nov 20 2024
Prima toko, de rendang is top maar de pittige kip wat te zoet voor mij.
BEKIJK DIT ADRESJEaug 25 2024
Weet iemand of restaurant Het Winkeltje nog te maken had met Ansje van Brandenberg, die met haar café chantant naar dit pand was verhuisd? Ik heb hier ooit wel gegeten en het had wel een zeker entert.......
BEKIJK DIT ADRESJEapr 17 2024
Heerlijk gerecht, ook wat gehakte dadels toegevoegd en ipv tomaten een pakje tomatenblokjes met knoflook genomen.
LEES ALLE RECENSIESapr 16 2024
Nog nooit zo slecht gegeten, dus weinig van gegeten.Smaakte bedorven en ieder gerecht was zeer sterk gekruid.Desondanks waren we (mijn man en ik)allebei doodziek van het eten.Zwaar diarree en overgev.......
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 6 2024
mrt 6 2024
feb 9 2024
Goede toko, uitgebreid assortiment en heerlijke kant en klaar gerechten. Ook voor advies. Ik kom er al vele jaren.
BEKIJK DIT ADRESJEokt 25 2023
Gemaakt, heerlijk! Heb er nog wat wortel en pompoen bijgevoegd... Erg lekker en hele gezin, inclusief oma van 88, was enthousiast. Bedankt, gaan we zeker vaker doen..
LEES ALLE RECENSIESaug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
nov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJE13-6-2005 - Bezocht: 19 keer - Doorgestuurd: 14 keer - Hoofdgerecht - Nederland - prei klijn snijden en 5 minuten laten koken. aardapelen koken en puree van maken. ...... ongeveer 3 stronken prei 3 ons rundergehakt 1 eetl gemberpoeder 1 teentje knoflook .....
12-6-2005 - Bezocht: 221 keer - Doorgestuurd: 62 keer - Hoofdgerecht - Spanje - kippepoten zahct bruin braden. uit pan nemen en wegzetten. uien, knoflook, paprika'...... 4 kippe poten 4 ons rundergehakt 3 teentjes knoflook 2 roden en 2 groene paprika's 1 t.....
9-6-2005 - Bezocht: 13 keer - Doorgestuurd: 14 keer - Hoofdgerecht - Italie - Verhit de olijfolie in een sauspan en sauteer de ui, bleekselder en knoflook tot het ...... 100 ml witte wijn 50 ml pernod 3 eetlepels olijfolie 1 uin, gehakt 2 takken bleekselde.....
25-5-2005 - Bezocht: 15 keer - Doorgestuurd: 9 keer - Lunchgerecht - Belgie - gezouten water. Laat ze daarna uitlekken in een vergiet. Smelt de boter en schep het ...... 16 asperges 4 eieren 150 ml geklaarde boter 50 gr fijngehakte peterselie peper uit de .....
25-5-2005 - Bezocht: 70 keer - Doorgestuurd: 1097 keer - Voorgerecht - Frankrijk - Smelt de boter in een pan met dikke bodem en voeg de ui toe. Bak de ui op laag vuur o...... 50 gr boter 750 gr uien, in dunne ringen gesneden 2 tenen knoflook, fijngehakt 45 gr bl.....
25-5-2005 - Bezocht: 7 keer - Doorgestuurd: 34 keer - Bijgerecht - Italie - 1. Snijd de gewassen bleekselder in dunne plakjes. 2. Halveer de courgette en haal d...... 150 gr. Pancetta of ontbijtspek 2 stengels bleekselderij 1 courgette 2 stengels prei 2.....
25-5-2005 - Bezocht: 20 keer - Doorgestuurd: 20 keer - Hoofdgerecht - Italie - Gehaktballetjes: Klop het ei lichtjes op in een grote kom en voeg daarna de fijngeha...... Voor de saus: 3 koffielepels olijfolie 1 koffielepel basilicum 1 koffielepel bruine .....
25-5-2005 - Bezocht: 23 keer - Doorgestuurd: 84 keer - Hoofdgerecht - Italie - Verhit olijfolie in een braadpan en bak de scampi’s 2 minuten of tot ze roze zijn. Ha...... 3 eetlepels olijfolie 1 pak scampi’s 2 teentjes knoflook - fijngehakt 6 eetlepels cogna.....
23-4-2005 - Bezocht: 17 keer - Doorgestuurd: 14 keer - Hoofdgerecht - India - Doe de tomatenpuree in een maatbeker, met water aanvullen tot 225 ml en doorroeren.Vo...... 1 klein blikje tomatenpuree 1 stukje verse gember van 2,5 cm, geschild en zeer fijn geras.....
19-3-2005 - Bezocht: 20 keer - Doorgestuurd: 29 keer - Lunchgerecht - Australie - Alles samen mengen en smullen maar. Lekker als bijgerecht samen met yakitori ofzo....... Ca. 500 gram gekooktje krieltjes, liefst nieuwe 3 lenteuitjes, fijngehakt 1 tl chilipoed.....
19-3-2005 - Bezocht: 19 keer - Doorgestuurd: 67 keer - Hoofdgerecht - Thailand - Verhit een pan goed heet, voeg de mosselen toe, daar bovenop de lenteui, gember, knof...... Ca. 2 kg mosselen, goed schoongemaakt enzo 2 el fijngehakte verse gember 3 lenteuitjes, .....
13-3-2005 - Bezocht: 21 keer - Doorgestuurd: 20 keer - Hoofdgerecht - Italie - Laat de porcini uitlekken en snijd eventueel wat fijner. Bak het sjalotje en de kn...... ca. 200-250 gram pasta, al dente 1 handjevol gedroogde porcini, geweekt 1 teentje knoflo.....
28-2-2005 - Bezocht: 34 keer - Doorgestuurd: 27 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Roer de balsamico door de olie en voeg de knoflook, sjalot, mint en basilicum toe. Br...... 150 gr. verse tonijn, in blokjes 2 st. knoflooktenen, geperst 1 st. sjalot, heel fijn ge.....
10-2-2005 - Bezocht: 25 keer - Doorgestuurd: 13 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Gehakt aanbakken en het vet uit de pan scheppen. Dan de salamistukjes toevoegen en ev...... 250 gram spaghetti of andere pasta, gekookt 1 blik tomaten 2 teentjes knoflook, gehakt .....
25-1-2005 - Bezocht: 26 keer - Doorgestuurd: 3 keer - Hoofdgerecht - Italie - De helft van de knoflook en alle sjalot in een beetje olie aanbakken, ca. 10 seconden...... 500 gram spaghetti, gekookt 6 roma tomaten, ontveld, ontpit en gehakt 4 tenen knoflook.....
<< .... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 .... >>
Home