okt 5 2019
Al veel keer gemaakt, iedereen die het geproefd heeft vind het heerlijk
LEES ALLE RECENSIESsep 29 2019
Inmiddels heet het restaurant "Zen".
BEKIJK DIT ADRESJEaug 26 2019
Wat een onbeschofte eigenaar, erg klantonvriendelijk. Ik wilde net lekker voor 5 personen dus behoorlijk wat paling gaan halen bij Dirk Eveleens. Werden eerst geholpen door een vriendelijke dame waarb.......
BEKIJK DIT ADRESJEjun 23 2019
Heerlijk, dat hindoestaanse tintje aan de klassieke surinaamse bruine bonen! Geeft het net wat meer tropische pep! Ook de kipfile wordt in de saus heerlijk doorgegaard, maar niet gortdroog. En leve de.......
mei 4 2019
Wat Hongaren bijna overal in gebruiken is karwijzaad. En zeker in de pörkölt (de echte naam voor wat wij goulash noemen). Ook de smakeloze (water)paprika die we hier kunnen krijgen haalt het niet, in .......
LEES ALLE RECENSIESapr 28 2019
Altijd op de terugweg naar Venlo even bij Dirk en Anneke langs ompaling te halen. Zo ook weer vandaag. Kennissen bestellen nu voor de volgende reis al, maar dat wordt pas juli dit jaar.
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 28 2019
Hee hallo , ik ben vanmorgen samen met Hans paling wezen kopen , en ik deed er eerst maar eentje want ik was bang dat ik het anders niet op kon . Maar ik heb het net geproefd en oeh wat lekker zeg ! .......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 16 2019
Het is eigenlijk een schande dat je dit Surinaamse bruine bonen durft te noemen. Massala in een Surinaamse bruinen bonen dat hoort niet. En kip niet helemaal gaar bakken is vragen om problemen. En dan.......
okt 9 2018
Zoet pittig gerecht, lekker met stokbrood
sep 30 2018
Vanwege de restaurantweek kwamen wij hier afgelopen vrijdag terecht (28 sep 2018). Het was helemaal super: een echte verrassing! Raen Lee is een klein zaakje, met heerlijke Aziatische gerechten op e.......
BEKIJK DIT ADRESJEsep 27 2018
Heerlijk gerecht, mag iets minder zoet. Heb het met kippendijen gemaakt.
LEES ALLE RECENSIESjun 17 2018
Simpel en snel recept met courgette en gehakt uit worstjes.
BEKIJK DIT RECEPTmrt 23 2018
Dit recept gebruik ik al jaren. Een heerlijk pittig gerecht. Kan het iedereen aanbevelen die van Indiasch eten houdt.
LEES ALLE RECENSIESmrt 15 2018
Bekende toko Ben blij verrast met de heerlijke Kant en klaar gerechten. De moeite waard om er vanuit Sluiskil naartoe te gain.
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 13 2018
Erg lekker! Ga ik vaker maken!
LEES ALLE RECENSIES5-12-2001 - Bezocht: 24 keer - Doorgestuurd: 24 keer - Hoofdgerecht - Vlees gerechten - Ontpit de pruimen, en warm ze op in een flinke scheut van het vocht uit het blikje. ...... 4 haasbiefstukjes (130 gr) zout en peper 25 gr boter 1 eetl olijfolie 80gr danablue (.....
24-9-2001 - Bezocht: 69 keer - Doorgestuurd: 69 keer - Hoofdgerecht - Gevogelte gerechten - Verhit de suiker en het water in een pannetje tot het bruinig wordt. Voeg dan de azij...... 3 el suiker 2 el water 2 el witte wijnazijn 3 dl sinasappelsap 2 el gehakte sjalot 3 .....
28-1-2001 - Bezocht: 28 keer - Doorgestuurd: 28 keer - Bijgerecht - Saus gerechten - Vermeng de suiker, peper en zout met de frambozenazijn en likeur. Klop de oliesoorten...... 1 theelepel poedersuiker 2 dl. frambozenazijn 1 eetlepel creme de framboises 3 dl. haze.....
22-1-2001 - Bezocht: 34 keer - Doorgestuurd: 34 keer - Hoofdgerecht - Vlees gerechten - De sjalotjes, champignons en knoflook ragfijn hakken en in een beetje boter fruiten z...... 4 st entrecote 2,5 dl kalfsfonds 2 el room 2 el wittewijn 2 sjalotten 50 gr. champign.....
22-1-2001 - Bezocht: 26 keer - Doorgestuurd: 26 keer - Hoofdgerecht - Vis gerechten - De knoflook in flinterdunne plakjes snijden en de filets ieder met 6 dunne plakjes kn...... 4 zeewolffilets of een andere stevige filet 2 tenen knoflook 1 dl. visfond 2 dl. droge .....
22-1-2001 - Bezocht: 30 keer - Doorgestuurd: 30 keer - Bijgerecht - Saus gerechten - Fruit de wortel en ui in de boter en bruineer de groenten. Voeg de bloem toe, goed me...... 4 el boter 3 el bloem 2 dl droge witte wijn 1 liter licht gezoute bouillon 2 el tomate.....
10-1-2001 - Bezocht: 30 keer - Doorgestuurd: 30 keer - Hoofdgerecht - Vlees gerechten - Week de gedroogde bonen 8-12 uur in ca. 1 liter koud water. Zet de bonen op in het we...... 250 gr gedroogde witte bonen 3 uien 1-2 knoflooktenen 125 gr ontbijtspek (blokjes) 300.....
4-1-2001 - Bezocht: 28 keer - Doorgestuurd: 28 keer - Bijgerecht - Saus gerechten - Doe de cognac in een pannetje en flambeer tot de vlammen uit gaan (4-5 minuten). Voeg...... 1,1 dl cognac 2 dl runderbouillon 1,1 dl room 2 el boter.....
14-10-2000 - Bezocht: 12 keer - Doorgestuurd: 12 keer - Lunchgerecht - Sandwich gerechten - Dressing van rode wijnazijn, (evt. knoflook), mosterd en olie, naar smaak zout en pep...... 1 verse frans stokbrood 1 tl vers gehakte knoflook 2 el olijfolie wat verse zwarte olij.....
24-9-2000 - Bezocht: 53 keer - Doorgestuurd: 53 keer - Voorgerecht - Soep gerechten - Bak het soepvlees met peper, zout en knoflook (geperst) in wat olijfolie. Bij het wat...... 1 zakje uiensoep 2 l. water 1-2 bouillonblokjes 250-300 gram mager soepvlees hoeveelhe.....
23-9-2000 - Bezocht: 17 keer - Doorgestuurd: 17 keer - Bijgerecht - Groente gerechten - Kook de aardappelen in de schil, pel ze en stamp ze fijn. Voeg, op zacht vuur,de bote...... 1 kilo kruimige aardappelen 400 gram mozzarella di buffala, in dunne plakjes gesneden 10.....
8-9-2000 - Bezocht: 22 keer - Doorgestuurd: 22 keer - Bijgerecht - Groente gerechten - Verdeel de aardappels over ieder stuk folie en leg een bergje in het midden. Breng de...... 750 gram bloemige aardappels, geschild in dunnen plakjes 1 middelgrote ui 2 teentjes kno.....
8-9-2000 - Bezocht: 20 keer - Doorgestuurd: 20 keer - Bijgerecht - Sandwich gerechten - Smelt de boter, voeg de knoflook en peterselie toe en verwarm even mee. Snijd de pi...... 6 pitabroodjes 50 gr. ongezouten boter, gesmolten 2 teentjes knoflook, geperst 2 el fij.....
8-9-2000 - Bezocht: 22 keer - Doorgestuurd: 22 keer - Bijgerecht - Saus gerechten - Sjalotten in de olie zachtjes bakken tot ze goudbruin verkleuren. Af laten koelen ...... 1 tl zonnebloemolie 3 sjalotten, heel fijn gehakt 100 gr. zachte ongezouten boter 1 el .....
31-8-2000 - Bezocht: 24 keer - Doorgestuurd: 24 keer - Bijgerecht - Saus gerechten - Doe de olijven, de knoflook, de ansjovisfilets, de mosterd en de olie in een foodproc...... 200 g zwarte olijven (liefst Kalamata) zonder pit 1 à 2 teentjes knoflook 1 blikje ans.....