nov 20 2024
Prima toko, de rendang is top maar de pittige kip wat te zoet voor mij.
BEKIJK DIT ADRESJEaug 25 2024
Weet iemand of restaurant Het Winkeltje nog te maken had met Ansje van Brandenberg, die met haar café chantant naar dit pand was verhuisd? Ik heb hier ooit wel gegeten en het had wel een zeker entert.......
BEKIJK DIT ADRESJEapr 17 2024
Heerlijk gerecht, ook wat gehakte dadels toegevoegd en ipv tomaten een pakje tomatenblokjes met knoflook genomen.
LEES ALLE RECENSIESapr 16 2024
Nog nooit zo slecht gegeten, dus weinig van gegeten.Smaakte bedorven en ieder gerecht was zeer sterk gekruid.Desondanks waren we (mijn man en ik)allebei doodziek van het eten.Zwaar diarree en overgev.......
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 6 2024
mrt 6 2024
feb 9 2024
Goede toko, uitgebreid assortiment en heerlijke kant en klaar gerechten. Ook voor advies. Ik kom er al vele jaren.
BEKIJK DIT ADRESJEokt 25 2023
Gemaakt, heerlijk! Heb er nog wat wortel en pompoen bijgevoegd... Erg lekker en hele gezin, inclusief oma van 88, was enthousiast. Bedankt, gaan we zeker vaker doen..
LEES ALLE RECENSIESaug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
LEES ALLE RECENSIESnov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJE12-8-2008 - Bezocht: 24 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Bijgerecht - Indonesie - Kook de ribbetjes in water voor ca 40 minuten. Goed laten uitlekken en droog deppen. ...... ca 750 gram spareribs, in kleine stukjes gehakt 3 tenen knoflook, gehakt bloem peper en.....
4-8-2008 - Bezocht: 28 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - China - Roer de ingrediënten voor de marinade door elkaar en marineer de varkensfilet daarin ...... 500 gram varkensfilet, in reepjes 2 el olie marinade: 3 el lichte Chinese sojasaus 2.....
28-12-2007 - Bezocht: 15 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Zwitserland - Smelt de boter in een braadpan en braad het vlees rondom bruin. Haal het met een schu...... 750 gram lamsbout zonder been, in stukken van 5 cm 50 gram boter 1 ui, fijngehakt 1 tee.....
26-12-2007 - Bezocht: 10 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Groot Britannie - Begin met de saus: Smelt de helft van de boter en fruit daarin de sjalotten. Voeg de...... 4 biefstukken 50 gram boter 2 sjalotten, fijngesnipperd 60 ml Schotse whisky 2 tl grov.....
2-12-2007 - Bezocht: 8 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Groot Britannie - Smeer de bodem van een lage, rechthoekige ovenschaal in met boter. Bedek de bodem met...... 4 grote hals- of schouderkarbonades 50 gram boter 2 grote uien, in dunne ringen 4 grote.....
25-11-2007 - Bezocht: 10 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Hongarije - Verhit de olie in een braadpan en bak hierin de spekblokjes 2 minuten. Haal ze met ee...... 2 el olie 125 gram magere spekblokjes 500 gram hamlappen, in blokjes 2 uien, gesnipperd.....
16-11-2007 - Bezocht: 8 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Duitsland - Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de braadworsten tot ze rondom bruin zie...... 2 el olie 4 braadworsten 750 gram zuurkool, uitgeknepen 2 tl karwijzaad 2 tl venkelzaa.....
15-11-2007 - Bezocht: 19 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Griekenland - Kook de blokjes vlees in ruim water met zout een half uur. Giet ze af, maar bewaar 20...... 500 gram sukadelappen, in blokjes 2 uien, gesnipperd 4 tenen knoflook, gesnipperd 2 gro.....
14-8-2007 - Bezocht: 10 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Spanje - Giet de kikkererwten af en zet ze op met de bouillon, het water, het laurierblad, de ...... 300 gram gedroogde kikkererwten, een nacht geweekt 750 ml kippenbouillon 750 ml water 1.....
2-8-2007 - Bezocht: 10 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Amerika - Bestrooi het vlees met zout en peper. Verhit de boter en olie in een braadpan en bak ...... 1 el boter 2 el olijfolie 600 gram hamlappen, in blokjes van 3 cm 1 grote ui, gesnippe.....
1-8-2007 - Bezocht: 10 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Marokko - Meng de kruiden en de rijst door het gehakt en laat het minimaal 2 uur rusten in de k...... 400 gram mager runder- of lamsgehakt 100 gram rijst 2 tl koriander 2 tl paprikapoeder .....
22-7-2007 - Bezocht: 10 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Thailand - Roer de ingrediënten voor de marinade door elkaar en marineer het vlees hierin minima...... Voor de marinade: 2 el lichte sojasaus 2 el rijstazijn 1 1/2 el maïzena 1 tl sambal (o.....
30-6-2007 - Bezocht: 15 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - Het haasje braden tot het gaar is (moet wel sappig blijven) in schijven snijden; de r...... 1 varkenshaasje à 300 gr. mag natuurlijk meer zijn peper zout zeezoutmix (african orig.....
25-5-2007 - Bezocht: 9 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Bijgerecht - Belgie - Voorbereiden: Leg Laurierblad en kruidnagels onder in een schaal en leg de rollade...... 1 Varkensrollade van een kilo 1 Laurierblad 2 Kruidnagels 2 flesjes Bokbier (Grolsch) i.....
1-4-2007 - Bezocht: 12 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Turkije - Maak de gehaktballetjes: Doe de ui, peterselie en broodkruim in de blender en maal a...... Voor de gehaktballetjes: 500 gram lamsgehakt (rundergehakt kan ook) 1 ui, in vieren hal.....
<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>
Home