aug 25 2024
Weet iemand of restaurant Het Winkeltje nog te maken had met Ansje van Brandenberg, die met haar café chantant naar dit pand was verhuisd? Ik heb hier ooit wel gegeten en het had wel een zeker entert.......
BEKIJK DIT ADRESJEapr 17 2024
Heerlijk gerecht, ook wat gehakte dadels toegevoegd en ipv tomaten een pakje tomatenblokjes met knoflook genomen.
LEES ALLE RECENSIESapr 16 2024
Nog nooit zo slecht gegeten, dus weinig van gegeten.Smaakte bedorven en ieder gerecht was zeer sterk gekruid.Desondanks waren we (mijn man en ik)allebei doodziek van het eten.Zwaar diarree en overgev.......
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 6 2024
mrt 6 2024
feb 9 2024
Goede toko, uitgebreid assortiment en heerlijke kant en klaar gerechten. Ook voor advies. Ik kom er al vele jaren.
BEKIJK DIT ADRESJEokt 25 2023
Gemaakt, heerlijk! Heb er nog wat wortel en pompoen bijgevoegd... Erg lekker en hele gezin, inclusief oma van 88, was enthousiast. Bedankt, gaan we zeker vaker doen..
LEES ALLE RECENSIESaug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
LEES ALLE RECENSIESnov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJEjan 23 2022
Vegetarishe Pannenkoeken met EI?
LEES ALLE RECENSIES30-6-2006 - Bezocht: 18 keer - Doorgestuurd: 279 keer - Hoofdgerecht - India - Kruid het vlees met zout en peper. Verhit 3 el olie in een grote braadpan en braad hi...... 5 el olie 600 gram runderstoofvlees, in blokjes 2 grote uien, in dunne ringen 2 teentje.....
19-6-2006 - Bezocht: 9 keer - Doorgestuurd: 23 keer - Hoofdgerecht - Bulgarije - Verhit de olie in een braadpan en bak hierin het vlees rondom bruin. Voeg de uien en ...... 500 gram lamsstoofvlees, in blokjes 3 el olijfolie 2 grote uien, gehakt 2 teentjes knof.....
7-6-2006 - Bezocht: 5 keer - Doorgestuurd: 35 keer - Hoofdgerecht - Turkije - Smelt de 50 gram boter in een braadpan en bak het vlees rondom bruin. Voeg de ui en k...... 50 gram boter + 1 el 400 gram lams- of runderstoofvlees, in blokjes 2 uien, gesnipperd .....
25-5-2006 - Bezocht: 8 keer - Doorgestuurd: 112 keer - Hoofdgerecht - Turkije - Roer de ingrediënten voor de marinade door elkaar en marineer hierin het vlees minima...... 500 gram lamsbout zonder been, in dunne plakjes of reepjes Voor de marinade: 3 el olij.....
23-5-2006 - Bezocht: 8 keer - Doorgestuurd: 18 keer - Hoofdgerecht - Turkije - Roer de ingrediënten voor de marinade door elkaar en marineer hierin het vlees 24 uur...... 500 gram lamsvlees (niet te mager), in blokjes Voor de marinade: 150 ml rode wijn 1 k.....
20-5-2006 - Bezocht: 13 keer - Doorgestuurd: 132 keer - Hoofdgerecht - Marokko - Vermeng de ingrediënten voor de gehaktballen en draai er balletjes van met een doorsn...... Voor de gehaktballen: 500 gram runder- of lamsgehakt 1 kleine ui, geraspt 2 tl paprikap.....
30-4-2006 - Bezocht: 4 keer - Doorgestuurd: 70 keer - Hoofdgerecht - Turkije - Verhit de boter of olie in een braadpan en braad het vlees aan. Voeg de uien en knofl...... 3 el boter of olijfolie (geen extra vergine) 500 gram runder- of lamsstoofvlees, in blokk.....
28-4-2006 - Bezocht: 6 keer - Doorgestuurd: 83 keer - Bijgerecht - Griekenland - Roer een marinade van de olijfolie, rozemarijn, tijm, oregano, zout, peper en het sap...... 400 gram varkensfilet of varkenshaas, in blokjes 12 sjalotten, geschild en de grote gehal.....
15-4-2006 - Bezocht: 4 keer - Doorgestuurd: 11 keer - Hoofdgerecht - Turkije - Smelt de boter in een grote braadpan en sauteer daarin het vlees 8-10 minuten. Voeg d...... 500 gram lamsstoofvlees (rundvlees kan ook), in blokjes 50 gram boter 3 uien, gehakt 1 .....
5-4-2006 - Bezocht: 11 keer - Doorgestuurd: 51 keer - Hoofdgerecht - Turkije - Kneed de ingrediënten voor de kofte door elkaar en draai er 8 ballen van. Maak vervol...... Voor de kofte: 600 gram runder- of lamsgehakt 1 ui, geraspt 1 teentje knoflook, geperst.....
3-4-2006 - Bezocht: 8 keer - Doorgestuurd: 9 keer - Hoofdgerecht - China - Roer de ingrediënten voor de marinade door elkaar en laat het vlees hierin minimaal 1...... 100 gram (gedopte) walnoten arachideolie (of slaolie) Voor het vlees: 2 el lichte soj.....
30-3-2006 - Bezocht: 15 keer - Doorgestuurd: 95 keer - Hoofdgerecht - Turkije - Kneed de ingrediënten voor de kebabs goed door elkaar en vorm er 4 rechthoekige schij...... Voor de kebabs: 600 gram lamsgehakt (of nog beter: hoh lams- en kalfsgehakt) 1 kleine ui.....
18-3-2006 - Bezocht: 6 keer - Doorgestuurd: 14 keer - Hoofdgerecht - Griekenland - Strooi flink wat zout over de aubergines en laat ze een half uur 'zweten'. Spoel ze a...... 500 gram saucijsjes 2 aubergines, in blokjes van 2 cm 2 grote groene paprika's, in reepj.....
17-3-2006 - Bezocht: 9 keer - Doorgestuurd: 22 keer - Hoofdgerecht - Rusland - Verhit de helft van de olie in een grote koekenpan en bak daarin de worstjes rondom b...... 3 el zonnebloemolie 8 kleine braadworstjes 2 uien, gesnipperd 2 blikken tomaten, gehakt.....
15-3-2006 - Bezocht: 6 keer - Doorgestuurd: 26 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - Laat de bonen 12 uur weken. Giet ze af en kook ze een uur in vers water met de be...... Dit is hoe 't echt moet: 500 g witte bonen 75 g gerookt spek 3 uien 1 knoflookteen.....
<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>
Home