nov 20 2024
Prima toko, de rendang is top maar de pittige kip wat te zoet voor mij.
BEKIJK DIT ADRESJEaug 25 2024
Weet iemand of restaurant Het Winkeltje nog te maken had met Ansje van Brandenberg, die met haar café chantant naar dit pand was verhuisd? Ik heb hier ooit wel gegeten en het had wel een zeker entert.......
BEKIJK DIT ADRESJEapr 17 2024
Heerlijk gerecht, ook wat gehakte dadels toegevoegd en ipv tomaten een pakje tomatenblokjes met knoflook genomen.
LEES ALLE RECENSIESapr 16 2024
Nog nooit zo slecht gegeten, dus weinig van gegeten.Smaakte bedorven en ieder gerecht was zeer sterk gekruid.Desondanks waren we (mijn man en ik)allebei doodziek van het eten.Zwaar diarree en overgev.......
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 6 2024
mrt 6 2024
feb 9 2024
Goede toko, uitgebreid assortiment en heerlijke kant en klaar gerechten. Ook voor advies. Ik kom er al vele jaren.
BEKIJK DIT ADRESJEokt 25 2023
Gemaakt, heerlijk! Heb er nog wat wortel en pompoen bijgevoegd... Erg lekker en hele gezin, inclusief oma van 88, was enthousiast. Bedankt, gaan we zeker vaker doen..
LEES ALLE RECENSIESaug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
LEES ALLE RECENSIESnov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJE2-8-2000 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 6 keer - Hoofdgerecht - Italie - Plaats de steaks op een snijplank en snijd in twee plakken, maar niet helemaal door, ...... 4 dikke 'steaks', entrecote ofzo 2 teentjes knoflook 1 bosje peterselie ˝ cup Parmez.....
2-8-2000 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 1 keer - Hoofdgerecht - Indonesie - Alle ingrediënten voor kruidenmengsel in vijzel fijnwrijven of in keukenmachine tot p...... voor het kruidenmengsel 2 uien, fijngesneden 2 teentjes knoflook, fijngesneden .....
2-8-2000 - Bezocht: 51 keer - Doorgestuurd: 7 keer - Snack - Italie - Alle ingredienten in een grote schaal goed mengen. Vormen tot worstjes of in een vark...... 1 gedroogde chili 1/2 tl cayennepeper 900 gr varkensgehakt 2 teentjes knoflook, geha.....
2-8-2000 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 29 keer - Hoofdgerecht - Amerika - Maak de ribeye droog met keukenpapier. Meng de knoflook met de peterselie, peper en b...... 1 dikke rib-eye 2 el gehakte knoflook 2 el gehakte peterselie 1/2 tl gemalen verse pepe.....
2-8-2000 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 14 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - Voorbereiden Oven voorverwarmen op 200 IC of gasovenstand 4. 2 Sjalotjes pell...... 10 sjalotjes, 2 dl rode wijn, 2 dl vleesfond 2 teentjes knoflook, 2 eetlepels (olijf.....
2-8-2000 - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 18 keer - Hoofdgerecht - Italie - Vraag de slager het bot aan onderkant vast in te snijden, zodat het vlees na het gare...... 1 varkensribstuk van 5-6 ribben ± 25 salieblaadjes zout,peper 2-3 el olijfolie 12 .....
2-8-2000 - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 29 keer - Hoofdgerecht - Japan - Sesamsaus Rooster de zaadjes in een droge koekepan (zonder olie) op matig tot hoog ...... 400 gr biefstuk, lende of filet (in papierdunne plakjes gesneden) 200 gr shirataki (tran.....
2-8-2000 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 6 keer - Bijgerecht - Italie - Verdeel de rucola over 2 borden. Meng de kruiden Verhit een pan op middelhoog vuur...... 1 bosje rucola 1 el bieslook 1 tl gehakte rozemarijn 1 tl gehakte tijm 1 el olijfolie .....
2-8-2000 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 2 keer - Hoofdgerecht - China - Olie verhitten in een wok, als eerste de tahoe aanbakken met wat sojasaus en sambal. ...... 300 gr. tartaar 1 1/2 kopje gesneden lenteui 2 teentjes knoflook geperst 1 1/2 kopje .....
2-8-2000 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 17 keer - Hoofdgerecht - China - Kook de noedels en giet af. Tijdens het koken van de noedels de wok verhitten op hoog...... 350-400 gr dunne bami 1 el olie 4 teentjes knoflook, geperst 2 uien, fijngesneden .....
2-8-2000 - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 24 keer - Hoofdgerecht - Japan - Maak de teriyaki-saus: Vermeng de sojasaus met de sake, de mirin en de suiker in een ...... 100 g schoongemaakte champignons 2 tomaten 50 g taugé 50 g peultjes zout 4 entre.....
2-8-2000 - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Japan - De varkensfilets plat slaan tussen 2 velletjes ovenpapier. Aan beide kanten met zout ...... 4 varkensfilets zout en peper naar smaak 1/2 kopje bloem 2 geklopte eieren 2 kopjes Pa.....
2-8-2000 - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 13 keer - Hoofdgerecht - Italie - Varkensfiletlapjes dwars doorsnijden. In koekenpan 1 1/2 eetlepel olie verhitten. Var...... 6 varkensfiletlapjes, 4 el (olijf)olie, 1 sjalotje, 1 teentje knoflook, 1 el citroenr.....
2-8-2000 - Bezocht: 4 keer - Doorgestuurd: 7 keer - Hoofdgerecht - Italie - Koekenpan met anti-aanbaklaag verhitten en hierin snel om en om filetlapjes bakken. B...... ca. 100 g filetlapjes á la minute, peper,zout, 11/2 eetlepel (oliigolie, 2 theelepel.....
2-8-2000 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 17 keer - Hoofdgerecht - Belgie - Oven voorverwarmen op 200 'C of gasovenstand 4. Aardappels schillen, wassen en in blo...... 4 vastkokende aardappels (ca. 500 g), 100 g boter of margarine, 100 g champignons, 1.....
<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>
Home