RECEPT REMOULADE SAUS

Recept voor deze klassieke saus die het erg goed doet bij vis, gegrild, gefrituurd of gebakken maakt niet zoveel uit.

Saus gerecht uit Frankrijk , geschikt voor op of bij de barbecue, kinderen of met kinderen te maken.

Ingredienten

Foto: Remoulade Saus
  • 2 eetl. kappertjes, heel fijngesneden
  • 2 eetl. zure augurkjes, heel fijn gesneden
  • 1 sjalotje, heel fijngesneden
  • 1 eetl. bladselderij, heel fijngesneden
  • 1 eetl. kervel, heel fijngesneden
  • 1 eetl. dragon, heel fijngesneden
  • 1 ansjovisfilet, heel fijngesneden
  • 1 eetl. koude Dijon mosterd,
  • 5 dl mayonaise
  • zout, witte peper naar smaak

Bereiding

Doe al het fijngesneden spul in een doek en 'wring' uit.

Meng alles met mosterd en mayonaise en bring op smaak met zout en peper.

Nog een tijdje laten staan om de smaak te ontwikkelen.

Serveren bij vis of andere lekkere dingen :-)

Recept 4 keer bezocht en 30 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie je remolades saus is heerlijk!
Ik had het recept ook al gevonden op de deense site. zelf heb ik het regelmatig gegeten met HETE HOND "hot dog" daar smaakt hij ook heerlijk bij.

Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie had gloeiendhete mosterd gebruikt en toen was het helem..... nee hoor hahahahaha...twas heerlijk, haha