RECEPT FRAMBOZENDRESSING

"Recept van Tonny Leeflang gekregen via nl.culinair."

Saus gerecht uit Frankrijk , geschikt voor voor kerst en andere feestdagen.

Ingredienten

  • 1 theelepel poedersuiker
  • 2 dl. frambozenazijn
  • 1 eetlepel creme de framboises
  • 3 dl. hazelnotenolie
  • 3 dl. olijfolie
  • peper en zout

Bereiding

Vermeng de suiker, peper en zout met de frambozenazijn en likeur. Klop de oliesoorten erdoor tot een lobbige dressing.

Blijft, op een koele, donkere plaats een paar weken goed,(geen koelkast) aangezien er geen ingredienten worden gebruikt die gewoonlijk in de koelkast worden bewaard.

Recept 10 keer bezocht en 14 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!