Vlees gerechten

Met peterselie en parmezaanse kaas gevulde Steaks

2-8-2000 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 6 keer - Hoofdgerecht - Italie - Plaats de steaks op een snijplank en snijd in twee plakken, maar niet helemaal door, ...... 4 dikke 'steaks', entrecote ofzo 2 teentjes knoflook 1 bosje peterselie ˝ cup Parmez.....

Pikante groenten met rundvlees

2-8-2000 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 1 keer - Hoofdgerecht - Indonesie - Alle ingrediënten voor kruidenmengsel in vijzel fijnwrijven of in keukenmachine tot p...... voor het kruidenmengsel 2 uien, fijngesneden 2 teentjes knoflook, fijngesneden .....

Pittige Italiaanse worst

2-8-2000 - Bezocht: 51 keer - Doorgestuurd: 7 keer - Snack - Italie - Alle ingredienten in een grote schaal goed mengen. Vormen tot worstjes of in een vark...... 1 gedroogde chili 1/2 tl cayennepeper 900 gr varkensgehakt 2 teentjes knoflook, geha.....

Rib Eye met mosterd biersaus

2-8-2000 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 29 keer - Hoofdgerecht - Amerika - Maak de ribeye droog met keukenpapier. Meng de knoflook met de peterselie, peper en b...... 1 dikke rib-eye 2 el gehakte knoflook 2 el gehakte peterselie 1/2 tl gemalen verse pepe.....

Ribeye met gepofte sjalotjes

2-8-2000 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 14 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - Voorbereiden Oven voorverwarmen op 200 IC of gasovenstand 4. 2 Sjalotjes pell...... 10 sjalotjes, 2 dl rode wijn, 2 dl vleesfond 2 teentjes knoflook, 2 eetlepels (olijf.....

Ribstuk met salie

2-8-2000 - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 18 keer - Hoofdgerecht - Italie - Vraag de slager het bot aan onderkant vast in te snijden, zodat het vlees na het gare...... 1 varkensribstuk van 5-6 ribben ± 25 salieblaadjes zout,peper 2-3 el olijfolie 12 .....

Shabu shabu

2-8-2000 - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 29 keer - Hoofdgerecht - Japan - Sesamsaus Rooster de zaadjes in een droge koekepan (zonder olie) op matig tot hoog ...... 400 gr biefstuk, lende of filet (in papierdunne plakjes gesneden) 200 gr shirataki (tran.....

Sliertjes rundvlees met rucola

2-8-2000 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 6 keer - Bijgerecht - Italie - Verdeel de rucola over 2 borden. Meng de kruiden Verhit een pan op middelhoog vuur...... 1 bosje rucola 1 el bieslook 1 tl gehakte rozemarijn 1 tl gehakte tijm 1 el olijfolie .....

Szechuan rund met tahoe

2-8-2000 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 2 keer - Hoofdgerecht - China - Olie verhitten in een wok, als eerste de tahoe aanbakken met wat sojasaus en sambal. ...... 300 gr. tartaar 1 1/2 kopje gesneden lenteui 2 teentjes knoflook geperst 1 1/2 kopje .....

Szechuan rundvlees

2-8-2000 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 17 keer - Hoofdgerecht - China - Kook de noedels en giet af. Tijdens het koken van de noedels de wok verhitten op hoog...... 350-400 gr dunne bami 1 el olie 4 teentjes knoflook, geperst 2 uien, fijngesneden .....

Teriyaki van entrecote

2-8-2000 - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 24 keer - Hoofdgerecht - Japan - Maak de teriyaki-saus: Vermeng de sojasaus met de sake, de mirin en de suiker in een ...... 100 g schoongemaakte champignons 2 tomaten 50 g taugé 50 g peultjes zout 4 entre.....

Tonkatsu

2-8-2000 - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Japan - De varkensfilets plat slaan tussen 2 velletjes ovenpapier. Aan beide kanten met zout ...... 4 varkensfilets zout en peper naar smaak 1/2 kopje bloem 2 geklopte eieren 2 kopjes Pa.....

Varkensfilet met citroendragonsaus

2-8-2000 - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 13 keer - Hoofdgerecht - Italie - Varkensfiletlapjes dwars doorsnijden. In koekenpan 1 1/2 eetlepel olie verhitten. Var...... 6 varkensfiletlapjes, 4 el (olijf)olie, 1 sjalotje, 1 teentje knoflook, 1 el citroenr.....

Varkensfilet met gedroogde tomaten vinaigrette

2-8-2000 - Bezocht: 4 keer - Doorgestuurd: 7 keer - Hoofdgerecht - Italie - Koekenpan met anti-aanbaklaag verhitten en hierin snel om en om filetlapjes bakken. B...... ca. 100 g filetlapjes á la minute, peper,zout, 11/2 eetlepel (oliigolie, 2 theelepel.....

Varkensfilet met romige biersaus

2-8-2000 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 17 keer - Hoofdgerecht - Belgie - Oven voorverwarmen op 200 'C of gasovenstand 4. Aardappels schillen, wassen en in blo...... 4 vastkokende aardappels (ca. 500 g), 100 g boter of margarine, 100 g champignons, 1.....

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >> 
Home