nov 20 2024
Prima toko, de rendang is top maar de pittige kip wat te zoet voor mij.
BEKIJK DIT ADRESJEaug 25 2024
Weet iemand of restaurant Het Winkeltje nog te maken had met Ansje van Brandenberg, die met haar café chantant naar dit pand was verhuisd? Ik heb hier ooit wel gegeten en het had wel een zeker entert.......
BEKIJK DIT ADRESJEapr 17 2024
Heerlijk gerecht, ook wat gehakte dadels toegevoegd en ipv tomaten een pakje tomatenblokjes met knoflook genomen.
LEES ALLE RECENSIESapr 16 2024
Nog nooit zo slecht gegeten, dus weinig van gegeten.Smaakte bedorven en ieder gerecht was zeer sterk gekruid.Desondanks waren we (mijn man en ik)allebei doodziek van het eten.Zwaar diarree en overgev.......
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 6 2024
mrt 6 2024
feb 9 2024
Goede toko, uitgebreid assortiment en heerlijke kant en klaar gerechten. Ook voor advies. Ik kom er al vele jaren.
BEKIJK DIT ADRESJEokt 25 2023
Gemaakt, heerlijk! Heb er nog wat wortel en pompoen bijgevoegd... Erg lekker en hele gezin, inclusief oma van 88, was enthousiast. Bedankt, gaan we zeker vaker doen..
LEES ALLE RECENSIESaug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
LEES ALLE RECENSIESnov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJE14-3-2006 - Bezocht: 10 keer - Doorgestuurd: 52 keer - Hoofdgerecht - Mexico - Verwarm de oven voor op 180 graden. Verhit de olijfolie in een braadpan en voeg de c...... 300 gram chorizo, in blokjes 1 grote ui, gesnipperd 3 teentjes knoflook, geperst 1 el o.....
4-3-2006 - Bezocht: 7 keer - Doorgestuurd: 17 keer - Hoofdgerecht - Groot Britannie - Vet een grote ovenschaal in met 1 el boter en bedek de bodem met de helft van de aard...... 750 gram runder- of lamsstoofvlees, in stukken van 3 cm 1 kg aardappels, geschild en in p.....
3-3-2006 - Bezocht: 8 keer - Doorgestuurd: 105 keer - Hoofdgerecht - Thailand - Verhit een wok of braadpan op halfhoog vuur en giet er 100 ml van de kokosmelk in. Vo...... 500 ml kokosmelk 3 el Thaise rode currypasta 500 gram rosbief, in dunne reepjes 10 sjal.....
28-2-2006 - Bezocht: 11 keer - Doorgestuurd: 6 keer - Hoofdgerecht - Hongarije - Smelt de boter in een grote braadpan en bak de uien goudbruin. Doe de repen biefstuk ...... 50 gram boter of margarine 3 uien, gesnipperd 600 gram bieflappen of biefstuk, in repen .....
27-2-2006 - Bezocht: 6 keer - Doorgestuurd: 26 keer - Bijgerecht - Vietnam - Roer de ingrediënten voor de marinade door elkaar en marineer hierin het vlees 20 min...... Vlees en marinade: 500 gram biefstuk, in dobbelstenen 1 klein ei 1 el arachideolie 1 e.....
21-2-2006 - Bezocht: 11 keer - Doorgestuurd: 8 keer - Hoofdgerecht - Thailand - Voor de chilipasta de gedroogde pepertjes verkruimelen. De sjalotjes pellen en snippe...... Voor de chilipasta: 3 gedroogde pepertjes 6 sjalotjes of 2 middelgrote uien 5 teentjes .....
19-2-2006 - Bezocht: 10 keer - Doorgestuurd: 9 keer - Hoofdgerecht - Turkije - Maak het gehakt aan met de ui, komijn, koriander, zout en peper en rol er kleine ball...... 2 el olie 500 gram lams- of rundergehakt 1 ui, geraspt 1/2 tl komijn 1 tl koriander z.....
15-2-2006 - Bezocht: 6 keer - Doorgestuurd: 5 keer - Hoofdgerecht - Midden Oosten - Kook de aardappels gaar in water met zout. Giet ze af en prak ze fijn. Klop er de bot...... 1 kg aardappels, geschild en in blokken zout en peper 1/2 tl kurkuma 75 gram boter, in.....
13-2-2006 - Bezocht: 14 keer - Doorgestuurd: 37 keer - Lunchgerecht - Nederland - Meng alles voor de marinade. Prik wat gaatjes in het spek en leg vlees in marinade...... 1 stuk spek, zonder zwoerd van ca. 250 gram 1 el grove mosterd 2 el lichte sojasaus 1 e.....
10-2-2006 - Bezocht: 8 keer - Doorgestuurd: 26 keer - Hoofdgerecht - Zwitserland - Smelt 3 el boter in een koekenpan en fruit hierin de ui. Doe het vlees erbij en bak h...... 500 gram kalfsvlees, in dunne reepjes 1 ui, gesnipperd 5 el boter zout, versgemalen zwa.....
5-2-2006 - Bezocht: 155 keer - Doorgestuurd: 450 keer - Hoofdgerecht - Marokko - Verhit op halfhoog vuur de olie of boter in een grote braadpan of tajine en braad hie...... 500 gram runderstoofvlees in blokjes 2 el boter of zonnebloemolie 2 uien, gehakt 2 teen.....
4-2-2006 - Bezocht: 6 keer - Doorgestuurd: 6 keer - Hoofdgerecht - Midden Oosten - Verwarm de oven voor op 175 graden. Meng rijst, spliterwten, lamsvlees, helft van de...... 300 gram gekookte rijst (half pak) 150 gram gele spliterwten, gekookt 400 gram mager lam.....
4-2-2006 - Bezocht: 11 keer - Doorgestuurd: 22 keer - Hoofdgerecht - Rusland - Smelt de boter in een grote koekenpan en roerbak het varkensvlees en het spek 5 minut...... 25 gram boter 600 gram varkensfilet, in repen van 2 cm breed 125 gram mager rookspek, in.....
3-2-2006 - Bezocht: 13 keer - Doorgestuurd: 31 keer - Hoofdgerecht - Indonesie - Verhit de olie op middelhoog vuur in een grote braadpan. Dep de plakken aardappel dro...... 4 el slaolie 600 gram stoofvlees, in blokjes van 2 cm 2 uien, geschild 4 teentjes knofl.....
2-2-2006 - Bezocht: 7 keer - Doorgestuurd: 55 keer - Hoofdgerecht - Rusland - Smelt 2 el boter in een sauspannetje en fruit de bloem hierin. Giet er geleidelijk aa...... 4 el boter 2 el slaolie 2 el bloem 500 gram biefstuk, in reepjes 1 grote ui, in ringen.....
<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>
Home