aug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
nov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJEjan 23 2022
Vegetarishe Pannenkoeken met EI?
LEES ALLE RECENSIESjan 10 2022
Bij dit recept komt wat scheikunde kijken. De suiker moet gesmolten worden en daarna Kristalliseren, dit gebeurd als die ongeveer 160C is. Als daarna het mengsel afkoelt wordt het hard, precies wat je.......
okt 19 2021
Lees ,het marine smul verhalen boek 63 recepten Jos Schrijnemakers.pag 78 marine nassi goreng 😅😉heerlijk.ouwe olieman 1968
LEES ALLE RECENSIESokt 18 2021
Goed en makkelijk recept! Jammer genoeg waren die van mij niet heel geslaagd. Denk de verkeerde suiker . Maar verder erg makkelijk en snel gemaakt!
okt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJE2-8-2000 - Bezocht: 21 keer - Doorgestuurd: 6 keer - Hoofdgerecht - Italie - Plaats de steaks op een snijplank en snijd in twee plakken, maar niet helemaal door, ...... 4 dikke 'steaks', entrecote ofzo 2 teentjes knoflook 1 bosje peterselie ˝ cup Parmez.....
2-8-2000 - Bezocht: 21 keer - Doorgestuurd: 1 keer - Hoofdgerecht - Indonesie - Alle ingrediënten voor kruidenmengsel in vijzel fijnwrijven of in keukenmachine tot p...... voor het kruidenmengsel 2 uien, fijngesneden 2 teentjes knoflook, fijngesneden .....
2-8-2000 - Bezocht: 22 keer - Doorgestuurd: 7 keer - Snack - Italie - Alle ingredienten in een grote schaal goed mengen. Vormen tot worstjes of in een vark...... 1 gedroogde chili 1/2 tl cayennepeper 900 gr varkensgehakt 2 teentjes knoflook, geha.....
2-8-2000 - Bezocht: 21 keer - Doorgestuurd: 29 keer - Hoofdgerecht - Amerika - Maak de ribeye droog met keukenpapier. Meng de knoflook met de peterselie, peper en b...... 1 dikke rib-eye 2 el gehakte knoflook 2 el gehakte peterselie 1/2 tl gemalen verse pepe.....
2-8-2000 - Bezocht: 28 keer - Doorgestuurd: 14 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - Voorbereiden Oven voorverwarmen op 200 IC of gasovenstand 4. 2 Sjalotjes pell...... 10 sjalotjes, 2 dl rode wijn, 2 dl vleesfond 2 teentjes knoflook, 2 eetlepels (olijf.....
2-8-2000 - Bezocht: 20 keer - Doorgestuurd: 18 keer - Hoofdgerecht - Italie - Vraag de slager het bot aan onderkant vast in te snijden, zodat het vlees na het gare...... 1 varkensribstuk van 5-6 ribben ± 25 salieblaadjes zout,peper 2-3 el olijfolie 12 .....
2-8-2000 - Bezocht: 20 keer - Doorgestuurd: 29 keer - Hoofdgerecht - Japan - Sesamsaus Rooster de zaadjes in een droge koekepan (zonder olie) op matig tot hoog ...... 400 gr biefstuk, lende of filet (in papierdunne plakjes gesneden) 200 gr shirataki (tran.....
2-8-2000 - Bezocht: 22 keer - Doorgestuurd: 6 keer - Bijgerecht - Italie - Verdeel de rucola over 2 borden. Meng de kruiden Verhit een pan op middelhoog vuur...... 1 bosje rucola 1 el bieslook 1 tl gehakte rozemarijn 1 tl gehakte tijm 1 el olijfolie .....
2-8-2000 - Bezocht: 32 keer - Doorgestuurd: 2 keer - Hoofdgerecht - China - Olie verhitten in een wok, als eerste de tahoe aanbakken met wat sojasaus en sambal. ...... 300 gr. tartaar 1 1/2 kopje gesneden lenteui 2 teentjes knoflook geperst 1 1/2 kopje .....
2-8-2000 - Bezocht: 25 keer - Doorgestuurd: 17 keer - Hoofdgerecht - China - Kook de noedels en giet af. Tijdens het koken van de noedels de wok verhitten op hoog...... 350-400 gr dunne bami 1 el olie 4 teentjes knoflook, geperst 2 uien, fijngesneden .....
2-8-2000 - Bezocht: 27 keer - Doorgestuurd: 24 keer - Hoofdgerecht - Japan - Maak de teriyaki-saus: Vermeng de sojasaus met de sake, de mirin en de suiker in een ...... 100 g schoongemaakte champignons 2 tomaten 50 g taugé 50 g peultjes zout 4 entre.....
2-8-2000 - Bezocht: 15 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Japan - De varkensfilets plat slaan tussen 2 velletjes ovenpapier. Aan beide kanten met zout ...... 4 varkensfilets zout en peper naar smaak 1/2 kopje bloem 2 geklopte eieren 2 kopjes Pa.....
2-8-2000 - Bezocht: 20 keer - Doorgestuurd: 13 keer - Hoofdgerecht - Italie - Varkensfiletlapjes dwars doorsnijden. In koekenpan 1 1/2 eetlepel olie verhitten. Var...... 6 varkensfiletlapjes, 4 el (olijf)olie, 1 sjalotje, 1 teentje knoflook, 1 el citroenr.....
2-8-2000 - Bezocht: 19 keer - Doorgestuurd: 7 keer - Hoofdgerecht - Italie - Koekenpan met anti-aanbaklaag verhitten en hierin snel om en om filetlapjes bakken. B...... ca. 100 g filetlapjes á la minute, peper,zout, 11/2 eetlepel (oliigolie, 2 theelepel.....
2-8-2000 - Bezocht: 15 keer - Doorgestuurd: 17 keer - Hoofdgerecht - Belgie - Oven voorverwarmen op 200 'C of gasovenstand 4. Aardappels schillen, wassen en in blo...... 4 vastkokende aardappels (ca. 500 g), 100 g boter of margarine, 100 g champignons, 1.....
<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>
Home