aug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
nov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJEjan 23 2022
Vegetarishe Pannenkoeken met EI?
LEES ALLE RECENSIESjan 10 2022
Bij dit recept komt wat scheikunde kijken. De suiker moet gesmolten worden en daarna Kristalliseren, dit gebeurd als die ongeveer 160C is. Als daarna het mengsel afkoelt wordt het hard, precies wat je.......
okt 19 2021
Lees ,het marine smul verhalen boek 63 recepten Jos Schrijnemakers.pag 78 marine nassi goreng 😅😉heerlijk.ouwe olieman 1968
LEES ALLE RECENSIESokt 18 2021
Goed en makkelijk recept! Jammer genoeg waren die van mij niet heel geslaagd. Denk de verkeerde suiker . Maar verder erg makkelijk en snel gemaakt!
okt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJE30-6-2006 - Bezocht: 40 keer - Doorgestuurd: 279 keer - Hoofdgerecht - India - Kruid het vlees met zout en peper. Verhit 3 el olie in een grote braadpan en braad hi...... 5 el olie 600 gram runderstoofvlees, in blokjes 2 grote uien, in dunne ringen 2 teentje.....
19-6-2006 - Bezocht: 26 keer - Doorgestuurd: 23 keer - Hoofdgerecht - Bulgarije - Verhit de olie in een braadpan en bak hierin het vlees rondom bruin. Voeg de uien en ...... 500 gram lamsstoofvlees, in blokjes 3 el olijfolie 2 grote uien, gehakt 2 teentjes knof.....
7-6-2006 - Bezocht: 17 keer - Doorgestuurd: 35 keer - Hoofdgerecht - Turkije - Smelt de 50 gram boter in een braadpan en bak het vlees rondom bruin. Voeg de ui en k...... 50 gram boter + 1 el 400 gram lams- of runderstoofvlees, in blokjes 2 uien, gesnipperd .....
25-5-2006 - Bezocht: 45 keer - Doorgestuurd: 112 keer - Hoofdgerecht - Turkije - Roer de ingrediënten voor de marinade door elkaar en marineer hierin het vlees minima...... 500 gram lamsbout zonder been, in dunne plakjes of reepjes Voor de marinade: 3 el olij.....
23-5-2006 - Bezocht: 29 keer - Doorgestuurd: 18 keer - Hoofdgerecht - Turkije - Roer de ingrediënten voor de marinade door elkaar en marineer hierin het vlees 24 uur...... 500 gram lamsvlees (niet te mager), in blokjes Voor de marinade: 150 ml rode wijn 1 k.....
20-5-2006 - Bezocht: 42 keer - Doorgestuurd: 132 keer - Hoofdgerecht - Marokko - Vermeng de ingrediënten voor de gehaktballen en draai er balletjes van met een doorsn...... Voor de gehaktballen: 500 gram runder- of lamsgehakt 1 kleine ui, geraspt 2 tl paprikap.....
30-4-2006 - Bezocht: 20 keer - Doorgestuurd: 70 keer - Hoofdgerecht - Turkije - Verhit de boter of olie in een braadpan en braad het vlees aan. Voeg de uien en knofl...... 3 el boter of olijfolie (geen extra vergine) 500 gram runder- of lamsstoofvlees, in blokk.....
28-4-2006 - Bezocht: 17 keer - Doorgestuurd: 83 keer - Bijgerecht - Griekenland - Roer een marinade van de olijfolie, rozemarijn, tijm, oregano, zout, peper en het sap...... 400 gram varkensfilet of varkenshaas, in blokjes 12 sjalotten, geschild en de grote gehal.....
15-4-2006 - Bezocht: 17 keer - Doorgestuurd: 11 keer - Hoofdgerecht - Turkije - Smelt de boter in een grote braadpan en sauteer daarin het vlees 8-10 minuten. Voeg d...... 500 gram lamsstoofvlees (rundvlees kan ook), in blokjes 50 gram boter 3 uien, gehakt 1 .....
5-4-2006 - Bezocht: 31 keer - Doorgestuurd: 51 keer - Hoofdgerecht - Turkije - Kneed de ingrediënten voor de kofte door elkaar en draai er 8 ballen van. Maak vervol...... Voor de kofte: 600 gram runder- of lamsgehakt 1 ui, geraspt 1 teentje knoflook, geperst.....
3-4-2006 - Bezocht: 20 keer - Doorgestuurd: 9 keer - Hoofdgerecht - China - Roer de ingrediënten voor de marinade door elkaar en laat het vlees hierin minimaal 1...... 100 gram (gedopte) walnoten arachideolie (of slaolie) Voor het vlees: 2 el lichte soj.....
30-3-2006 - Bezocht: 33 keer - Doorgestuurd: 95 keer - Hoofdgerecht - Turkije - Kneed de ingrediënten voor de kebabs goed door elkaar en vorm er 4 rechthoekige schij...... Voor de kebabs: 600 gram lamsgehakt (of nog beter: hoh lams- en kalfsgehakt) 1 kleine ui.....
18-3-2006 - Bezocht: 16 keer - Doorgestuurd: 14 keer - Hoofdgerecht - Griekenland - Strooi flink wat zout over de aubergines en laat ze een half uur 'zweten'. Spoel ze a...... 500 gram saucijsjes 2 aubergines, in blokjes van 2 cm 2 grote groene paprika's, in reepj.....
17-3-2006 - Bezocht: 24 keer - Doorgestuurd: 22 keer - Hoofdgerecht - Rusland - Verhit de helft van de olie in een grote koekenpan en bak daarin de worstjes rondom b...... 3 el zonnebloemolie 8 kleine braadworstjes 2 uien, gesnipperd 2 blikken tomaten, gehakt.....
15-3-2006 - Bezocht: 31 keer - Doorgestuurd: 26 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - Laat de bonen 12 uur weken. Giet ze af en kook ze een uur in vers water met de be...... Dit is hoe 't echt moet: 500 g witte bonen 75 g gerookt spek 3 uien 1 knoflookteen.....
<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>
Home