okt 5 2019
Al veel keer gemaakt, iedereen die het geproefd heeft vind het heerlijk
LEES ALLE RECENSIESsep 29 2019
Inmiddels heet het restaurant "Zen".
BEKIJK DIT ADRESJEaug 26 2019
Wat een onbeschofte eigenaar, erg klantonvriendelijk. Ik wilde net lekker voor 5 personen dus behoorlijk wat paling gaan halen bij Dirk Eveleens. Werden eerst geholpen door een vriendelijke dame waarb.......
BEKIJK DIT ADRESJEjun 23 2019
Heerlijk, dat hindoestaanse tintje aan de klassieke surinaamse bruine bonen! Geeft het net wat meer tropische pep! Ook de kipfile wordt in de saus heerlijk doorgegaard, maar niet gortdroog. En leve de.......
mei 4 2019
Wat Hongaren bijna overal in gebruiken is karwijzaad. En zeker in de pörkölt (de echte naam voor wat wij goulash noemen). Ook de smakeloze (water)paprika die we hier kunnen krijgen haalt het niet, in .......
LEES ALLE RECENSIESapr 28 2019
Altijd op de terugweg naar Venlo even bij Dirk en Anneke langs ompaling te halen. Zo ook weer vandaag. Kennissen bestellen nu voor de volgende reis al, maar dat wordt pas juli dit jaar.
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 28 2019
Hee hallo , ik ben vanmorgen samen met Hans paling wezen kopen , en ik deed er eerst maar eentje want ik was bang dat ik het anders niet op kon . Maar ik heb het net geproefd en oeh wat lekker zeg ! .......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 16 2019
Het is eigenlijk een schande dat je dit Surinaamse bruine bonen durft te noemen. Massala in een Surinaamse bruinen bonen dat hoort niet. En kip niet helemaal gaar bakken is vragen om problemen. En dan.......
okt 9 2018
Zoet pittig gerecht, lekker met stokbrood
sep 30 2018
Vanwege de restaurantweek kwamen wij hier afgelopen vrijdag terecht (28 sep 2018). Het was helemaal super: een echte verrassing! Raen Lee is een klein zaakje, met heerlijke Aziatische gerechten op e.......
BEKIJK DIT ADRESJEsep 27 2018
Heerlijk gerecht, mag iets minder zoet. Heb het met kippendijen gemaakt.
LEES ALLE RECENSIESjun 17 2018
Simpel en snel recept met courgette en gehakt uit worstjes.
BEKIJK DIT RECEPTmrt 23 2018
Dit recept gebruik ik al jaren. Een heerlijk pittig gerecht. Kan het iedereen aanbevelen die van Indiasch eten houdt.
LEES ALLE RECENSIESmrt 15 2018
Bekende toko Ben blij verrast met de heerlijke Kant en klaar gerechten. De moeite waard om er vanuit Sluiskil naartoe te gain.
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 13 2018
Erg lekker! Ga ik vaker maken!
LEES ALLE RECENSIES2-8-2000 - Bezocht: 11 keer - Doorgestuurd: 6 keer - Hoofdgerecht - Italie - Plaats de steaks op een snijplank en snijd in twee plakken, maar niet helemaal door, ...... 4 dikke 'steaks', entrecote ofzo 2 teentjes knoflook 1 bosje peterselie ˝ cup Parmez.....
2-8-2000 - Bezocht: 6 keer - Doorgestuurd: 1 keer - Hoofdgerecht - Indonesie - Alle ingrediënten voor kruidenmengsel in vijzel fijnwrijven of in keukenmachine tot p...... voor het kruidenmengsel 2 uien, fijngesneden 2 teentjes knoflook, fijngesneden .....
2-8-2000 - Bezocht: 12 keer - Doorgestuurd: 7 keer - Snack - Italie - Alle ingredienten in een grote schaal goed mengen. Vormen tot worstjes of in een vark...... 1 gedroogde chili 1/2 tl cayennepeper 900 gr varkensgehakt 2 teentjes knoflook, geha.....
2-8-2000 - Bezocht: 8 keer - Doorgestuurd: 29 keer - Hoofdgerecht - Amerika - Maak de ribeye droog met keukenpapier. Meng de knoflook met de peterselie, peper en b...... 1 dikke rib-eye 2 el gehakte knoflook 2 el gehakte peterselie 1/2 tl gemalen verse pepe.....
2-8-2000 - Bezocht: 9 keer - Doorgestuurd: 14 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - Voorbereiden Oven voorverwarmen op 200 IC of gasovenstand 4. 2 Sjalotjes pell...... 10 sjalotjes, 2 dl rode wijn, 2 dl vleesfond 2 teentjes knoflook, 2 eetlepels (olijf.....
2-8-2000 - Bezocht: 15 keer - Doorgestuurd: 18 keer - Hoofdgerecht - Italie - Vraag de slager het bot aan onderkant vast in te snijden, zodat het vlees na het gare...... 1 varkensribstuk van 5-6 ribben ± 25 salieblaadjes zout,peper 2-3 el olijfolie 12 .....
2-8-2000 - Bezocht: 31 keer - Doorgestuurd: 27 keer - Hoofdgerecht - Japan - Sesamsaus Rooster de zaadjes in een droge koekepan (zonder olie) op matig tot hoog ...... 400 gr biefstuk, lende of filet (in papierdunne plakjes gesneden) 200 gr shirataki (tran.....
2-8-2000 - Bezocht: 11 keer - Doorgestuurd: 6 keer - Bijgerecht - Italie - Verdeel de rucola over 2 borden. Meng de kruiden Verhit een pan op middelhoog vuur...... 1 bosje rucola 1 el bieslook 1 tl gehakte rozemarijn 1 tl gehakte tijm 1 el olijfolie .....
2-8-2000 - Bezocht: 17 keer - Doorgestuurd: 2 keer - Hoofdgerecht - China - Olie verhitten in een wok, als eerste de tahoe aanbakken met wat sojasaus en sambal. ...... 300 gr. tartaar 1 1/2 kopje gesneden lenteui 2 teentjes knoflook geperst 1 1/2 kopje .....
2-8-2000 - Bezocht: 10 keer - Doorgestuurd: 17 keer - Hoofdgerecht - China - Kook de noedels en giet af. Tijdens het koken van de noedels de wok verhitten op hoog...... 350-400 gr dunne bami 1 el olie 4 teentjes knoflook, geperst 2 uien, fijngesneden .....
2-8-2000 - Bezocht: 9 keer - Doorgestuurd: 24 keer - Hoofdgerecht - Japan - Maak de teriyaki-saus: Vermeng de sojasaus met de sake, de mirin en de suiker in een ...... 100 g schoongemaakte champignons 2 tomaten 50 g taugé 50 g peultjes zout 4 entre.....
2-8-2000 - Bezocht: 9 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Japan - De varkensfilets plat slaan tussen 2 velletjes ovenpapier. Aan beide kanten met zout ...... 4 varkensfilets zout en peper naar smaak 1/2 kopje bloem 2 geklopte eieren 2 kopjes Pa.....
2-8-2000 - Bezocht: 7 keer - Doorgestuurd: 13 keer - Hoofdgerecht - Italie - Varkensfiletlapjes dwars doorsnijden. In koekenpan 1 1/2 eetlepel olie verhitten. Var...... 6 varkensfiletlapjes, 4 el (olijf)olie, 1 sjalotje, 1 teentje knoflook, 1 el citroenr.....
2-8-2000 - Bezocht: 7 keer - Doorgestuurd: 7 keer - Hoofdgerecht - Italie - Koekenpan met anti-aanbaklaag verhitten en hierin snel om en om filetlapjes bakken. B...... ca. 100 g filetlapjes á la minute, peper,zout, 11/2 eetlepel (oliigolie, 2 theelepel.....
2-8-2000 - Bezocht: 12 keer - Doorgestuurd: 17 keer - Hoofdgerecht - Belgie - Oven voorverwarmen op 200 'C of gasovenstand 4. Aardappels schillen, wassen en in blo...... 4 vastkokende aardappels (ca. 500 g), 100 g boter of margarine, 100 g champignons, 1.....
<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>
Home