aug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
nov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJEjan 23 2022
Vegetarishe Pannenkoeken met EI?
LEES ALLE RECENSIESjan 10 2022
Bij dit recept komt wat scheikunde kijken. De suiker moet gesmolten worden en daarna Kristalliseren, dit gebeurd als die ongeveer 160C is. Als daarna het mengsel afkoelt wordt het hard, precies wat je.......
okt 19 2021
Lees ,het marine smul verhalen boek 63 recepten Jos Schrijnemakers.pag 78 marine nassi goreng 😅😉heerlijk.ouwe olieman 1968
LEES ALLE RECENSIESokt 18 2021
Goed en makkelijk recept! Jammer genoeg waren die van mij niet heel geslaagd. Denk de verkeerde suiker . Maar verder erg makkelijk en snel gemaakt!
okt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJE19-11-2002 - Bezocht: 15 keer - Doorgestuurd: 15 keer - Bijgerecht - Zoete gerechten - Verwarm de witte basterdsuiker met het water tot de suiker is opgelost. Laat de suike...... 150 gr. witte basterdsuiker 5 dl water 500 gr. aardbeien sap van 1/2 citroen 1/2 el ge.....
16-11-2002 - Bezocht: 13 keer - Doorgestuurd: 13 keer - Nagerecht - Vegetarische gerechten - pannetje blender kwastje deegroller appelboor bakpapier en bakblik Laat het b...... APPELBOLLEN maken van: vegetarisch, veganistisch en vedisch 8 plakjes bladerdeeg 4 app.....
16-11-2002 - Bezocht: 10 keer - Doorgestuurd: 10 keer - Nagerecht - Vegetarische gerechten - rasp bakplaat Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien. Schil de appel en rasp hem. ...... APPELFLAPPEN vegetarisch, veganistisch en vedisch 4 plakjes bladerdeeg 1 grote appel .....
16-11-2002 - Bezocht: 24 keer - Doorgestuurd: 24 keer - Bijgerecht - Vegetarische gerechten - frituurpan of pan met olie bord met keukenpapier ijsbollentang De appels schille...... OLIEBOLLEN vegetarisch, veganistisch en vedisch 250 gram volkorenmeel 250 gram volkor.....
10-10-2002 - Bezocht: 14 keer - Doorgestuurd: 14 keer - Hoofdgerecht - Gevogelte gerechten - ·Kipfilet in stukjes, daarna in olie bakken. ·Knoflook en gember in knoflookpers er...... 400 gram kipfilet 6 bolletjes stemgember 2 potten kersen zonder pit 3 tenen knoflook 2.....
2-10-2002 - Bezocht: 20 keer - Doorgestuurd: 20 keer - Hoofdgerecht - Vis gerechten - Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Bak de in niet te kleine stukken gesnede...... 400 g niet al te dunne visfilets ( bijv. kabeljauw of zeewolf ) circa 10 cherry tomaten .....
26-9-2002 - Bezocht: 16 keer - Doorgestuurd: 16 keer - Hoofdgerecht - Vlees gerechten - Entrecote op kamer temperatuur laten komen en kruiden met peper en zout. Olie en b...... 1 flinke entrecote van ca. 250 gram 1 bekertje creme fraiche 2 teentjes knoflook, 1 in p.....
26-9-2002 - Bezocht: 15 keer - Doorgestuurd: 15 keer - Hoofdgerecht - Vis gerechten - Wrijf de zalmfilets aan alle kanten in met persillade- en provençaalce kruiden, zout...... 4 x 200 gram zalmfilet zonder vel sap van 1 limoen 1 theelepel truffelolie, echte 3 eet.....
26-9-2002 - Bezocht: 23 keer - Doorgestuurd: 23 keer - Bijgerecht - Slanke gerechten - Het lekkerste is als je de spercieboontjes gaar stoomt, dan blijven ze lekker knappe...... 350 gram spercieboontjes, schoon en in 2en 1 rood uitje, heel fijn gesnippert 1 teentje .....
26-9-2002 - Bezocht: 15 keer - Doorgestuurd: 15 keer - Bijgerecht - Groente gerechten - Verwarm de oven voor op 150°C. Was de courgettes maar schil ze niet, rasp ze op de...... 600 gram courgette 4 eieren 1 eetlepel olijfolie 2 eetlepels room 2 eetlepels gehakte .....
26-9-2002 - Bezocht: 28 keer - Doorgestuurd: 28 keer - Bijgerecht - Saus gerechten - Tomaten ontvellen en ontpitten en in blokjes (brunoise) snijden.Apart zetten, vellet...... 10 pomodori tomaten of een ander aromatisch soort 5 sjalotten 1 teentje knoflook 1 lite.....
10-9-2002 - Bezocht: 27 keer - Doorgestuurd: 27 keer - Hoofdgerecht - Pasta gerechten - Bereid de couscous volgens de verpakking, ipv water, de couscous bereiden in kippenbo...... 175 gram couscous 1 kippenbouillonblokje 1 rode ui, in blokjes 2 teentjes knoflook, fij.....
10-9-2002 - Bezocht: 14 keer - Doorgestuurd: 14 keer - Lunchgerecht - Sandwich gerechten - Halveer het broodje en wrijf de binnenkant in met wat olie. Eventjes roosteren en dan...... 1 kleine ciabatta, ingewreven met olie en eventjes geroosterd en dan inwrijven met knofloo.....
13-8-2002 - Bezocht: 17 keer - Doorgestuurd: 17 keer - Hoofdgerecht - Pasta gerechten - Snipper de ui en de knoflook grof. Snijd de vis in grote dobbelstenen en de zongedroo...... 250 gr zalmfilet 100 gr surimi, in schuine stukken 150 gr peultjes 2 uien 2 teentjes k.....
10-8-2002 - Bezocht: 22 keer - Doorgestuurd: 22 keer - Hoofdgerecht - Vegetarische gerechten - koekenpan Verhit de olie en bak de gesnipperde ui goudbruin. Voeg de krieltjes toe...... KRIELAARDAPPELTJES MET VEGETARISCHE HAM EN OUDE KAAS 500 gram gekookte krielaardappel.....
<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >>
Home