dec 26 2020
Doodziek geweest onderzoek is ingesteld
BEKIJK DIT ADRESJEokt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJEjan 21 2020
Makkelijk en lekker!
jan 16 2020
Regelmatig gaan we met vrienden, familie en kennissen bij, De Japanner, zoals we dat hier zeggen, een gezellig verblijf en lekker etentje doen. Altijd een succes, voor elk wat wils, en iedereen is ze.......
BEKIJK DIT ADRESJEjan 6 2020
okt 5 2019
Al veel keer gemaakt, iedereen die het geproefd heeft vind het heerlijk
LEES ALLE RECENSIESsep 29 2019
Inmiddels heet het restaurant "Zen".
BEKIJK DIT ADRESJEaug 26 2019
Wat een onbeschofte eigenaar, erg klantonvriendelijk. Ik wilde net lekker voor 5 personen dus behoorlijk wat paling gaan halen bij Dirk Eveleens. Werden eerst geholpen door een vriendelijke dame waarb.......
BEKIJK DIT ADRESJEjun 23 2019
Heerlijk, dat hindoestaanse tintje aan de klassieke surinaamse bruine bonen! Geeft het net wat meer tropische pep! Ook de kipfile wordt in de saus heerlijk doorgegaard, maar niet gortdroog. En leve de.......
mei 4 2019
Wat Hongaren bijna overal in gebruiken is karwijzaad. En zeker in de pörkölt (de echte naam voor wat wij goulash noemen). Ook de smakeloze (water)paprika die we hier kunnen krijgen haalt het niet, in .......
LEES ALLE RECENSIESapr 28 2019
Altijd op de terugweg naar Venlo even bij Dirk en Anneke langs ompaling te halen. Zo ook weer vandaag. Kennissen bestellen nu voor de volgende reis al, maar dat wordt pas juli dit jaar.
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 28 2019
Hee hallo , ik ben vanmorgen samen met Hans paling wezen kopen , en ik deed er eerst maar eentje want ik was bang dat ik het anders niet op kon . Maar ik heb het net geproefd en oeh wat lekker zeg ! .......
BEKIJK DIT ADRESJE
7-6-2006 - Pasta gerechten - Bezocht: 30 keer - Doorgestuurd: 95 keer - Hoofdgerecht - Italie - Pan met water op het vuur voor de pasta (als het water kookt de pasta erin doen) 2...... knoflook 2 tenen voor de garnalen, 1 teen voor de saus, kappertjes, ansjovis (in olij.....
12-5-2006 - Gevogelte gerechten - Bezocht: 31 keer - Doorgestuurd: 42 keer - Hoofdgerecht - Italie - Sla de kipfilets plat met de kip tussen folie. Leg een salie blaadje op de kip en ...... 4 kipfilets 4 salie blaadjes 4 1/2 geroosterde paprikas ontveld (of uit pot) 4 plakjes.....
9-5-2006 - Gevogelte gerechten - Bezocht: 22 keer - Doorgestuurd: 27 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Verwarm oven op 225 C Leg kip in ovenschaal. Snij citroen in tweeën en knijp al...... 1 (mais)kip 1 bosje tijm 2 citroenen grofgemalen peper zeezout olie en/of boter .....
18-4-2006 - Tapas+Mezze gerechten - Bezocht: 26 keer - Doorgestuurd: 209 keer - Bijgerecht - Spanje - Haal de steeltjes uit de hoed en bewaar er 5 van en snij ze klein, zo ook de ui en kn...... 1 bakje champignons, halve ui, 200 gram rundergehakt, 3 kwart zakje stroganov kruiden, .....
29-3-2006 - Soep gerechten - Bezocht: 19 keer - Doorgestuurd: 37 keer - Voorgerecht - Spanje - 1 dag van te voren. Doe de sjalotjes, parika's, komkommer, tomaten, knoflook in ee...... 3 sjalotjes 3 knoflook 1 rode en gele paprika zonder zaadjes 6dl tomatensap 2,5dl wit.....
26-3-2006 - Soep gerechten - Bezocht: 28 keer - Doorgestuurd: 15 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Doe alle ingredienten in een pan breng het aan de kook laat het 1 uur sudderen zeef d...... 4 uien in in vieren 2 preien in plakjes en gewassen 5 middel grote wortels fijn gehakt .....
22-3-2006 - Rijst gerechten - Bezocht: 26 keer - Doorgestuurd: 11 keer - Lunchgerecht - Italie - Porcini uit laten lekken en vocht bewaren. Fruit de ui, porcini en knoflook in wat...... 1 kopje risotto rijst 1 stukje parmezaan, fijn geraspt 10 gram porcini, gewelt in heet w.....
5-3-2006 - Gevogelte gerechten - Bezocht: 17 keer - Doorgestuurd: 50 keer - Hoofdgerecht - Marokko - Kruid de kip met zout en peper. Verhit de olie in een braadpan en bak de stukken ki...... 4 el olijfolie 750 gram kipfilet, in grote stukken 2 uien, fijngehakt 4 teentjes knoflo.....
28-2-2006 - Vlees gerechten - Bezocht: 23 keer - Doorgestuurd: 6 keer - Hoofdgerecht - Hongarije - Smelt de boter in een grote braadpan en bak de uien goudbruin. Doe de repen biefstuk ...... 50 gram boter of margarine 3 uien, gesnipperd 600 gram bieflappen of biefstuk, in repen .....
26-2-2006 - Groente gerechten - Bezocht: 34 keer - Doorgestuurd: 116 keer - Hoofdgerecht - Belgie - Breng een grote pan met water en zout aan de kook. Leg de gewassen, hele stronken wit...... 1 kg witlof (of 6 stronken) 200 gram gekookte ham in dunne plakken, de vetrand verwijderd.....
21-2-2006 - Vegetarische gerechten - Bezocht: 19 keer - Doorgestuurd: 28 keer - Hoofdgerecht - Noorwegen - Kook de aardappels gaar in water met zout, giet af en pureer ze. Meng er de eieren, z...... 1 kg aardappels, geschild en in blokken 2 eieren zout en peper 1 tl cardamom 1/2 tl no.....
19-2-2006 - Groente gerechten - Bezocht: 43 keer - Doorgestuurd: 9 keer - Bijgerecht - Nederland - Kook de aardappels gaar in water met zout en giet ze af. Prak ze fijn en meng er de o...... 750 gram aardappels 4 lente-uien, gehakt 125 ml melk 75 gram boter, in blokjes 1 1/2 e.....
13-2-2006 - Groente gerechten - Bezocht: 13 keer - Doorgestuurd: 47 keer - Hoofdgerecht - Amerika - Halveer de paddestoelen en snijd de grotere eventueel in vieren. Hak de sjallotjes en...... 750 gram gemengde paddestoelen, bv. cantharellen, oesterzwammen, kastanjechampignons 4-6 .....
10-2-2006 - Vlees gerechten - Bezocht: 18 keer - Doorgestuurd: 26 keer - Hoofdgerecht - Zwitserland - Smelt 3 el boter in een koekenpan en fruit hierin de ui. Doe het vlees erbij en bak h...... 500 gram kalfsvlees, in dunne reepjes 1 ui, gesnipperd 5 el boter zout, versgemalen zwa.....
7-2-2006 - Tapas+Mezze gerechten - Bezocht: 39 keer - Doorgestuurd: 22 keer - Bijgerecht - Rusland - Smelt de boter op halfhoog vuur in een grote koekenpan en bak daarin de champignons e...... 350 gram champignons (of beter nog, een combinatie van diverse paddestoelen), fijngehakt .....
<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 >>
Home