aug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
nov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJEjan 23 2022
Vegetarishe Pannenkoeken met EI?
LEES ALLE RECENSIESjan 10 2022
Bij dit recept komt wat scheikunde kijken. De suiker moet gesmolten worden en daarna Kristalliseren, dit gebeurd als die ongeveer 160C is. Als daarna het mengsel afkoelt wordt het hard, precies wat je.......
okt 19 2021
Lees ,het marine smul verhalen boek 63 recepten Jos Schrijnemakers.pag 78 marine nassi goreng 😅😉heerlijk.ouwe olieman 1968
LEES ALLE RECENSIESokt 18 2021
Goed en makkelijk recept! Jammer genoeg waren die van mij niet heel geslaagd. Denk de verkeerde suiker . Maar verder erg makkelijk en snel gemaakt!
okt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJE25-5-2005 - Bezocht: 21 keer - Doorgestuurd: 20 keer - Hoofdgerecht - Italie - Gehaktballetjes: Klop het ei lichtjes op in een grote kom en voeg daarna de fijngeha...... Voor de saus: 3 koffielepels olijfolie 1 koffielepel basilicum 1 koffielepel bruine .....
25-5-2005 - Bezocht: 20 keer - Doorgestuurd: 84 keer - Hoofdgerecht - Italie - Verhit olijfolie in een braadpan en bak de scampi’s 2 minuten of tot ze roze zijn. Ha...... 3 eetlepels olijfolie 1 pak scampi’s 2 teentjes knoflook - fijngehakt 6 eetlepels cogna.....
13-3-2005 - Bezocht: 29 keer - Doorgestuurd: 20 keer - Hoofdgerecht - Italie - Laat de porcini uitlekken en snijd eventueel wat fijner. Bak het sjalotje en de kn...... ca. 200-250 gram pasta, al dente 1 handjevol gedroogde porcini, geweekt 1 teentje knoflo.....
28-2-2005 - Bezocht: 35 keer - Doorgestuurd: 27 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Roer de balsamico door de olie en voeg de knoflook, sjalot, mint en basilicum toe. Br...... 150 gr. verse tonijn, in blokjes 2 st. knoflooktenen, geperst 1 st. sjalot, heel fijn ge.....
10-2-2005 - Bezocht: 22 keer - Doorgestuurd: 13 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Gehakt aanbakken en het vet uit de pan scheppen. Dan de salamistukjes toevoegen en ev...... 250 gram spaghetti of andere pasta, gekookt 1 blik tomaten 2 teentjes knoflook, gehakt .....
25-1-2005 - Bezocht: 19 keer - Doorgestuurd: 3 keer - Hoofdgerecht - Italie - De helft van de knoflook en alle sjalot in een beetje olie aanbakken, ca. 10 seconden...... 500 gram spaghetti, gekookt 6 roma tomaten, ontveld, ontpit en gehakt 4 tenen knoflook.....
19-4-2004 - Bezocht: 17 keer - Doorgestuurd: 29 keer - Lunchgerecht - Italie - 1*Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm, intussen. de o...... •350 gr droge spaghetti •1 el plantaardige olie •350 gr gekruide kleine gehaktballetjes .....
6-4-2004 - Bezocht: 17 keer - Doorgestuurd: 3 keer - Hoofdgerecht - Belgie - Bak het gehakt aan (kan ook in balletjes natuurlijk). Snij alle groenten in kleine...... 1l room 1kg gehakt 20 eetlepels ketchup 2 paprika's (1 rode & 1 groene) ca. 300g c.....
6-4-2004 - Bezocht: 23 keer - Doorgestuurd: 6 keer - Hoofdgerecht - Amerika - Snij de groenten in grillbare stukken. Grill de groenten, liefst op bbq met wat peper...... 100 gram rivierkreeftjes, gepeld 100 gram courgette 1/2 portabello paddestoel 1 dikke p.....
1-3-2004 - Bezocht: 23 keer - Doorgestuurd: 29 keer - Hoofdgerecht - Italie - Doe de tonijn met de ansjovis, 2,25 dl olijfolie en de peterselie in een keukenmachin...... 200 g tonijn in blik, afgegoten 60 g ansjovis in blik, afgegoten 2,5 dl olijfolie 60 g .....
19-10-2003 - Bezocht: 161 keer - Doorgestuurd: 810 keer - Hoofdgerecht - Italie - Kook de pasta volgens de verpakking, al dente.
Meng de eierdooiers met de kaas.
...... 2 eierdooiers, geklopt
150 gram pancetta (Italiaans ontbijtspek), fijngesneden
4 el goed.....
27-7-2003 - Bezocht: 30 keer - Doorgestuurd: 133 keer - Hoofdgerecht - Italie - Kipfilet in stukjes snijden en in de olijfolie licht aanbraden. Bouillon toevoege...... 250 gram kipfilet 2 el olijfolie 3 el groene pesto (1/2 potje) 2 dl sterke kippenbouil.....
27-7-2003 - Bezocht: 33 keer - Doorgestuurd: 52 keer - Hoofdgerecht - Italie - Verhit de olie zachtjes, voeg de ansjovis, knoflook en peper toe. Zachtjes verwarmen ...... Aglio Olio:
0,5 dl goede olijfolie
50 gram ansjovis, fijngesnden en geplet
6-8 tenen.....
8-4-2003 - Bezocht: 23 keer - Doorgestuurd: 90 keer - Hoofdgerecht - Italie - pasta al dente koken in licht gezouten water onderstussen gehakt rul bakken met pepe...... 500 gram pasta 500 gram rundergehakt 3 halve paprika's (groen, geel en rood ) 250 gram .....
18-3-2003 - Bezocht: 31 keer - Doorgestuurd: 147 keer - Hoofdgerecht - Italie - Snij de selderij, worteltjes, uien, paprika’s en knoflook heel fijn (gebruik anders k...... 6 ons rundergehakt 2 glazen witte wijn 2 kopjes bouillon 3 tenen knoflook Italiaan.....