nov 20 2024
Prima toko, de rendang is top maar de pittige kip wat te zoet voor mij.
BEKIJK DIT ADRESJEaug 25 2024
Weet iemand of restaurant Het Winkeltje nog te maken had met Ansje van Brandenberg, die met haar café chantant naar dit pand was verhuisd? Ik heb hier ooit wel gegeten en het had wel een zeker entert.......
BEKIJK DIT ADRESJEapr 17 2024
Heerlijk gerecht, ook wat gehakte dadels toegevoegd en ipv tomaten een pakje tomatenblokjes met knoflook genomen.
LEES ALLE RECENSIESapr 16 2024
Nog nooit zo slecht gegeten, dus weinig van gegeten.Smaakte bedorven en ieder gerecht was zeer sterk gekruid.Desondanks waren we (mijn man en ik)allebei doodziek van het eten.Zwaar diarree en overgev.......
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 6 2024
mrt 6 2024
feb 9 2024
Goede toko, uitgebreid assortiment en heerlijke kant en klaar gerechten. Ook voor advies. Ik kom er al vele jaren.
BEKIJK DIT ADRESJEokt 25 2023
Gemaakt, heerlijk! Heb er nog wat wortel en pompoen bijgevoegd... Erg lekker en hele gezin, inclusief oma van 88, was enthousiast. Bedankt, gaan we zeker vaker doen..
LEES ALLE RECENSIESaug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
LEES ALLE RECENSIESnov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJE2-8-2000 - Bezocht: 15 keer - Doorgestuurd: 8 keer - Hoofdgerecht - Amerika - Uien pellen en snipperen. Paprika schoonmaken, wassen en in stukjes snijden. Bleeksel...... 2 uien 1grote groene paprika, 4 stengels bleekselderij 3 teentjes knoflook, 100 gr.....
2-8-2000 - Bezocht: 31 keer - Doorgestuurd: 61 keer - Voorgerecht - China - Pel de gamba's,maar laat de kopjes en de staartjes zitten.Vermeng de sojasaus,uitgepe...... 16 gamba's 6 eetlepels Japanse sojasaus 1 teentje knoflook 3 eetlepels tomatenketchup .....
2-8-2000 - Bezocht: 15 keer - Doorgestuurd: 93 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - Oven voorverwarmen op 180 'C. Voor kruidenkorst broodkruim, peterselie, dille en drag...... 4 stukken zalmfilet á 150 g zout, peper 1 eidooier, losgeklopt 1-2 el olie voor de.....
2-8-2000 - Bezocht: 12 keer - Doorgestuurd: 34 keer - Voorgerecht - Spanje - Grill de garnalen in de olie tot licht gebruind aan beide kanten. Doe de sjalotjes, k...... 500 gr. Grote, gepelde garnalen 0,5 dl olijfolie 1/2 kopje gehakte sjalotjes 5 teent.....
2-8-2000 - Bezocht: 59 keer - Doorgestuurd: 29 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - Filets tussen plasticfolie heel plat slaan. Filets op werkvlak leggen met kant waar v...... 8 tong- of tongscharfilets zout, peper 24 grote basilicumblaadjes 4 gedroogde tomate.....
2-8-2000 - Bezocht: 16 keer - Doorgestuurd: 66 keer - Voorgerecht - Frankrijk - Onderste deel (ca. 3 cm) van asperges afsnijden. Asperges in lengte en in breedte hal...... 500 g groene asperges, zout, 1 eetlepel witte wijnazijn, 5 eetlepels (maïs)olie, p.....
2-8-2000 - Bezocht: 24 keer - Doorgestuurd: 13 keer - Hoofdgerecht - China - Oven voorverwarmen op 200 C of gasovenstand 4. Stukken bakpapier op aanrecht uitsprei...... 1 struikje tah tsai, ½ zakje verse koriander, 1 limoen, 1 bakje tauge (125 g), 500.....
2-8-2000 - Bezocht: 48 keer - Doorgestuurd: 21 keer - Hoofdgerecht - Japan - Stroop de palingen en maak ze zelf schoon of koop ze panklaar. Verwijder de ruggegraa...... 750 g verse dikke paling 2 eetlepels olie 4-5 eetlepels rijstwijn (mirin) 4-5 eetlep.....
2-8-2000 - Bezocht: 21 keer - Doorgestuurd: 58 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - Voorbereiden boter en olijfolie verhitten en ui en knoflook hierin ± 5 min. b...... 25 g boter of margarine 1 el olijfolie 1 ui, fijngesneden 2 teentjes knoflook, geper.....
2-8-2000 - Bezocht: 15 keer - Doorgestuurd: 10 keer - Hoofdgerecht - Spanje - Voorbereiden Visfond in pan op hoog vuur in ca 10 minuten tot ½ dl laten inko...... ½ pot visfond (á 380 ml, AH), 1 enveloppe saffraan 1 limoen, 1 dl maisolie, zout, .....
2-8-2000 - Bezocht: 11 keer - Doorgestuurd: 65 keer - Hoofdgerecht - Japan - Bovenstaande ingredienten mengen in een pannetje en op laag vuur zachtjes alles goed ...... 3 el sojasaus 3 el mirin 1 el sake 1 el suiker (of naar smaak) 2 stukjes zalmfilet.....
2-8-2000 - Bezocht: 16 keer - Doorgestuurd: 22 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - Aardappelen in kokend water met zout 10-15 min. koken. Aardappelen afgieten en aan sp...... 35 g verse basilicumblaadjes ½-1 el citroensap zout, peper 6 el olijfolie 4 moten .....