okt 5 2019
Al veel keer gemaakt, iedereen die het geproefd heeft vind het heerlijk
LEES ALLE RECENSIESsep 29 2019
Inmiddels heet het restaurant "Zen".
BEKIJK DIT ADRESJEaug 26 2019
Wat een onbeschofte eigenaar, erg klantonvriendelijk. Ik wilde net lekker voor 5 personen dus behoorlijk wat paling gaan halen bij Dirk Eveleens. Werden eerst geholpen door een vriendelijke dame waarb.......
BEKIJK DIT ADRESJEjun 23 2019
Heerlijk, dat hindoestaanse tintje aan de klassieke surinaamse bruine bonen! Geeft het net wat meer tropische pep! Ook de kipfile wordt in de saus heerlijk doorgegaard, maar niet gortdroog. En leve de.......
mei 4 2019
Wat Hongaren bijna overal in gebruiken is karwijzaad. En zeker in de pörkölt (de echte naam voor wat wij goulash noemen). Ook de smakeloze (water)paprika die we hier kunnen krijgen haalt het niet, in .......
LEES ALLE RECENSIESapr 28 2019
Altijd op de terugweg naar Venlo even bij Dirk en Anneke langs ompaling te halen. Zo ook weer vandaag. Kennissen bestellen nu voor de volgende reis al, maar dat wordt pas juli dit jaar.
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 28 2019
Hee hallo , ik ben vanmorgen samen met Hans paling wezen kopen , en ik deed er eerst maar eentje want ik was bang dat ik het anders niet op kon . Maar ik heb het net geproefd en oeh wat lekker zeg ! .......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 16 2019
Het is eigenlijk een schande dat je dit Surinaamse bruine bonen durft te noemen. Massala in een Surinaamse bruinen bonen dat hoort niet. En kip niet helemaal gaar bakken is vragen om problemen. En dan.......
okt 9 2018
Zoet pittig gerecht, lekker met stokbrood
sep 30 2018
Vanwege de restaurantweek kwamen wij hier afgelopen vrijdag terecht (28 sep 2018). Het was helemaal super: een echte verrassing! Raen Lee is een klein zaakje, met heerlijke Aziatische gerechten op e.......
BEKIJK DIT ADRESJEsep 27 2018
Heerlijk gerecht, mag iets minder zoet. Heb het met kippendijen gemaakt.
LEES ALLE RECENSIESjun 17 2018
Simpel en snel recept met courgette en gehakt uit worstjes.
BEKIJK DIT RECEPTmrt 23 2018
Dit recept gebruik ik al jaren. Een heerlijk pittig gerecht. Kan het iedereen aanbevelen die van Indiasch eten houdt.
LEES ALLE RECENSIESmrt 15 2018
Bekende toko Ben blij verrast met de heerlijke Kant en klaar gerechten. De moeite waard om er vanuit Sluiskil naartoe te gain.
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 13 2018
Erg lekker! Ga ik vaker maken!
LEES ALLE RECENSIES7-6-2007 - Bezocht: 22 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Bijgerecht - Saus gerechten - Smelt de boter op middelhoog vuur en fruit de sjalot tot mooi zacht geworden, voeg da...... 2 flinke el dijonnaise 1 sjalot, gesnipperd 1 tl boter 1 dl kippenbouillon 1 dl room.....
12-2-2007 - Bezocht: 15 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Bijgerecht - Groente gerechten - Verhit de boter en de olie, niet te heet. Voeg de aardappels toe en bak tot ze mooi b...... 3 grote aardappels, in kleine dobbelsteentjes gesneden 1 teen knoflook, zo fijn mogelijk .....
16-8-2006 - Bezocht: 13 keer - Doorgestuurd: 13 keer - Hoofdgerecht - Gevogelte gerechten - Olie en boter in de pan verwarmen en de knoflook en sjalotten ongeveer 10 minuten fru...... 1 scharrelkip van ongeveer 1,5 kilo, in 8 stukken, bestrooid met zout en peper 1 soeplepe.....
2-8-2006 - Bezocht: 17 keer - Doorgestuurd: 17 keer - Bijgerecht - Vegetarische gerechten - De stelen van de spinazie verwijderen, goed wassen en koken in ruim kokend water met ...... 500 gr spinazie Minarine, zout en peper 1 snuifje nootmuskaat Suiker 8 eieren Mo.....
27-7-2006 - Bezocht: 47 keer - Doorgestuurd: 47 keer - Bijgerecht - Saus gerechten - Doe al het fijngesneden spul in een doek en 'wring' uit. Meng alles met mosterd en...... 2 eetl. kappertjes, heel fijngesneden 2 eetl. zure augurkjes, heel fijn gesneden 1 sjalo.....
22-7-2006 - Bezocht: 25 keer - Doorgestuurd: 25 keer - Bijgerecht - Zoete gerechten - De pruimen minstens een uur van tevoren wellen in de calvados. Zorg dat ze een beetje...... 750 ml melk 250 gr. bloem 150 gr. suiker 4 eieren snufje zout 50 gr gesmolten boter .....
22-7-2006 - Bezocht: 78 keer - Doorgestuurd: 78 keer - Bijgerecht - Groente gerechten - Oven voorverwarmen op 220 graden. Aardappels wassen en in dunne plakjes van ongeveer...... 2 kg.vastkokende aardappels, als je eraan kan komen liefst de heerlijke franse rattes 1 g.....
15-3-2006 - Bezocht: 13 keer - Doorgestuurd: 13 keer - Hoofdgerecht - Vlees gerechten - Laat de bonen 12 uur weken. Giet ze af en kook ze een uur in vers water met de be...... Dit is hoe 't echt moet: 500 g witte bonen 75 g gerookt spek 3 uien 1 knoflookteen.....
30-1-2006 - Bezocht: 12 keer - Doorgestuurd: 12 keer - Bijgerecht - Soep gerechten - Bereidingswijze: Verhit de olijfolie en de boter in een grote sauspan en zweet daari...... 100 gr schalen van langoestines 1 sjalot of ui, fijngesneden 1 teentje knoflook, fijnges.....
29-1-2006 - Bezocht: 12 keer - Doorgestuurd: 12 keer - Hoofdgerecht - Gevogelte gerechten - Bestrooi de stukken kip met zout en peper en haal ze door de bloem. Smelt de boter in...... 4 kipfilets, in grote stukken gesneden 2 el bloem 2 el boter 2 sjalotten, fijngehakt 1.....
17-9-2005 - Bezocht: 12 keer - Doorgestuurd: 12 keer - Nagerecht - Zoete gerechten - Neem een sauteer pan of pan met vuurvaste steel en doe hier de suiker en het water in...... 1 blik annanasschijven of 4 zoete appels of 8 pruimen 300 gr suiker 300 gr boter 300 .....
24-6-2005 - Bezocht: 79 keer - Doorgestuurd: 79 keer - Lunchgerecht - Salade gerechten - Voor dressing alles mengen en laten staan. Voor salade alles goed mengen in een gr...... 2 little gems (of andere lekkere sla), grof 1 rode ui, flinterdun gesneden 4 ansjovisjes.....
19-6-2005 - Bezocht: 22 keer - Doorgestuurd: 22 keer - Nagerecht - Zoete gerechten - Bekleed een kleine terrine met plasticfolie. laat de chocolade met de boter au-bain-m...... 6 lange vingers 225 gr donkere chocolade 25 ml room 25 gr boter 2 eierdooiers 60 gr p.....
2-6-2005 - Bezocht: 34 keer - Doorgestuurd: 34 keer - Bijgerecht - Tapas+Mezze gerechten - 1. Zet de oven op 180¢ªC. 2. Ontdooi de scampi¡¯s, pel ze en verwijder eventueel de ...... 1 pak scampi’s, ongeveer 32 stuks 100 gr boter 200 ml olijfolie 8 teentjes knoflook,.....
25-5-2005 - Bezocht: 13 keer - Doorgestuurd: 13 keer - Bijgerecht - Saus gerechten - doe de 3 eidooiers in een sauspan en voeg er dragonazijn bij. Klop de eieren op een z...... dragon 1/2 dl dragonazijn gekneusde peperbolletjes zout 3 eierdooiers 1/2 citroen 2 .....