Nederlandse recepten

Aardbeien met witte port spoom

19-11-2002 - Bezocht: 15 keer - Doorgestuurd: 15 keer - Bijgerecht - Zoete gerechten - Verwarm de witte basterdsuiker met het water tot de suiker is opgelost. Laat de suike...... 150 gr. witte basterdsuiker 5 dl water 500 gr. aardbeien sap van 1/2 citroen 1/2 el ge.....

Appelbollen, vegetarisch, veganistisch en vedisch

16-11-2002 - Bezocht: 13 keer - Doorgestuurd: 13 keer - Nagerecht - Vegetarische gerechten - pannetje blender kwastje deegroller appelboor bakpapier en bakblik Laat het b...... APPELBOLLEN maken van: vegetarisch, veganistisch en vedisch 8 plakjes bladerdeeg 4 app.....

Appelflappen, vegetarisch, veganistsich en vedisch

16-11-2002 - Bezocht: 10 keer - Doorgestuurd: 10 keer - Nagerecht - Vegetarische gerechten - rasp bakplaat Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien. Schil de appel en rasp hem. ...... APPELFLAPPEN vegetarisch, veganistisch en vedisch 4 plakjes bladerdeeg 1 grote appel .....

Oliebollen, vegetarisch, veganistisch en vedisch

16-11-2002 - Bezocht: 18 keer - Doorgestuurd: 18 keer - Bijgerecht - Vegetarische gerechten - frituurpan of pan met olie bord met keukenpapier ijsbollentang De appels schille...... OLIEBOLLEN vegetarisch, veganistisch en vedisch 250 gram volkorenmeel 250 gram volkor.....

Kip met Kersentaart

10-10-2002 - Bezocht: 9 keer - Doorgestuurd: 9 keer - Hoofdgerecht - Gevogelte gerechten - ·Kipfilet in stukjes, daarna in olie bakken. ·Knoflook en gember in knoflookpers er...... 400 gram kipfilet 6 bolletjes stemgember 2 potten kersen zonder pit 3 tenen knoflook 2.....

Hollandse visschotel uit de oven

2-10-2002 - Bezocht: 16 keer - Doorgestuurd: 16 keer - Hoofdgerecht - Vis gerechten - Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Bak de in niet te kleine stukken gesnede...... 400 g niet al te dunne visfilets ( bijv. kabeljauw of zeewolf ) circa 10 cherry tomaten .....

Entrecote met knoflooksaus

26-9-2002 - Bezocht: 14 keer - Doorgestuurd: 14 keer - Hoofdgerecht - Vlees gerechten - Entrecote op kamer temperatuur laten komen en kruiden met peper en zout. Olie en b...... 1 flinke entrecote van ca. 250 gram 1 bekertje creme fraiche 2 teentjes knoflook, 1 in p.....

Geconfijte Zalmfilet in kruidenolie

26-9-2002 - Bezocht: 8 keer - Doorgestuurd: 8 keer - Hoofdgerecht - Vis gerechten - Wrijf de zalmfilets aan alle kanten in met persillade- en provençaalce kruiden, zout...... 4 x 200 gram zalmfilet zonder vel sap van 1 limoen 1 theelepel truffelolie, echte 3 eet.....

Spercibonen Salade

26-9-2002 - Bezocht: 12 keer - Doorgestuurd: 12 keer - Bijgerecht - Slanke gerechten - Het lekkerste is als je de spercieboontjes gaar stoomt, dan blijven ze lekker knappe...... 350 gram spercieboontjes, schoon en in 2en 1 rood uitje, heel fijn gesnippert 1 teentje .....

Terrine van Courgette

26-9-2002 - Bezocht: 8 keer - Doorgestuurd: 8 keer - Bijgerecht - Groente gerechten - Verwarm de oven voor op 150°C. Was de courgettes maar schil ze niet, rasp ze op de...... 600 gram courgette 4 eieren 1 eetlepel olijfolie 2 eetlepels room 2 eetlepels gehakte .....

Tomatendressing

26-9-2002 - Bezocht: 6 keer - Doorgestuurd: 6 keer - Bijgerecht - Saus gerechten - Tomaten ontvellen en ontpitten en in blokjes (brunoise) snijden.Apart zetten, vellet...... 10 pomodori tomaten of een ander aromatisch soort 5 sjalotten 1 teentje knoflook 1 lite.....

Couscous a la Marco

10-9-2002 - Bezocht: 37 keer - Doorgestuurd: 37 keer - Hoofdgerecht - Pasta gerechten - Bereid de couscous volgens de verpakking, ipv water, de couscous bereiden in kippenbo...... 175 gram couscous 1 kippenbouillonblokje 1 rode ui, in blokjes 2 teentjes knoflook, fij.....

Mediterraanse Sandwich

10-9-2002 - Bezocht: 6 keer - Doorgestuurd: 6 keer - Lunchgerecht - Sandwich gerechten - Halveer het broodje en wrijf de binnenkant in met wat olie. Eventjes roosteren en dan...... 1 kleine ciabatta, ingewreven met olie en eventjes geroosterd en dan inwrijven met knofloo.....

Linguine (spaghetti) met zalm en peultjes

13-8-2002 - Bezocht: 38 keer - Doorgestuurd: 38 keer - Hoofdgerecht - Pasta gerechten - Snipper de ui en de knoflook grof. Snijd de vis in grote dobbelstenen en de zongedroo...... 250 gr zalmfilet 100 gr surimi, in schuine stukken 150 gr peultjes 2 uien 2 teentjes k.....

Krielaardappeltjes met vegetarische ham en oude kaas, vegetarisch

10-8-2002 - Bezocht: 8 keer - Doorgestuurd: 8 keer - Hoofdgerecht - Vegetarische gerechten - koekenpan Verhit de olie en bak de gesnipperde ui goudbruin. Voeg de krieltjes toe...... KRIELAARDAPPELTJES MET VEGETARISCHE HAM EN OUDE KAAS 500 gram gekookte krielaardappel.....

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >> 
Home