSIESsep 29 2019
Inmiddels heet het restaurant "Zen".
BEKIJK DIT ADRESJEaug 26 2019
Wat een onbeschofte eigenaar, erg klantonvriendelijk. Ik wilde net lekker voor 5 personen dus behoorlijk wat paling gaan halen bij Dirk Eveleens. Werden eerst geholpen door een vriendelijke dame waarb.......
BEKIJK DIT ADRESJEjun 23 2019
Heerlijk, dat hindoestaanse tintje aan de klassieke surinaamse bruine bonen! Geeft het net wat meer tropische pep! Ook de kipfile wordt in de saus heerlijk doorgegaard, maar niet gortdroog. En leve de.......
mei 4 2019
Wat Hongaren bijna overal in gebruiken is karwijzaad. En zeker in de pörkölt (de echte naam voor wat wij goulash noemen). Ook de smakeloze (water)paprika die we hier kunnen krijgen haalt het niet, in .......
LEES ALLE RECENSIESapr 28 2019
Altijd op de terugweg naar Venlo even bij Dirk en Anneke langs ompaling te halen. Zo ook weer vandaag. Kennissen bestellen nu voor de volgende reis al, maar dat wordt pas juli dit jaar.
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 28 2019
Hee hallo , ik ben vanmorgen samen met Hans paling wezen kopen , en ik deed er eerst maar eentje want ik was bang dat ik het anders niet op kon . Maar ik heb het net geproefd en oeh wat lekker zeg ! .......
BEKIJK DIT ADRESJE10-8-2000 - Saus gerechten - Bezocht: 4 keer - Doorgestuurd: 22 keer - Bijgerecht - Frankrijk - Verhit de azijn, met de knoflook, sjalot,peperkorrels en laurier in een pan en reduce...... 1 tl gehakte rozemarijn 150 gr. gehakte sjalot 1 teentje knoflook, geperst 100 ml koksr.....
10-8-2000 - Saus gerechten - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 3 keer - Bijgerecht - Italie - Verwarm de oven voor op 200 C. Snijd de kop van de knoflook eraf en verwijder wat van...... 2 bollen knoflook 1 dl kippebouillon (ontvet) 0,5 dl wijnazijn 2 el olijfolie 2 tl Dij.....
2-8-2000 - Gevogelte gerechten - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 16 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - Houd 2 teentjes knoflook apart en doe de rest in een pan kokend water. Schep ze na ee...... 3 bolletjes knoflook (ong. 35 teentjes) 1 tot 1 1/2 kilo braadkuiken 175 gr roomkaas o.....
2-8-2000 - Gevogelte gerechten - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 4 keer - Hoofdgerecht - Italie - Kip Verwarm de oven voor op 200 C Hak de kruiden grof, doe ong. 4 lepels in...... 1 bosje koriander 1 bosje peterselie 1 bosje basilicum 1 grote teen knoflook 1 lem.....
2-8-2000 - Gevogelte gerechten - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 1 keer - Hoofdgerecht - Italie - Verhit de oven op 225 C. Kruid de kipfilet met zout en peper. Verhit een grote pan, o...... 4 grote kipfilets (met vel) 2 el olijfolie 16 teentjes knoflook, geblancheerd en dunges.....
2-8-2000 - Pasta gerechten - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 43 keer - Hoofdgerecht - Italie - Wrijf de kipfilet in met olijfolie en grill op barbecue of grillpan. Snijdt dan in du...... 600-700 gr kipfilet 1 kopje shitakes 1/2 kopje verse basilicum, gehakt 2 kopjes spin.....
2-8-2000 - Salade gerechten - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 52 keer - Hoofdgerecht - Amerika - Dressing alle ingrediënten voor dressing door elkaar roeren. Croutons<...... Salade 1 krop Romaanse sla, in grove stukken 6 ansjovisfilets, in lengte gehalve.....
2-8-2000 - Salade gerechten - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 58 keer - Hoofdgerecht - Thailand - Voorbereiden (minimaal 1 uur van tevoren) 3 el olie in wok verhitten en hieri...... 5 el. olie 2 rode chilipepers, zaadjes verwijderd, fijngesneden 3 teentjes knoflook, f.....
2-8-2000 - Salade gerechten - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 28 keer - Voorgerecht - Thailand - Mango schillen en in dunne plakken snijden. Tomaten wassen en in partjes snijden. Ged...... 1 mango, 2 kleine tomaten (Tasty Tom), 1 zongedroogde tomaat (potje, Saggi Ortaggi), .....
2-8-2000 - Salade gerechten - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 18 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - De dressing Meng alle ingredienten voor de dressing behalve de olie en de par...... Kruiden-Mosterd Vinaigrette 1 tl fijngesneden knoflook 2 tl fijngesneden sjalot.....
2-8-2000 - Salade gerechten - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 33 keer - Voorgerecht - Amerika - In een plastic zak de marinade schenken met de garnalen. Marineren voor ongeveer 2-4 ...... Marinade 6 el olijfolie 1 tl gehakte knoflook 1 tl rozemarijn 12 gekookt.....
2-8-2000 - Salade gerechten - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 15 keer - Voorgerecht - Italie - Dressing In een schaaltje sjalot, mosterd, oregano en de helft van de citroen...... 0,5 dl olijfolie 1/2 tl chili vlokken 2 aubergines, over de lengte gehalveerd 1 rode.....
2-8-2000 - Salade gerechten - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 29 keer - Hoofdgerecht - Italie - Wrijf de oesterzwammen schoon en snijd ze in repen. Snijd de biefstuk in reepjes en s...... 150 gr oesterzwammen 300 gr biefstuk 1 eetlepel vloeibare honing 1/2 eetlepel cajunk.....
2-8-2000 - Salade gerechten - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 3 keer - Voorgerecht - Frankrijk - Schik de gemengde sla op de borden haal de partjes vruchtvlees uit de pompelmoezen en...... 300gr roze garnalen, 2 pompelmoezen, 100gr fetakaas in blokjes, 4 kwarteleitjes, 8.....
2-8-2000 - Salade gerechten - Bezocht: 3 keer - Doorgestuurd: 8 keer - Voorgerecht - Frankrijk - Laat de prei supergaar stomen, kruiden met peper en zout en laat nog wat stoven in ee...... 6 preistaven, 4 schijfjes ganzenleverpastei, 4 eetl. olijfolie, boter, 1 sjalot, .....
<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 >>
Home