RECEPT VARKENSFILET MET CITROENDRAGONSAUS

Recept voor varkensfilet met een citroen dragon saus, daardoor krijg je een frisse saus.

Vlees gerecht uit Italie voor 4 personen, geschikt voor voor kerst en andere feestdagen.

Ingredienten

  • 6 varkensfiletlapjes,
  • 4 el (olijf)olie,
  • 1 sjalotje,
  • 1 teentje knoflook,
  • 1 el citroenrasp (Baukje),
  • 1 tl dragon,
  • 1 el balsamicoazijn,
  • zout, peper

Bereiding

Varkensfiletlapjes dwars doorsnijden. In koekenpan 1 1/2 eetlepel olie verhitten. Varkensfiletlapjes ca. 4 minuten bakken, halverwege keren.

Sjalotje en knoflook pellen en fijnsnipperen. In kom 2 eetlepels water mengen met citroenrasp, dragon, halsamicoazijn, sjalot, knoflook, zout, peper en rest van olie.

Varkensfiletlapjes op vier borden leggen. Saus erover sprenkelen. Serveren met gestoomde sperziebonen en rijst.

Recept 2 keer bezocht en 13 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!