Russische recepten

Gehaktballen en champignons in zure roomsaus

26-9-2006 - Bezocht: 7 keer - Doorgestuurd: 7 keer - Hoofdgerecht - Vlees gerechten - Week het broodkruim in de melk. Meng het vervolgens met het ei en de kruiden door het...... 500 gram rundergehakt broodkruim van 2 sneetjes volkorenbrood 3 el melk 1 ei 2 el vers.....

Gevulde koolbladeren

14-7-2006 - Bezocht: 29 keer - Doorgestuurd: 29 keer - Hoofdgerecht - Vegetarische gerechten - Kook de rijst gaar en giet hem af. Verwijder met een scherp mes zoveel mogelijk va...... 200 gram rijst 1 middelgrote witte kool of savooiekool 5 el boter 2 wortels, in kleine .....

Champignontaart

17-3-2006 - Bezocht: 11 keer - Doorgestuurd: 11 keer - Hoofdgerecht - Vegetarische gerechten - Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui goudbruin. Voeg de champignons en de bo...... 2 el zonnebloemolie 1 grote ui, gesnipperd 750 gram champignons, in vieren 2 el boter .....

Worstjes in tomatensaus met wodka

17-3-2006 - Bezocht: 14 keer - Doorgestuurd: 14 keer - Hoofdgerecht - Vlees gerechten - Verhit de helft van de olie in een grote koekenpan en bak daarin de worstjes rondom b...... 3 el zonnebloemolie 8 kleine braadworstjes 2 uien, gesnipperd 2 blikken tomaten, gehakt.....

Champignonpate

7-2-2006 - Bezocht: 9 keer - Doorgestuurd: 9 keer - Bijgerecht - Tapas+Mezze gerechten - Smelt de boter op halfhoog vuur in een grote koekenpan en bak daarin de champignons e...... 350 gram champignons (of beter nog, een combinatie van diverse paddestoelen), fijngehakt .....

Varkensvlees Stroganov

4-2-2006 - Bezocht: 7 keer - Doorgestuurd: 7 keer - Hoofdgerecht - Vlees gerechten - Smelt de boter in een grote koekenpan en roerbak het varkensvlees en het spek 5 minut...... 25 gram boter 600 gram varkensfilet, in repen van 2 cm breed 125 gram mager rookspek, in.....

Boeuf Stroganov

2-2-2006 - Bezocht: 11 keer - Doorgestuurd: 11 keer - Hoofdgerecht - Vlees gerechten - Smelt 2 el boter in een sauspannetje en fruit de bloem hierin. Giet er geleidelijk aa...... 4 el boter 2 el slaolie 2 el bloem 500 gram biefstuk, in reepjes 1 grote ui, in ringen.....

<< 1 >>
Home