RECEPT WORSTJES IN TOMATENSAUS MET WODKA

Een Russisch recept

Vlees gerecht uit Rusland voor 4 personen

Ingredienten

  • 3 el zonnebloemolie
  • 8 kleine braadworstjes
  • 2 uien, gesnipperd
  • 2 blikken tomaten, gehakt
  • 1 el tomatenpuree
  • 250 ml runderbouillon
  • 1/2 tl cayennepeper
  • zout en peper naar smaak
  • snufje suiker
  • 60 ml wodka
  • 2 el gehakte peterselie

Bereiding

Verhit de helft van de olie in een grote koekenpan en bak daarin de worstjes rondom bruin. Haal ze uit de pan.
Verhit de resterende olie in een braadpan en fruit daarin de uien. Voeg de rest van de ingrediënten toe en laat 10 minuten sudderen.
Doe de worstjes erbij en laat nog 30 minuten sudderen met het deksel op een kier.
Serveer met aardappelpuree of roggebrood en een komkommersalade met zureroomdressing.

Recept 0 keer bezocht en 22 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 9 obv 1 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie dat dacht ik ook! lang leve vodka

Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie Marjolein......wat dacht je van: de rest van de ingredienten??

Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie waar moet de wodka bij?

Datum
Naam
Waardering 9 van 10
Reactie Zelfs de vriend van mijn dochter vroeg het recept voor zijn ma, dat zegt genoeg vind ik.