RECEPT KNOFLOOK GEGRILLDE ENTRECOTE

This recipe comes from Bob Calderone of Anago. He suggests twice-baked potatoes with porcini or other mushrooms as an accompaniment. Recept van de Boston Globe

Vlees gerecht uit Amerika voor 4 personen

Ingredienten

  • 1 kopje knoflook tenen
  • d dl goede olijfolie
  • 1 el zwarte peper
  • 1 el verse tijm, gehakt, , of 1 tl gedroogde
  • 1 el verse oregano, of 1 tl gedroogde
  • 4 entrecotes (ca. 2 cm dik)
  • zout naar smaak

Bereiding

In een pannetje op medium vuur de olie verwarmen en daariin de tenen knoflook tot die zacht zijn, ca. 30 minuten. Af laten koelen en in een blender o.i.d. purereren, dan de kruiden en peper erbij, op smaak brengen met zout.

Het vlees hierin marineren en dan grillen (liefst bbq), ca. 5 minuten per kant. Eventueel nog wat kruiden met zout en peper.

En zoals Bob aangeeft serveren met paddestoelen en baked patatoes.

Recept 4 keer bezocht en 12 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 8 obv 3 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering 7 van 10
Reactie Erug lekker met zelfgemaakte knoflooksaus (wel ff warm maken)

Datum
Naam
Waardering 8 van 10
Reactie nou het zit zo ik heb net mijn eigen zaakje geopend en wil graag wat meer op mijn menu kaart ik heb bij joe al veel leuke dingen gezien maar zou er ook plaatjes bij willen doen dan heb ik een idee hoe ik het leuk op het bord kan leggen

Datum
Naam
Waardering 9 van 10
Reactie Deze marinade is een echte topper!!!!!!!