nov 20 2024
Prima toko, de rendang is top maar de pittige kip wat te zoet voor mij.
BEKIJK DIT ADRESJEaug 25 2024
Weet iemand of restaurant Het Winkeltje nog te maken had met Ansje van Brandenberg, die met haar café chantant naar dit pand was verhuisd? Ik heb hier ooit wel gegeten en het had wel een zeker entert.......
BEKIJK DIT ADRESJEapr 17 2024
Heerlijk gerecht, ook wat gehakte dadels toegevoegd en ipv tomaten een pakje tomatenblokjes met knoflook genomen.
LEES ALLE RECENSIESapr 16 2024
Nog nooit zo slecht gegeten, dus weinig van gegeten.Smaakte bedorven en ieder gerecht was zeer sterk gekruid.Desondanks waren we (mijn man en ik)allebei doodziek van het eten.Zwaar diarree en overgev.......
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 6 2024
mrt 6 2024
feb 9 2024
Goede toko, uitgebreid assortiment en heerlijke kant en klaar gerechten. Ook voor advies. Ik kom er al vele jaren.
BEKIJK DIT ADRESJEokt 25 2023
Gemaakt, heerlijk! Heb er nog wat wortel en pompoen bijgevoegd... Erg lekker en hele gezin, inclusief oma van 88, was enthousiast. Bedankt, gaan we zeker vaker doen..
LEES ALLE RECENSIESaug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
LEES ALLE RECENSIESnov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJE12-2-2002 - Bezocht: 11 keer - Doorgestuurd: 26 keer - Hoofdgerecht - Zuid Afrika - Verhit de olie in een ruime braadpan, en bak de krabbetjes bruin, eventueel in twee p...... Ruim 1 kg krabbetjes (spareribs) 3 eetl olie 2 uien 2 tenen knoflook 0,5 l kippenbouil.....
16-1-2002 - Bezocht: 11 keer - Doorgestuurd: 22 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Smelt een klontje boter in een ruime braadpan. Bak het verkruimelde gehakt even aan. ...... 500 gr rundergehakt 2 wortelen 1 grote ui 1 rode of groene paprika 100 gr champignons .....
15-1-2002 - Bezocht: 14 keer - Doorgestuurd: 26 keer - Hoofdgerecht - Italie - Olijfolie in schaaltje doen om aubain marie te verwarmen. Verwarm de olijfolie aubain...... 1 dikke ribeye van ca. 750 gram op kamertemperatuur 6 el extra virgin olijfolie 2 sjalot.....
7-1-2002 - Bezocht: 13 keer - Doorgestuurd: 23 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - Zet een dag tevoren de rozijnen in de week in wat kirsch, samen met wat gekneusde jen...... 4 stukken casselerrib (gezouten en gerookt), ong 600gr. 500 gr zuurkool uit het vat 200 .....
5-12-2001 - Bezocht: 10 keer - Doorgestuurd: 21 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - Ontpit de pruimen, en warm ze op in een flinke scheut van het vocht uit het blikje. ...... 4 haasbiefstukjes (130 gr) zout en peper 25 gr boter 1 eetl olijfolie 80gr danablue (.....
26-10-2001 - Bezocht: 18 keer - Doorgestuurd: 30 keer - Bijgerecht - Japan - Verhit de oven voor op 250 C. Wrijf het vlees in met olie and kruid met de peper. Sch...... ca. 900 gram mals rundvlees (ossehaas o.i.d.) 1 el olie 1/4 tl grof gemalen peper 0,8 d.....
2-10-2001 - Bezocht: 10 keer - Doorgestuurd: 15 keer - Bijgerecht - Amerika - Laat de gedroogde paddestoelen een uur weken in 3 dl koud water. Snijd het kalfsvlees...... 600 gr kalfsstoofvlees 1 ui 3 tenen knoflook 25 gr boter 20 gr gedroogde paddestoelen .....
24-9-2001 - Bezocht: 15 keer - Doorgestuurd: 63 keer - Hoofdgerecht - Amerika - Vlees droogdeppen en op verschillende plekken insnijden Knoflook met het zout in e...... 1 lamsbout met bot van ca. 3 kg bij elkaar gebonden 4 teentjes knoflook 1 el fijn zeezou.....
4-9-2001 - Bezocht: 11 keer - Doorgestuurd: 16 keer - Hoofdgerecht - Amerika - Vlees kruden met peper en zout, insmeren met eiwit en bedekken met bacon. Oven gri...... 4 kalfsbiefstukjes a ca. 125 gram zout en peper naar smaak plakjes gerookte bacon (genoe.....
4-9-2001 - Bezocht: 13 keer - Doorgestuurd: 29 keer - Hoofdgerecht - Japan - Bereid de noodles volgens de verpakking. Bak het vlees in wat olie, voeg de tofu e...... 450gr. zeer dun gesneden entrecote o.i.d. (misschien carpaccio) 50 gram bamboescheuten 1.....
4-9-2001 - Bezocht: 9 keer - Doorgestuurd: 2 keer - Snack - Japan - Meng champignon, lenteui, vlees, eieren, soja, suiker en mirin in een grote schaal. O...... 3 gedroogde shitakes (geweld in wat water) fijngesneden 4 lenteuitjes fijngesneden 450 g.....
29-8-2001 - Bezocht: 16 keer - Doorgestuurd: 8 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Maak de marinade door de suiker, de ketchup, citroensap, spaanse peper en olie te ver...... 1 eetl bruine suiker 2 eetl ketchup scheutje citroensap wat gedroogde Spaanse peper 2 .....
18-8-2001 - Bezocht: 13 keer - Doorgestuurd: 12 keer - Hoofdgerecht - Amerika - In een pannetje op medium vuur de olie verwarmen en daariin de tenen knoflook tot die...... 1 kopje knoflook tenen d dl goede olijfolie 1 el zwarte peper 1 el verse tijm, gehakt, .....
25-7-2001 - Bezocht: 15 keer - Doorgestuurd: 1 keer - Hoofdgerecht - Amerika - Voor de saus Doe alle ingredienten in de keukenmachine en mix tot goed gemeng...... 1 entrecote aan het stuk van ca. 600 gram 4 dl port 2 rode uien, julienne gesneden 2 el.....
27-6-2001 - Bezocht: 42 keer - Doorgestuurd: 14 keer - Hoofdgerecht - Italie - Zet een uur van tevoren de gedroogde paddestoelen in een bakje in het hete water te w...... 400 gr mager kalfsstoofvlees in grote dobbelstenen (3 cm) 30 gr pancetta of mager ontbijt.....
<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>
Home