dec 26 2020
Doodziek geweest onderzoek is ingesteld
BEKIJK DIT ADRESJEokt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJEjan 21 2020
Makkelijk en lekker!
jan 16 2020
Regelmatig gaan we met vrienden, familie en kennissen bij, De Japanner, zoals we dat hier zeggen, een gezellig verblijf en lekker etentje doen. Altijd een succes, voor elk wat wils, en iedereen is ze.......
BEKIJK DIT ADRESJEjan 6 2020
okt 5 2019
Al veel keer gemaakt, iedereen die het geproefd heeft vind het heerlijk
LEES ALLE RECENSIESsep 29 2019
Inmiddels heet het restaurant "Zen".
BEKIJK DIT ADRESJEaug 26 2019
Wat een onbeschofte eigenaar, erg klantonvriendelijk. Ik wilde net lekker voor 5 personen dus behoorlijk wat paling gaan halen bij Dirk Eveleens. Werden eerst geholpen door een vriendelijke dame waarb.......
BEKIJK DIT ADRESJEjun 23 2019
Heerlijk, dat hindoestaanse tintje aan de klassieke surinaamse bruine bonen! Geeft het net wat meer tropische pep! Ook de kipfile wordt in de saus heerlijk doorgegaard, maar niet gortdroog. En leve de.......
mei 4 2019
Wat Hongaren bijna overal in gebruiken is karwijzaad. En zeker in de pörkölt (de echte naam voor wat wij goulash noemen). Ook de smakeloze (water)paprika die we hier kunnen krijgen haalt het niet, in .......
LEES ALLE RECENSIESapr 28 2019
Altijd op de terugweg naar Venlo even bij Dirk en Anneke langs ompaling te halen. Zo ook weer vandaag. Kennissen bestellen nu voor de volgende reis al, maar dat wordt pas juli dit jaar.
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 28 2019
Hee hallo , ik ben vanmorgen samen met Hans paling wezen kopen , en ik deed er eerst maar eentje want ik was bang dat ik het anders niet op kon . Maar ik heb het net geproefd en oeh wat lekker zeg ! .......
BEKIJK DIT ADRESJE24-2-2001 - Salade gerechten - Bezocht: 26 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Voorgerecht - Nederland - Maak de raapsteeltjes schoon, was ze in ruim water en laat ze in een vergiet uitlekke...... raapstelen 250 g radijsjes 8 stuks zout en peper snufje grapefruits (gele) 2 stuks .....
24-2-2001 - Salade gerechten - Bezocht: 32 keer - Doorgestuurd: 1 keer - Lunchgerecht - Nederland - Kruidenmayonaise: mayonaise, mosterd, peterselie en bieslook mengen. Salade: taugi in...... Voor de kruidenmayonaise: mayonaise 6 el peterselie fijngesneden 2 el bieslook fijng.....
14-2-2001 - Vlees gerechten - Bezocht: 109 keer - Doorgestuurd: 219 keer - Bijgerecht - Amerika - Bak de ossehaas in hete olie, kruid ze dan met peper en zout en laat ze nog even naga...... Voor het vlees 2 el olijfolie 4 Ossehaasjes (van 3-4 cm dik) 0,7 dl port 1,4 dl.....
14-2-2001 - Saus gerechten - Bezocht: 37 keer - Doorgestuurd: 4 keer - Bijgerecht - Amerika - Smelt 1 el boter, voeg de knoflook toe en bak tot lichtbruin, ca. 2 minuten. Voeg de ...... 2 dl fond (hangt af van waar je de saus voor gebruikt, vis voor vis, kip voor gevogelte, e.....
14-2-2001 - Groente gerechten - Bezocht: 19 keer - Doorgestuurd: 6 keer - Bijgerecht - Amerika - Kook de spinazie in kokend water met wat zout, ca. 2 minuten. Goed afgieten en afspoe...... 1 kg spinazie, dikke takjes verwijderd 50 gram pancetta, fijn gesneden (eventueel te verv.....
14-2-2001 - Groente gerechten - Bezocht: 31 keer - Doorgestuurd: 5 keer - Bijgerecht - Amerika - Meng de bouillon, soja, sherry/whiskey, azijn, bloem en suiker. In een wok de olie ve...... 0,8 dl kippebouillon 1 1/2 el sojasaus (japanse) 1 el whiskey of sherry 1 el rijstazijn.....
14-2-2001 - Saus gerechten - Bezocht: 40 keer - Doorgestuurd: 4 keer - Bijgerecht - Amerika - Snijd de kop van de knoflook, doe in aluminiumfolie en besprenkel met wat olie, en pe...... 2 knoflook bollen 1 el verse tijm, gehakt 3 sjalotjes, gehakt 2 el rode wijn azijn 3 d.....
28-1-2001 - Saus gerechten - Bezocht: 50 keer - Doorgestuurd: 14 keer - Bijgerecht - Frankrijk - Vermeng de suiker, peper en zout met de frambozenazijn en likeur. Klop de oliesoorten...... 1 theelepel poedersuiker 2 dl. frambozenazijn 1 eetlepel creme de framboises 3 dl. haze.....
22-1-2001 - Saus gerechten - Bezocht: 117 keer - Doorgestuurd: 31 keer - Bijgerecht - Frankrijk - Fruit de wortel en ui in de boter en bruineer de groenten. Voeg de bloem toe, goed me...... 4 el boter 3 el bloem 2 dl droge witte wijn 1 liter licht gezoute bouillon 2 el tomate.....
22-1-2001 - Vlees gerechten - Bezocht: 144 keer - Doorgestuurd: 37 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - De sjalotjes, champignons en knoflook ragfijn hakken en in een beetje boter fruiten z...... 4 st entrecote 2,5 dl kalfsfonds 2 el room 2 el wittewijn 2 sjalotten 50 gr. champign.....
22-1-2001 - Vis gerechten - Bezocht: 38 keer - Doorgestuurd: 14 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - De knoflook in flinterdunne plakjes snijden en de filets ieder met 6 dunne plakjes kn...... 4 zeewolffilets of een andere stevige filet 2 tenen knoflook 1 dl. visfond 2 dl. droge .....
4-1-2001 - Saus gerechten - Bezocht: 516 keer - Doorgestuurd: 20 keer - Bijgerecht - Frankrijk - Doe de cognac in een pannetje en flambeer tot de vlammen uit gaan (4-5 minuten). Voeg...... 1,1 dl cognac 2 dl runderbouillon 1,1 dl room 2 el boter.....
1-1-2001 - Vis gerechten - Bezocht: 161 keer - Doorgestuurd: 72 keer - Voorgerecht - Nederland - Gamba's pellen en op hoog vuur bakken, aan het einde een teentje knoflook erover uit ...... 3 el geconcentreerde tomatenroomsoep 3 el thaise chilisaus 1 1/2 dl koksroom zout en pe.....
16-12-2000 - Zoete gerechten - Bezocht: 40 keer - Doorgestuurd: 34 keer - Nagerecht - Amerika - Verhit de oven voor op 175 C. Leg 1 el jam in een souffle bakje (6x). Leg daarin 7 fr...... 6 el frambozenjame 2 schaaltjes verse frambozen 6 eierdooiers (van zo vers mogelijk ei.....
11-12-2000 - Vlees gerechten - Bezocht: 127 keer - Doorgestuurd: 22 keer - Hoofdgerecht - Amerika - Kruid het vlees met peper en zout uit de molen. Verhit de olie in een pan tot flink h...... 2 dikke (ca. 2,5 cm) biefstukjes van de haas 1/2 tl olijfolie 1 1/2 el cognac 1 dl ster.....
<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 >>
Home