nov 20 2024
Prima toko, de rendang is top maar de pittige kip wat te zoet voor mij.
BEKIJK DIT ADRESJEaug 25 2024
Weet iemand of restaurant Het Winkeltje nog te maken had met Ansje van Brandenberg, die met haar café chantant naar dit pand was verhuisd? Ik heb hier ooit wel gegeten en het had wel een zeker entert.......
BEKIJK DIT ADRESJEapr 17 2024
Heerlijk gerecht, ook wat gehakte dadels toegevoegd en ipv tomaten een pakje tomatenblokjes met knoflook genomen.
LEES ALLE RECENSIESapr 16 2024
Nog nooit zo slecht gegeten, dus weinig van gegeten.Smaakte bedorven en ieder gerecht was zeer sterk gekruid.Desondanks waren we (mijn man en ik)allebei doodziek van het eten.Zwaar diarree en overgev.......
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 6 2024
mrt 6 2024
feb 9 2024
Goede toko, uitgebreid assortiment en heerlijke kant en klaar gerechten. Ook voor advies. Ik kom er al vele jaren.
BEKIJK DIT ADRESJEokt 25 2023
Gemaakt, heerlijk! Heb er nog wat wortel en pompoen bijgevoegd... Erg lekker en hele gezin, inclusief oma van 88, was enthousiast. Bedankt, gaan we zeker vaker doen..
LEES ALLE RECENSIESaug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
LEES ALLE RECENSIESnov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJEWe zijn nog steeds zo gewend om vlees of vis te eten dat we het moeilijk vinden om voor iemand te koken die vegetariër is, laat staan veganist. Vegetariërs eten geen vlees of vis en soms geen ei. Veganisten eten geen vlees, vis en ei. Gebruiken geen melk of melkproducten en geen honing.
De groep die vegetarisch of veganistisch eet wordt steeds groter en als je eters krijgt die tot die groep behoren, is het prettig om hen te verrassen door, niet alleen het vlees of de vis weg te laten maar iets speciaals op tafel te kunnen zetten. Ik heb voor een zakendiner in een gerenommeerd restaurant, een diner voor iemand die veganistisch eet samen mogen stellen. Het was voor de kok een uitdaging en een blije verrassing voor de veganist. Ik ben zelf al jaren vegetariër en vind het nog steeds een uitdaging om steeds weer iets nieuws op tafel te zetten. Achter alle recepten staat voor welke groep het recept bestemd is. Ook voor de groep die vedisch eet heb ik de recepten aangepast. Iemand die vedisch eet gebruikt geen vlees, vis, ei, ui, knoflook, prei en champignons. Veel plezier met uitproberen.
Joke Ladan
26-2-2013 - Bezocht: 164 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Bijgerecht - Indonesie - Frituur de blokjes tahoe tot mooi bruin en laat uitlekken op wat keukenrol. Fruit ...... 1 klein blok tahoe, in dobbelstenen 1 a 2 el sambal oelek 1 flinke teen knoflook, geha.....
11-4-2011 - Bezocht: 13 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Voorgerecht - Frankrijk - 1. Doe de bladerdeegplakjes in de taartvorm. Leg daarop een stuk bakpapier en vul met...... Voor 6 personen • 4 bladerdeegplakjes, ontdooid, aan elkaar geplakt en uitgerold • 400.....
18-8-2010 - Bezocht: 8 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Oven voorverwarmen op 200 C. Beleg de ovenschaal met bladerdeeg (ook de rand) en l...... 6 goede tros tomaten, onder en boven kant verwijdert en gehalveerd plakjes bladerdeeg zo.....
23-12-2007 - Bezocht: 15 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Bijgerecht - Nederland - Oven voorverwarmen op 180˚ De champignonstelen uit de hoeden draaien en zonodig...... 8 champignons of 12 kleine 3 eetlepels fijngehakte peterselie 1 fijn gesneden ui 50 gra.....
23-12-2007 - Bezocht: 10 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Voorgerecht - Nederland - Oven voorverwarmen op 180˚ De champignonstelen uit de hoeden draaien en zonodig...... 8 champignons of 12 kleine 3 eetlepels fijngehakte peterselie 1 fijn gesneden ui 50 gra.....
14-12-2007 - Bezocht: 11 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Turkije - Breng een pan water aan de kook met de komijn en het laurierblad. Voeg de linzen toe ...... 300 gram groene linzen 500 gram aardappels, geschild en in dikke schijven zonnebloemolie.....
29-11-2007 - Bezocht: 17 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Groot Britannie - Kook de bloemkoolroosjes 5 minuten in ruim water met zout en giet ze af. Smelt de ...... 1 bloemkool, verdeeld in roosjes 50 gram boter 1 grote ui, gesnipperd 1 teen knoflook, .....
29-8-2007 - Bezocht: 8 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Polen - Verwarm de oven voor op 190 graden. Boen de aardappels goed schoon en prik ze hier en...... 4 grote kruimige aardappels (ca. 200 gram per stuk) met gave schil olie 50 gram boter 1.....
18-8-2007 - Bezocht: 10 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Lunchgerecht - India - Klop de eieren samen met de koriander, chili en tomaat en breng op smaak met peper en...... 2 eieren 1 handje vol koriander 1 chili (zoveel als je aankunt ;-)) 1 tomaat, ontvelt e.....
31-7-2007 - Bezocht: 12 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Turkije - Verwarm de oven voor op 190 graden. Meng alle ingrediënten tot en met de rodepeper...... 500 gram courgettes (2 middelgrote), ongeschild, geraspt en uitgeknepen 75 gram rijst 2 .....
13-6-2007 - Bezocht: 9 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Midden Oosten - Verhit 3 eetlepels olie in een grote pan en fruit daarin de gesnipperde ui. Doe na 3 ...... 6 el olijfolie 3 grote uien, waarvan één gesnipperd en twee in ringen 2-3 teentjes knofl.....
28-3-2007 - Bezocht: 10 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Turkije - Kook de blokjes aardappel 5 minuten in ruim water met zout. Giet af en laat even uitd...... 750 gram aardappels, geschild en in blokjes van 2 cm 4 lente-uien, in ringetjes 1 courge.....
31-12-2006 - Bezocht: 12 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Lunchgerecht - Groot Britannie - Meng 150 gram kaas met de cashewnoten of pinda's. Besmeer de sneetjes brood met boter...... 250 gram belegen kaas, geraspt 75 gram geroosterde, ongezouten cashewnoten of pinda's, ge.....
18-11-2006 - Bezocht: 13 keer - Doorgestuurd: 93 keer - Hoofdgerecht - Groot Britannie - Prak de aardappels fijn met een kwart van de boter en zout, peper en mosterd. Smel...... 1 kg aardappels, geschild en gekookt 100 gram boter 2-3 tl mosterd 4 middelgrote preien.....
17-11-2006 - Bezocht: 14 keer - Doorgestuurd: 68 keer - Hoofdgerecht - Groot Britannie - Verhit de olijfolie in een grote braadpan en fruit daarin de ui tot hij glazig ziet. ...... 4 el olijfolie 1 kg aardappels, geschild en in plakken 1 grote ui, gehakt 1 teen knoflo.....
<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >>
Home