RECEPT SJALOT MOSTERD BOTER

Recept voor een apart 'kruiden' boter, erg frans met sjalotten en mosterd.

Saus gerecht uit Frankrijk , geschikt voor op of bij de barbecue, voor kerst en andere feestdagen.

Ingredienten

  • 1 tl zonnebloemolie
  • 3 sjalotten, heel fijn gehakt
  • 100 gr. zachte ongezouten boter
  • 1 el zwarte peperkorrels, grof gekneusd in een vijzel
  • 1 tl dijonmosterd
  • 1/4 tl zout

Bereiding

Sjalotten in de olie zachtjes bakken tot ze goudbruin verkleuren.

Af laten koelen en dan samen mengen met de rest van de ingredienten. In keukenfolie scheppen en hiervan een rol maken en af laten koelen.

Serveren bij gegrillde biefstuk!

Recept 7 keer bezocht en 6 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!